- 31 Mart 2016
- 686
- 146
- 33
- Konu Sahibi sensizlink
-
Mastürbasyon yapmamak konusunda söz vermek ne demek Allah aşkına yapmayın böyle. Bir de sizin yapmanızı istemiyormuş. Bunlar önüne geçilebilecek şeyler değil, ayrıca normal bir durum. Kimse bu durumun çetelesini tutamaz ki. Bence siz biraz kafanızı rahatlatmaya çalışın bu konuda.
Hayaller konusuna gelince de, belki sizi hayal ediyordur bilemezsiniz. Fantezi dünyası uçsuz bucaksız ne de olsa.
10-15bizim burda çeşmeler bile akmıyor o kadar tövbe estagfırullah ayıp oldu bıraz ama aklımdan bu gectı kusura bakmayın .... Maturbasyonu normal buluyorum ben malesef ki erkekler yapıyorlar onune gecemezsınız dıye dusunuyorum.
eşin seni yemiş 10- 15 defa
Ya gerçekten öyle böyle değil çok fazla takıyorum bu durumu.. Ya düşünün o duşa girince acaba yapıyor mu kaç dk oldu gireli felan bunları düşünüyorum(
yorum harika
Konu sahibi için ise; eşiniz için bu alışkanlık olmuş. Söz de verse, yemin de etse devam edecek gibi... Ama bekleyeceksiniz, başka yolu yok. Zamanla herşey yoluna girer inşallah.
en iyi cevap !!Mastürbasyon yapmamak konusunda söz vermek ne demek Allah aşkına yapmayın böyle. Bir de sizin yapmanızı istemiyormuş. Bunlar önüne geçilebilecek şeyler değil, ayrıca normal bir durum. Kimse bu durumun çetelesini tutamaz ki. Bence siz biraz kafanızı rahatlatmaya çalışın bu konuda.
Hayaller konusuna gelince de, belki sizi hayal ediyordur bilemezsiniz. Fantezi dünyası uçsuz bucaksız ne de olsa.
10-15 defa siz buna inandinizmi allah askina??
NasılDurum tam tersi olsaydı ne düşünürdün?
Sen mast. yapıyor olsaydın ve eşin bundan rahatsız olsaydı?
Ya bu konularda bilgisizim doğrusunu söylemek gerekirse başta inandım ama sonra düşündüm birlikte oluşlarımızda.. Afedersiniz ilk boşalmadan sonra 45 dk felan sonra tekrar hazır olabiliyor 10-15 defa için banyoda yatıya kalmadı lazım diye düşündüm..
Başkasını düşünüyor olmasını düşünmek ne kötü.
Başkası ile ilişkisi var mı diye düşünmüyorsunuz,düşünüyor mu diye düşünüyorsunuz.
Sizi zor durumda bırakmıyor ayrıca yatakta.
Ne kadar gereksiz bir şeyi dert edinmişsiniz ki dert bile değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?