Eşim bunları neden yapıyor

Çok çok dikkatli bir şekilde onu kırmadan kendinde kırılmadan onunla konuş . Zor bi durum. İnsan gerçekten kendini kötü hisseder. Konuşmazsan soğuma ve kavgalar başlar :44:

Benim eşimde bunları yapıyor bi bakarsın ufacık saçma sapan bir şey için küsmüş ya var mı böyle bir şey Allah aşkına. Ya biz litrelik süt mü alalım yoksa ufak sütlerden mi alalım diye bile kavga ettik ciddi ciddi. Neymiş efendim küçük süt alacakmışız hey Allahım tabii ki litrelik aldık ama yane. Ya da mesela kılık kıyafetim de bir şey onun hoşuna gitmeyen surat yapar. Ama bu sürekli olmaz ki canım her insanın da bir patlama noktası var. Geçen sabah bir arkadaşımın başına geleni anlattım anlatmaz olaydım. En sonunda bağırdım noldu niye sinirleniyorsun diyo e napayım ya anlamıyorsun ki dedim. Can sıkıcı şeyler ve insanı yıpratıyor. Allah bize sabır versin.

peki senin bardağından ya da çatalından kaşığından yiyip içer mi hiç denk geldin mi?

Biz gerçekten çok sabırlıyız valla bazen. Gercekten çocuktan beterler bende birisiyle alakalı bir şey anlatıp fikrini sorduğumda hemen sinirlenir bağırmaya başlar konuşmak istemiyo artık bir süre sonra

ilginçmiş seninki de, dila hanım demek :44:

Bu yorum bana yazilmis gibi.Ben de aslan burcuyum duzenli titiz bi insan sayilmam ama agzima goturdugum seylere cok takilirim.Bardagi defalarca yikamadan su icmem.misafir gittigim yerde insanlara pissin der gibi olsa da yikarim.Kendi bardagimdan bile tekrar su icmem.Tukuruge ve tere karsi cok hassasim.Ben erkek arkadasimla ilgili konularda bunlardan tiksinmiyorum ama konu sahibinin esinin bu tarz bi takintisi olabilir anlatmak zor

Biz gerçekten çok sabırlıyız valla bazen. Gercekten çocuktan beterler bende birisiyle alakalı bir şey anlatıp fikrini sorduğumda hemen sinirlenir bağırmaya başlar konuşmak istemiyo artık bir süre sonra

Bizimki tamamen kafa yapılarımızın uymaması. ben siyaha siyah diyorsam o beyaz diyor. bu kadar basit.

Ben ilk defa böyle bişeyi sizden duyuyorum.. Daha önce böyle bişeyi ne duydum nede gördüm. Bunu eşinize sorsanız daha iyi olur bence

Ana opustukten sonrq agiz calkalamakta neyin nesi :))))) adama bak ya odun isin zevkine bile ulasamiyordur o isi yaptiktan sonra korkarim domestosla yikiyor kendisini

Hayır ama işte bunlar eşime uymuyor bu yazılanlar onda yok. Aksiye mesela toprakla falan çok çalışır elleriyle sonra da hemen yıkamaz, çok daha sonra bi ellerini çalkalar. Eşimi biliyorum yani eşim normal bir sürü örnek var fakat şu anda aklıma toprak geldi.
Kuşkulanacağım başka hiç bir şey yok. Ama öpüştükten sonra ağzını boğazını iyice yıkar temizler Allahım ya.

Bizimki tamamen kafa yapılarımızın uymaması. ben siyaha siyah diyorsam o beyaz diyor. bu kadar basit.

O ikizler ben oğlak ve ben burç uyumlarına oldum olası inanırım ikimizde tam olarak özelliklerini taşıyoruz biz aynıyız sizle canım onun doğrusunu asla değiştirmiyorum ne kadar yanlış olsada artık ben onun söylediği yalanları hayal kurduğumu düşününorum o noktaya getirdi

Son düzenleyen: Moderatör:

Herkez titiz kendine göre bunun titizlikle bi alakası yok bana göre... Kimse pislik içinde oturmuyor , yada yağlı saçla , pis dişle dolaşmıyor Bunun hakkında ne desek sizi yanlış yönlendirmiş oluruz siz bu davranışları sergilen eşinize bunu neden yaptığını ve bu davranışlarının sizi üzdüğünü söyleyin

Son düzenleme:

Ben ikizler o aslan :) Bakıldığında uyuyor ilgiliyimdir astroloji ile ama uymuyoruz bu gerçek. Sabır canım

aslan burcunun bi özelliği demekki.. aynen bnde aynıyım hatta o tepkiyi aldığım çok oluyor pis miyiz biz niye yıkıyorsun diyorlar takıntı bu diyorum sizle alakası yok diyorum... havludada var mı bu takıntınız bn başkalarının kullandığı havluyuda kullanamıyorum en değerli havlum eteğim

yok yok onu kastetmedim zaten, yani dizi için öyle davranması ilginç geldi canım

Ya varya sevmediği bişeyi izliyorsam izlemez gider diğer odada uzanır tlfnla konuşur bana diyo sen de benim izlediklerimi izlemiyosun kurtlar vadisi ve telegol sanki normal bişey izliyor da ben izlemiyorum ama yine de odada durur takılırım yanında ayyyy artık tv izlemek bile işkence oldu

Bütün sayfaları okuyamadım fakat bence siz bunu çok takmışsınız o yüzden gözünüze batıyor.
Ben de eşimin sırtını kaşısam gider ellerimi yıkarım, kendi saçımla oynasam gider ellerimi yıkarım. Kirli yada yaglı oldugu için değil, alışkanlık.
Diğer konuya gelince bilmiyorum belki ben de o problem vardır ama bana tükürük kokar huylandırır. Yani ağzınız temiz olsa, diş yada mide probleminiz olmasa, karnınız tok olsa bile kokar.
Değişik bi durum o.
Tabiki öpüştükten sonra gidip boğazımı çalkalamam ama o salgıdan tiksinirim.

Konuşmadan halledemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…