Eşim burdaki konularımı okumuş

Bana sormadan tatile gitmiceksin herhalde dedim tabi ki sana sormicam istediğim zaman istediğimle tatile giderim dedi sus daha fazla konuşma çok sinirliyim dedi
Eşiniz de birşeyler çıkartmak için bahane arıyor gibi. Sizi ve çocuğu alıp birlikte tatile çıksa iyi olmaz mı. Saçma saçma konuşuyor üste çıkmalar falan kendinizden taviz vermeyin

Craziy nickli uyeye baya guldum.kocanin ayak yikamak,kv ayagindan opmek,koca olsun tas olsun demeler kocalar olmasa sokaklara dusermsisiz her kesi kendisi gibi biliyor anlasilan.ya erkek uye yada kocasini butlasdirmis aciz biri

Bana sormadan tatile gitmiceksin herhalde dedim tabi ki sana sormicam istediğim zaman istediğimle tatile giderim dedi sus daha fazla konuşma çok sinirliyim dedi

Istedigimle derken ?? Bu adam aldatiyo olabilirmi yani en baştan soğuk davranmasinin ilgisiz olmasının falan altında bu yatıyor olabilirmi suphelendim

Ya Allah aşkına şu adamla muhattap olma ya. Hayir sen o kadar şey yaşadın soğuk davranmiyorsun onun ne haddine? Sen de çık tatile. Ben olsam vallahi ondan önce giderdim kafamı dinlemek için. Biraz bil kendi değerini. Sirf çocuğunun babasi diye vasifsiz bir adam için üzülüyorsun. Yapma Allah askina ya. Su adama degerrrr vermeeeeeeeeeeeeeee. O sana değer verene kadar vermeeeeeeeeeee. Bu kadarrrr.

Olabilir. Ya da ekşiden inciden gelmiş bir trolldür.
Ayy onlarda sıktılar artık iyice yaaa. Ergen ergen tipler, tabii dünyanın anlamını cozdukleri için her konuya atliyorlar. Bir de kafaları calissa gam yemeyecegim. Laf sokmaya çalışıp sokmayıp ben coolummm yeaaaaaa, ben farkliyimm yeaaaaaaa, kimseyi beğenmiyorummm yeaaaaaa demek ne zamandan beri zeka gostergesi oldu. Ayyy cidden çok sıkıcilar.

Craziy nickli uyeye baya guldum.kocanin ayak yikamak,kv ayagindan opmek,koca olsun tas olsun demeler kocalar olmasa sokaklara dusermsisiz her kesi kendisi gibi biliyor anlasilan.ya erkek uye yada kocasini butlasdirmis aciz biri
Erkek üye ya. Yada aklinca kafa bulmak isteyen bir ergen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…