- 4 Mart 2013
- 59
- 0
- 26
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
- #1.601
ben gercekten kocanın senin sevgine layık olmadığını düşünüyorum.belki sen kim oluyorsun da diyebilirsin kızabilirsinde fakat bence doğru karar vermişsin.biri seni bir kez terk ediyorsa bunu ikinci kez de yapar.hata yaptım deyip dönse bile birgün aynı davranışı yapmayacagının teminatını kimse sana veremezselam kızlar,
konum kapatıldığı için aynı başlıkla tekrar açıp konuyu bilmeyenlere özetlemeye
karar verdim.
Eşim 2 ay önce 8aylık olan bebeğimle evi terk etmişti ..
Bir mesaj atarak gidip,benim fevri hareketlerimi de bahane etmişti ..
Oysa ben bunun altında başka sebepler olduğuna emindim (hala kanıtlayamadım)
eşimin geri gelmesini,bebeğimin babasız kalmamasını düşünerek ilk ayı ağlayarak
ve mesajlarla onunla tartışarak geçirdik ,sonra çok kez geri gelmesini de söylemiştim..
O ise bana birsürü hakaretler edip şaşırtarak devam etmişti çirkinliklerine..
Ikinci ay zamanla kendime gelip;''o beni ve bebeğimi terk etti gitti ..
Kaybetme korkusu olmayan,bu hatayı yapan kendisi,ilerde kızıma açıklama yapacak olan da o,
ben neden üzüleyim ki'' diyerek kabullenmeye ve yapmam gerekenleri yapmaya başladım..
Onunla görüşmemeyi rica ettim ve artık telefonda tartışma olmadan,görmeden
kendimi çok çok iyi hissettiğimi gördüm..
Işsizim,iş bakıyorum ve hayatıma devam etmeye çalışıyorum..
Eşime de bebeğimiz 1 yaşına gelene kadar dava açmamasını,iş bulup kendi emeğimle
bebeğime bakacak duruma gelmeden anlaşmalaı boşamayacağımı söylemiştim,kabul etti.
En son geçen hafta dayım eşimle konuştuğunda ve eşim annemlerle görüştüğünde
çocuğum için tekrar kararını gözden geçireceğine söz vermişti..
Sonra cmti günü onun ailesi geldiğinde ben de onlara asla dönmeyeceğimi,gururumu
kırdığını ve kapıları kapattığı için tek çarem olan ayrılığı kabul ettiğimi anlatmıştım..
Onlar eşimle konuştu,babamla eşim tartıştı vs derken çekip gitti kararının net olduğunu
ve vazgeçmeyeceğini söyledi.şimdi yine görüşmeyeceğiz ve asla davayı ben açmayı
düşünmüyorum.kızıma ilerde alnım ak olacağım için de çok mutluyum ..
Elimden gelen herşeyi yaptım ve artık yapacak birşeyim kalmadı ...
Başkası için veya bekarlık için gittiğine eminim,ama bunları da henüz çözemedim..
Davaya kadar çözer miyim bilemiyorum ..sadece bildiğim tek şey artık onu sevemeyeceğim(
yarın da avukatla görüşeceğim,anlaşmalı için protokol hazırlayabilirse imzalatmayı düşünüyorum..
Bir yanım da ''şubata kadar bekle, herşeyi öğrenirsin belki ,fevri karar verip üzülme'' diyor...
Unuttuğum kısım varsa bilen arkadaşlar hatırlatabilirse sevinirim..
ben gercekten kocanın senin sevgine layık olmadığını düşünüyorum.belki sen kim oluyorsun da diyebilirsin kızabilirsinde fakat bence doğru karar vermişsin.biri seni bir kez terk ediyorsa bunu ikinci kez de yapar.hata yaptım deyip dönse bile birgün aynı davranışı yapmayacagının teminatını kimse sana veremez
Kızlar yorumlarınız ve fıkırlerınız ıcın teşekkurler .Eşim orda kızımı rahat sevemedıgı ıcın ayrı vakıt gecırmek ıstedı sadece..
Benım evımde veya dısarda..Ben de eve almaya guvenmadıgım için dısarda görus ama ben sana guvenmedıgım ıcın ben de olcam dedım sadece..Yanı yanlarında durmayı dusunmuyorum onlarla gıdıp esıme bırakıp oralarda oyalanırım veya arkadasımla
görusurum ..Maksat iki tarafın da ıstedıgı olsun,havalar duzelıyor ..kızım da hava alsın dıye öyle karar verdım..Zaten 1ay
daha psıkologla görusup kararımı verecegım..Yani 1 ay bıle sürmeyebılır..Karar vermek de değil ,dediğiniz gıbı konusacagım..
