- 6 Ocak 2013
- 1.293
- 1.570
- 133
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
alemsin yaKocam olsun da taş olsun
Kocaman ayaklarını yıkamadan yatamam allah ondan razı olsun
O kadar paranoyak biriyim ki bu mesajıda enişte bey yazmış olabilir..kimseye güvenemem bu devirde...Ben yazdım eşim misafir olarak girmiş
Kocam olsun da taş olsun
Pardon da niye kocasını seven bi kadını disliyosunuz ister içerim ister yüzüme sürerim ekmeğini yediğim adama ve onu doğuran kadına saygı duyuyorum hepsi bu
Enişte az söz dinle yaEşim burdaki bütün yorumları okumuş halada okuyor bayanlar
Pardon da niye kocasını seven bi kadını disliyosunuz ister içerim ister yüzüme sürerim ekmeğini yediğim adama ve onu doğuran kadına saygı duyuyorum hepsi bu
EnişteBurda yazılanları okuyorum da hayret içinde kalıyorum bekara kadını bosamak kolay kayın valdenizin ayağını öpün kocalarinizin değerini bilin hadini zi aşmayın yoksa hepiniz sokaklara dusersiniz Feminist ligin lüzum ü yok allah kocalarinizin ı başımızdan ayırmasın
O zaman küçük enişteBu benim eşim olamaz çünkü eşim şu an maç izliyo hemde baya bi dalmış telefonuda yanımda
benimde aklıma ilk enişte geldi ama maç izliyormuş beyimizenişte sen misin
A. S. Gel seni bir öpeyimSen kocan sana bakmadığı zaman sokağa düşecek kadar zavallı ve aciz bir kadın olabilirsin
Ama kayınvalidenin ayak altını öomediği için sokağa dülmeyecek kadar güçlü kadınlarla dolu kk
Herkes sen gibi muhtaç değil
Koca delisi, kocasız var olamayan, kayınvalidesinin ayağını öperek kendine değer gördürten, kadın yada insan olduğu için değil hizmetçi olduğu için o evde değerli olan bir kadın olmayo tercih etmeyen üyelere selam olsun
O zaman küçük enişte
Bizde meraklı enişte dolutipik e
yok yahu kadının nicklede girmiş onu yazmış maç izliyor falan diye..
adam hala antin kuntin peşinde şu yorumları iyi bir anlayayım da gerçekten benmi haksızım acaba demiyorda gelmiş burda laf yetiştiriyor..
tipik e
yok yahu kadının nicklede girmiş onu yazmış maç izliyor falan diye..
adam hala antin kuntin peşinde şu yorumları iyi bir anlayayım da gerçekten benmi haksızım acaba demiyorda gelmiş burda laf yetiştiriyor..
Fenerin maçı vardı doğru da olabilir bak bende şüpheye düştüm şimdi...
Kocam olsun da taş olsun
Ayy buna çok güldüm alemsin
Aynen bide konu sahibi nerdeyse her yorumu beğeniyor enişte bey olsa bunu düşünemezdideğilmiş galiba adamın günahını aldık:))
konu sahibesi eşim şifremi bilmiyor dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?