Eşim burdaki konularımı okumuş

Kadın uyudu herhalde de telefonunu eline geçirdi beyefendi dicem de bi insan bu kadar uğraşır mı?
Yok uyumadım ya valla nerden çıktı bu kadın bilmiyorum ama benim eşim değil işte şimdi telefonu elimde telefonun geçmişine falanda baktım yok bişey zaten telefonu hiç eline almadı koyu fenerlidir maçı izledi şimdide özet izliyo bende burda ona gıcık oluyorum

İyiki bi karşıt görüş bildirdim ben böyleyim benim düşüncem bu bu kadar eleştiriye gerek yok bana göre doğru bu Size göre değil belki neyse kocam beni bekliyor iyi geceler

İyiki bi karşıt görüş bildirdim ben böyleyim benim düşüncem bu bu kadar eleştiriye gerek yok bana göre doğru bu Size göre değil belki neyse kocam beni bekliyor iyi geceler
Aman sev kocişini bir şey demedik zaten de kocaman ayaklar diye diye içimizi kaldırmayaydın iyiydi craziy sevim

Eniste bence karsit goruste olsun diye adam tutmus kendi de mac izler gibi yapiyor bilgisi yokmus gibi.

Hayat bazen cok craziy

Aynen ben de oyle düşündüm
Ya da karısını takipte olan başka bir eş kv karşıtı yorumlara dayanamadı uyelik aldı Boyle bayanlarin oldugunu düşünmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…