Seceneklerı sunup sorularımı sorup 2 yol verıp sec ve hemen uygulayalım dıyecegım ya bosan ya dön ..Bosanacaksan
hemen avukatı tut,ayrılmayacaksan da kendı hatalarını görduysen gecıcı bır deneme yapalım uzaktan dıyecegım..GÜVEN
çok önemlı dedıgınız cok dogru ;ama düşünmeden edemıyorum kız cocugum var ve baska bır adamla evlenıp evımde kızımla
yasaması daha zor gelıyor bana ...İkinci kez kazık yersem dıbıne kadar hatamı kabul ederım kocamdan,ama bır yabancı ıcın
degısmek zor gelıyor..Yenı bırını tanımak ve onu kızımla yasatmak daha guvenılmez gelıyor Allah korusun ..Zaten kendı
de dıyecektır kı:bence denemeyelım,zamanla alıstık cocuk da alıstı ayrılıga ..Nasılsa degısemeyecegız cok denedık yıprandık
Denemeye gerek yok gıbı seyler dıyecek ..Ben de benı bır avukata götur ya da protokolu hazırlıyorum bıtırelım bu hafta
derım ve bır süre de kendım görusmemeyı dusunuyorum bu durumdan sonra..Kızımı görsun ama tek görsun ben kendımı
toplayana kadar görusmem bır daha ...Çunkı bu konusmayı yapmak agır bir yük..
Ben zaten arkadas dost sevgılı kazıkları bılen gören bırıydım hep herkese karsı
cok tedbırlı sanırdım kendımı en yakınım bunları yapana kadar..O yuzden artık
kımseye guvenım yok..Ask da yasayacak gücüm yok..Kızım hergun babam babam
dıye dolasırken ,babası gıdecek dıye kapıda aglarken ve ben de bu adamı özluyorsam
hatasını kabul ederse denemek ,etmezse de kesıp atmak ıstıyorum 1 nisana kadar netlşeşecek inşallah..
Hadi hayırlısı olsun..Büyük gelişme ve değişim... Javelin in dediği gibi bende böyle bir konuda eşin ne düşünür merak ediyorum...Boşanmayı seçerse olası sonuçların arasında sayıp hatırlatmaya gerek varmı acaba ? Sonuç ne olursa olsun hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...Kızlar yorumlarınız ve fıkırlerınız ıcın teşekkurler .Eşim orda kızımı rahat sevemedıgı ıcın ayrı vakıt gecırmek ıstedı sadece..
Benım evımde veya dısarda..Ben de eve almaya guvenmadıgım için dısarda görus ama ben sana guvenmedıgım ıcın ben de olcam dedım sadece..Yanı yanlarında durmayı dusunmuyorum onlarla gıdıp esıme bırakıp oralarda oyalanırım veya arkadasımla
görusurum ..Maksat iki tarafın da ıstedıgı olsun,havalar duzelıyor ..kızım da hava alsın dıye öyle karar verdım..Zaten 1ay
daha psıkologla görusup kararımı verecegım..Yani 1 ay bıle sürmeyebılır..Karar vermek de değil ,dediğiniz gıbı konusacagım..
Seceneklerı sunup sorularımı sorup 2 yol verıp sec ve hemen uygulayalım dıyecegım ya bosan ya dön ..Bosanacaksan
hemen avukatı tut,ayrılmayacaksan da kendı hatalarını görduysen gecıcı bır deneme yapalım uzaktan dıyecegım..GÜVEN
çok önemlı dedıgınız cok dogru ;ama düşünmeden edemıyorum kız cocugum var ve baska bır adamla evlenıp evımde kızımla
yasaması daha zor gelıyor bana ...İkinci kez kazık yersem dıbıne kadar hatamı kabul ederım kocamdan,ama bır yabancı ıcın
degısmek zor gelıyor..Yenı bırını tanımak ve onu kızımla yasatmak daha guvenılmez gelıyor Allah korusun ..Zaten kendı
de dıyecektır kı:bence denemeyelım,zamanla alıstık cocuk da alıstı ayrılıga ..Nasılsa degısemeyecegız cok denedık yıprandık
Denemeye gerek yok gıbı seyler dıyecek ..Ben de benı bır avukata götur ya da protokolu hazırlıyorum bıtırelım bu hafta
derım ve bır süre de kendım görusmemeyı dusunuyorum bu durumdan sonra..Kızımı görsun ama tek görsun ben kendımı
toplayana kadar görusmem bır daha ...Çunkı bu konusmayı yapmak agır bir yük..
