- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.825
- 798
- Konu Sahibi KIRIK_KALP90
Birine aci cekiyorum senin yuzunden diyorda.. bu seen misin aceba?? Sanmiyorum : (
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Saçma bulacaksın, ama değil! Bak: "En çok seni seviyorum" diyorum, ama gerçek sevgi bu değil belki. "Sen bir bıçaksın ve ben de durmadan içimi deşiyorum o bıçakla" dersem, gerçek sevgiyi anlatmış olurum belki.
Anlamı ne oluyor?

Peki okudugum zaman ne kadar arabesk bir cumle diye dusundurdu :)
Esim boyle bir sey paylassa ben onunla evli olmazdim :))) ha evlendikten sonra degistigini ve paylastigini dusunursek bu sefer de ondan sogurdum![]()

Çok krocaseni sevmek canımı acıtıyor gibi bir şey demek. Eşine de ki hayırdır kime gönderme yapıyon gerçek sevgiyi uygulamalı anlatmana yardımcı olayım canım kocam
de sen
![]()
Böyle bir saçmalik olamazYalnızca Hoşuna gittiği için de paylaşmış olabilir. Hemen birisi var da , ona gönderme yapıyor diye düşünmeyelim. Sizin de o mesajlara baktığınızı bile bile; bir başka kadına mesaj iletiyor olabilir mi ?
Bende de ; Wp ya da inst durumda paylaştığım her şeyde bir mana arayan ya da üzerine alınan bir güruh var.
Geçenlerde az yemek , az konuşmak az insan ile alakalı bir söz hoşuma gitti, paylaştım , biraz kilolu bir arkadaşım üzerine alınmış, şoka girdim halbuki hiç aklıma bile gelmedi o . ki gelse bile, neden arkadaşımın kilosu ile alakalı gönderme yapayım![]()