- 2 Şubat 2016
- 1.551
- 1.909
- 83
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
BEnimkinin uyeligi iptal olmus yeni uyelik aldiysa bilemem:))) doyamadi kadinlar kulubuneeeeee:)))))
BEnimkinin uyeligi iptal olmus yeni uyelik aldiysa bilemem:))) doyamadi kadinlar kulubuneeeeee:)))))
Yok uyumadım ya valla nerden çıktı bu kadın bilmiyorum ama benim eşim değil işte şimdi telefonu elimde telefonun geçmişine falanda baktım yok bişey zaten telefonu hiç eline almadı koyu fenerlidir maçı izledi şimdide özet izliyo bende burda ona gıcık oluyorumKadın uyudu herhalde de telefonunu eline geçirdi beyefendi dicem de bi insan bu kadar uğraşır mı?
Bu ne demek yani troll ?Konu troll dolmuş boşuna hararetlenmeyin hanımlar
Bu ne demek yani troll ?
Hm anladımYani biri bizi gaza getirmek için saçma yorumlarda bukunuyor kasıtlı olarak o eşinin ayağının suyunu içen üye için diyorum
Geyik yapıyolar yani hayatımBu ne demek yani troll ?
Şiir gibi anlatmışsınız gerçekten çok haklısınız tek taraflı olmuyo hiç bişey herşey karşılıklı olmalı inşallah eşimde birgün beni anlar
İyiki bi karşıt görüş bildirdim ben böyleyim benim düşüncem bu bu kadar eleştiriye gerek yok bana göre doğru bu Size göre değil belki neyse kocam beni bekliyor iyi geceler
Soğuk davranıyor bana biraz zamana ihtiyacım var diyor. Tatile ihtiyacı varmışGeyik yapıyolar yani hayatım
Amacından çıkmış
Bu arada eşinizle aranız nasıl oldu sana nasıl davranıyo
İyiki bi karşıt görüş bildirdim ben böyleyim benim düşüncem bu bu kadar eleştiriye gerek yok bana göre doğru bu Size göre değil belki neyse kocam beni bekliyor iyi geceler
Yok artık o kadar da değildir herhaldeEniste bence karsit goruste olsun diye adam tutmus kendi de mac izler gibi yapiyor bilgisi yokmus gibi.
Hayat bazen cok craziy
Aman sev kocişini bir şey demedik zaten de kocaman ayaklar diye diye içimizi kaldırmayaydın iyiydi craziy sevimİyiki bi karşıt görüş bildirdim ben böyleyim benim düşüncem bu bu kadar eleştiriye gerek yok bana göre doğru bu Size göre değil belki neyse kocam beni bekliyor iyi geceler
Eniste bence karsit goruste olsun diye adam tutmus kendi de mac izler gibi yapiyor bilgisi yokmus gibi.
Hayat bazen cok craziy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?