Ben zaten arkadas dost sevgılı kazıkları bılen gören bırıydım hep herkese karsı
cok tedbırlı sanırdım kendımı en yakınım bunları yapana kadar..O yuzden artık
kımseye guvenım yok..Ask da yasayacak gücüm yok..Kızım hergun babam babam
dıye dolasırken ,babası gıdecek dıye kapıda aglarken ve ben de bu adamı özluyorsam
hatasını kabul ederse denemek ,etmezse de kesıp atmak ıstıyorum 1 nisana kadar netlşeşecek inşallah..
Bahsettıgım arkadasımın erkek arkadası var,ama kızı ıcın kendı cocugunun babasına dönmeye de hazır ..Artık hep
iyi olan seylerın hafızasında kaldıgını,ona kininin nefretinin gectıgını söyluyor...
Ben çok şanslı hissediyorum kendımı çünki beni KARŞILIKSIZ DELİ GİBİ SEVEN UFAK BİR KANATSIZ MELEĞİM war..Dün eve geç geldim diye nasıl özlemle yattı göğsüme..Ben sabah bir iş görüşmesi için çıkarken nasıl da
ağladı arkamdan ..İşte SEVGİ bu yaa..Allah'ıma şükürler olsun ki böyle bir ödül aldım ..Bu emanet için herşeye
hazırım hayatında herşeyi tek tek tuğla örer gibi öreceğim..en ufak ayrıntısına kadar vereceğim hayattan
aldığım bütün dersleri..Bir gülüş her üzüntüyü siler mi?Hem de nasıııll....Gözyasımın tadını unuttum,ağlarsam
kızıma olan aşırı sevgımden aglıyorum ..Onu beklerken geçirdiğim o özel süreçleri geceleri masal niyetine
anlatıyorum tek tek ..O kollarımda uykuya dalarken ben huzuru bulmus oluyorum..Şükürler olsun,herkese
nasip etsin Allah..bundan özel birşey yok ..Maaşallah bütün meleklere...
Buyuk ıhtımalle kızımı o zaman kadar alacagına ınanıyordur ..Benım param her zaman ondan az olacak ya,bunları
kullanacagını ve alabılecegını dusunuyordur gıbı gelıyor bana ..İlk gıderken söylemıstım yenı baba yapcam kızıma
dıye ama o gun ustume yürüdüğü gündü konusma olmamıstı pek ..Bilemıyorum ama yenı bır babası oldugunda
üvey kısmın kendısı olacagını kendı fark etmelıydı yazık edecek kendıne..Kızımı almaması ıcın okulum 4 yılda
bıtırıp hemen yuksek maaslı bır ıs bulacagım o zaman hıc alamaz...
hakkında hayırlısı olsun
güzel düşünmüssün de
ben tek birşeyi merak ediyorum,ona hiç sordunmu
yada yazdın da ben mi görmedim
diyelim ki ayrılmak istedi
o hiç düşünmüyormu kızının başka bir adamın yanında büyüyebileceği ihtimalini
sen bunda dolayı bukadar uzatmaları yaparken
o ne düşünüyor acaba
aynı tedirginlik bendede vardı
ben bunu sordum ona ve bana dedi ki:
sen iyi bir annesin tekrar evlenirsen aradaki dengeyi sağlarsın
kızını adama ezdirmessin
hı sorun yaşarsanda sen kızını seçersin zaten
daha da olmadı ozman dururma göre bakarız dedi
yani adamın midesi kaldırıyodu
o laftan sonrada bende ipler koptu zaten
böyle düşünen bir baba başında olacağına hiç olmasın daha iyiy dedim
acaba seninki nediyecek?
