- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
- #1.641
mrvezynep senın psıkolog da maasallah adamı yanında götursen bu kadar yorum yapılır ancak amma da yorum yapmıs kocanı hasta yapmıs asık yapmıs bır de herseyden cok emın:=)) ne zamandır gıdıyorsun psıkologa ,seansın ne kadarında o konusuyor ..Çok şaşırdım,benımkı hıc net yorum yapmıyor ..Adamlar hasta ama bız psıkologluk olmusuz:)
Kızlar yorumlarınız ve fıkırlerınız ıcın teşekkurler .Eşim orda kızımı rahat sevemedıgı ıcın ayrı vakıt gecırmek ıstedı sadece..
Benım evımde veya dısarda..Ben de eve almaya guvenmadıgım için dısarda görus ama ben sana guvenmedıgım ıcın ben de olcam dedım sadece..Yanı yanlarında durmayı dusunmuyorum onlarla gıdıp esıme bırakıp oralarda oyalanırım veya arkadasımla
görusurum ..Maksat iki tarafın da ıstedıgı olsun,havalar duzelıyor ..kızım da hava alsın dıye öyle karar verdım..Zaten 1ay
daha psıkologla görusup kararımı verecegım..Yani 1 ay bıle sürmeyebılır..Karar vermek de değil ,dediğiniz gıbı konusacagım..
Seceneklerı sunup sorularımı sorup 2 yol verıp sec ve hemen uygulayalım dıyecegım ya bosan ya dön ..Bosanacaksan
hemen avukatı tut,ayrılmayacaksan da kendı hatalarını görduysen gecıcı bır deneme yapalım uzaktan dıyecegım..GÜVEN
çok önemlı dedıgınız cok dogru ;ama düşünmeden edemıyorum kız cocugum var ve baska bır adamla evlenıp evımde kızımla
yasaması daha zor gelıyor bana ...İkinci kez kazık yersem dıbıne kadar hatamı kabul ederım kocamdan,ama bır yabancı ıcın
degısmek zor gelıyor..Yenı bırını tanımak ve onu kızımla yasatmak daha guvenılmez gelıyor Allah korusun ..Zaten kendı
de dıyecektır kı:bence denemeyelım,zamanla alıstık cocuk da alıstı ayrılıga ..Nasılsa degısemeyecegız cok denedık yıprandık
Denemeye gerek yok gıbı seyler dıyecek ..Ben de benı bır avukata götur ya da protokolu hazırlıyorum bıtırelım bu hafta
derım ve bır süre de kendım görusmemeyı dusunuyorum bu durumdan sonra..Kızımı görsun ama tek görsun ben kendımı
toplayana kadar görusmem bır daha ...Çunkı bu konusmayı yapmak agır bir yük..
Ben zaten arkadas dost sevgılı kazıkları bılen gören bırıydım hep herkese karsı
cok tedbırlı sanırdım kendımı en yakınım bunları yapana kadar..O yuzden artık
kımseye guvenım yok..Ask da yasayacak gücüm yok..Kızım hergun babam babam
dıye dolasırken ,babası gıdecek dıye kapıda aglarken ve ben de bu adamı özluyorsam
hatasını kabul ederse denemek ,etmezse de kesıp atmak ıstıyorum 1 nisana kadar netlşeşecek inşallah..
Haftaya pazar göruselım dedım konusup ayrılırız buyuk ıhtımalle
bunun yanında Rabbimi unutmuş olduğumu farkettim. namazımı kılıyorum ibadet konusunda kendimi geliştiriyorum ki bu benim için çok çok çok daha önemli. hatta onun dönmesinden bile daha önemli. o da eve gelirse eğer onu da namaz kılmaya yönlendirmek istiyorum.. Rabbim onu o zaman düzeltecektir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?