- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.623
- 498
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
Hadi ya üzüldüm düzelir canım doğru ama zaman lazımSoğuk davranıyor bana biraz zamana ihtiyacım var diyor. Tatile ihtiyacı varmış
Yok artık o kadar da değildir herhalde
Bana sormadan tatile gitmiceksin herhalde dedim tabi ki sana sormicam istediğim zaman istediğimle tatile giderim dedi sus daha fazla konuşma çok sinirliyim dediHadi ya üzüldüm düzelir canım doğru ama zaman lazım
O tatili seninle düşünse ya
inşallah daha fazla uzatmaz canım ne deyim belkide sinirle dedi üzüldüm vallaBana sormadan tatile gitmiceksin herhalde dedim tabi ki sana sormicam istediğim zaman istediğimle tatile giderim dedi sus daha fazla konuşma çok sinirliyim dedi
Çok teşekkür ederim desteğiniz için allah razı olsuninşallah daha fazla uzatmaz canım ne deyim belkide sinirle dedi üzüldüm valla
Eşiniz de birşeyler çıkartmak için bahane arıyor gibi. Sizi ve çocuğu alıp birlikte tatile çıksa iyi olmaz mı. Saçma saçma konuşuyor üste çıkmalar falan kendinizden taviz vermeyinBana sormadan tatile gitmiceksin herhalde dedim tabi ki sana sormicam istediğim zaman istediğimle tatile giderim dedi sus daha fazla konuşma çok sinirliyim dedi
Deli sevim işte boşverinBurda yazılanları okuyorum da hayret içinde kalıyorum bekara kadını bosamak kolay kayın valdenizin ayağını öpün kocalarinizin değerini bilin hadini zi aşmayın yoksa hepiniz sokaklara dusersiniz Feminist ligin lüzum ü yok allah kocalarinizin ı başımızdan ayırmasın
Bana sormadan tatile gitmiceksin herhalde dedim tabi ki sana sormicam istediğim zaman istediğimle tatile giderim dedi sus daha fazla konuşma çok sinirliyim dedi
Kocaniz da zaten bahane ariyormus bu olay tam olmus sanki.Yok tatiller,yok soguk davranmalar...Ortada bu kadar buyutulecek bir sey yok bahane ariyormus zaten.Biraz kendi haline birak suclu gibi pesinde dolanma zamanla duzelir...
Acaba konu sahibinin eşi mi diye düşündüm ben de.Deli sevim işte boşverin
Ya Allah aşkına şu adamla muhattap olma ya. Hayir sen o kadar şey yaşadın soğuk davranmiyorsun onun ne haddine? Sen de çık tatile. Ben olsam vallahi ondan önce giderdim kafamı dinlemek için. Biraz bil kendi değerini. Sirf çocuğunun babasi diye vasifsiz bir adam için üzülüyorsun. Yapma Allah askina ya. Su adama degerrrr vermeeeeeeeeeeeeeee. O sana değer verene kadar vermeeeeeeeeeee. Bu kadarrrr.Bana sormadan tatile gitmiceksin herhalde dedim tabi ki sana sormicam istediğim zaman istediğimle tatile giderim dedi sus daha fazla konuşma çok sinirliyim dedi
Olabilir. Ya da ekşiden inciden gelmiş bir trolldür.Acaba konu sahibinin eşi mi diye düşündüm ben de.
Ayy onlarda sıktılar artık iyice yaaa. Ergen ergen tipler, tabii dünyanın anlamını cozdukleri için her konuya atliyorlar. Bir de kafaları calissa gam yemeyecegim. Laf sokmaya çalışıp sokmayıp ben coolummm yeaaaaaa, ben farkliyimm yeaaaaaaa, kimseyi beğenmiyorummm yeaaaaaa demek ne zamandan beri zeka gostergesi oldu. Ayyy cidden çok sıkıcilar.Olabilir. Ya da ekşiden inciden gelmiş bir trolldür.
helaaalkesinevlenmeden once hangimiz sokaktaydida bosaninca sokaga dusucez.agir birsey yazardimdi terbiyemi bozmiyayim
evet başbaşa bi tatile gidinSoğuk davranıyor bana biraz zamana ihtiyacım var diyor. Tatile ihtiyacı varmış
al bendende o kadarIstedigimle derken ?? Bu adam aldatiyo olabilirmi yani en baştan soğuk davranmasinin ilgisiz olmasının falan altında bu yatıyor olabilirmi suphelendim
Erkek üye ya. Yada aklinca kafa bulmak isteyen bir ergen.Craziy nickli uyeye baya guldum.kocanin ayak yikamak,kv ayagindan opmek,koca olsun tas olsun demelerkocalar olmasa sokaklara dusermsisiz her kesi kendisi gibi biliyor anlasilan.ya erkek uye yada kocasini butlasdirmis aciz biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?