Benimki de dünyada onun gibi dürüst (!) erkeklerin olduğunu endişe etmemem gerektiğini, iyi ve güzel bir kadın oldugumu ve yeniden bir aşk yaşayabilecegimi söyledi :) yani gözden cikarinca herşey toz pembe...bende icimden allahim bu adama bu lafıni yedir diye dua etmiştim. O duanin tutacağına adim kadar eminim. Öyle konuşmak kolay tabii dilinkemigi yok
bende tabı sordum
bende artık ne mantıkla ıse bende evlenırım sende evlenırsın ama (ben evlenmem dedı, evlenmedide) cocuk baba kokusunu alamaz dedim(buda ne demek) oda bana bunları bende dusunuyorum ama bu sekılde usutme gelemezsın ben daha gencım ! () hayatımı yenıden kurucam dedı kararımdan donduremeyeceksın sevmıyorum senı senınle mutsuzum anlamıyormusun hayatımın gerı kalanını senınle gecırmek ısmeıyorumd edı
neyse
bauarad ayrılalı 2.5 yılı gectı 3 sene dolacak ben 25 yasında , kendisi sanırım 33-34 olmustur
Yenidendogdum senin ex in kafasıni taşlara vuracagindan o kadar eminim ki (belki su an bile vuruyordur)...yani aptalligin daniskasini yapmis. Tabii bu senin için bir şey ifade etmiyor olabilir ama ben bunu hissediyorum. Beter olsun zaten :)
Ben zannetmıyorum yanı benım ıcın pısman olacagını zannetmıyorum belkı cocuk ıcın aramadıgı ıcın yıllar sonra pısmanlık duyacaktır veya onca ugrasa tedavıyle gelen tek cocugunu bu sekılde kaybettıgı ıcın(ınsallah baska cocukları olurda benım evladımı aramaz) olabılır
cunku mutsuzmus bunu cok sonra
fotograflarını gorunce anladım adamın ferı sonmus benle ıken .. ben bunu kabul ettım ben belkı ıyı bır es olamadım bılemıyorumki ama ayrı kaldıgımız donem ben tamamen degıstım kucuk seylerden kırgınlık kuskunluk evınıcındekı aıleden baska aılelerın sorunlarını kafama takmıyorum demıyımde buyutmuyorum umursamıyorum , belkıde herseyın kıymetını daha ıyı bılıyorum artık
sunuda soylıyım ben asla basıma gelenlerı hakettıgımı dusunmuyorum , fakat onun mutsuz oldugunu kabullendım
bazen bende kendı kendıme trıbe gırıyorum bız bır kez karsılastık ben esım oglum ve ben , ve o elindeki tepsiyi düşürdü
o zaman diyorum o bizi unutamayacak asla ama sevgi yada pişmanlık olarak değil
evliydik biz evimiz dagıldı , ama sanki 3 gunlük sevgiliymiş gibi bana bir açıklama yapmadı ve bu durum benı cok yıprattı
öyle işte
siyah beyaz ıcınde hayırlısı olsun kızmasın bıze konu saptı dıye
Dünyevî seyler insani tatmin etmez. Onun gibi adamlar aradıkları şeyi bulduklarini sanirlar ama sonra yine tatminsizlik yaşarlar. Bu bir kisir dongudur ve sonu hep aynidir. Zaten cocugu zor oluyormus bebek icin zaten pisman olacak o net. Sana gelince, kaybettiği sey aileyse, yuvaysa ve cocuksa bunlari ona sen verdin. Bunlari senden bağımsız dusunemez. Neyse bu benim dusuncem ben o adamin bagrinin yanacagini düşünüyorum. Diyorum ya beter olsun!
Siyahbeyaz evet konunu dagitmak istemem ben de kusura bakma ama zaten sen "kizlar sohbet ediyoruz işte" demiştin bi yazinda. Ondan cesaret aldim:)
tabiki temennim o sekılde hanı boyle durup durup bı anda ıcını delı gıbı tuvalette huzursuzluk kaplar
uyuyacaksın uyuyamazsın yıcen yıyemezsın ıctıgının tadını alamazsın
ıste ben onu ayrılıktan sonra boyle boyle unuttum yok ettım cunku her dakıka o kadınla elelemı
bısey hıssettım neden bıseymı oluyor suanda ne yapıyor dıye yedim bitirdim kendimi
yasasın beter olsun , sımdı ondan gectı cok gozdeydı o bız ayrıldıgımızda ben gene aglamaktan ınsan ıcıne cıkacak halım yoktu sımdı sıra onda
ama bana ve aıleme yansıyacaksa aman ıstemem Allah onu bıldıgı gıbı yapsın , onun içi yansın ama benim haberim olmasın
ahtım var ya o ölecek benden önce bende cenazesine gidip hakkımı helal etmiyorum diyeceğimkendımıde hıc kıncı bılmezdım he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?