Eşim burdaki konularımı okumuş

Valla ben ne zaman altından kalkamayacağım bir olay olsa, bastırır, cıngar çıkarır kendime çeviririm olayı.
Siz de öyle yapın derim. Suçlarını, hatalarını bir bir ortaya getirin, böyle pat pat hepsini yığın. Savunma yapmasına da fırsat vermeyin.
Valla çok doğru bir şey değil ama, bazen ağlarım, bunu kullanırım yani. En son çare olarak bu vardır bende. Sessiz sessiz değil, böyle böğüre böğüre, şiddetli olacak.
Zaten şu durumda battı balık yan gider deyip, her şeyi denerdim yerinizde olsam.
Yani tabi bu çabalar, kurtarılacak bir şey varsa gereklidir. Fakat o kadar çok konu açmışsınız ki buradan pek de kurtarılmaya değer bir evlilik yok gibi görünüyor. Ama siz var diyorsanız, buyrun deneyin.

bu yoruma yuzde yuz katılıyorum
bağırma çağırma ama tavrını koy .... gerekırse bır ay küs ama geri adım atma

Evde pc varmi
Varsa eger bütün konularini aç esinle ilgili olan ve deki bunlari oku iyice oku ki asil sorunla ilgilen!

Neler yazmıştın hiç mi bişey demedi
Niye korkuyorsun ki?
kocan zaten seni umursayan biri değil ki şimdi umursasın.
madem annesiyle ilgili olanları okumuş, kendisiyle ilgili olanları da okumasını iste.
ya insafa gelir seni anlar, ya da her zamanki gibi ruhsuz bir eş gibi davranır sana.
yine giderim ha diye psikolojik şiddeti devam ettirir seni sindirmek için.
bu konuda en azından dik durmanı tavsiye ederim.
erkekler ezik kadını sevmiyor canım, daha çok eziyor.

benim eşim üyeliğimi biliyor, o da bir keresinde benim konularımı okumuştu benden gizli, ama burada yazdığım her şeyi yüzüne karşı söylediğim için sorun olmamıştı sizlerin yorumlarına çok güldüğünü falan söylemişti. bilemedim içimi dökmek istedim bi yere falan der toparlarsın inşallah

okumuş, işine gelen kısmı almıs.
annesını sevmedıgını anlamamış mı yanı bu zamana kadar? '' arsız güçlü olunca haklıyı suçlu çıkarır''mış o misal eşin
madem okumus üzerine git sende konunun.. ikinizden bahsetsın bıraz da ..

Eyvah.. akşam sizde film var. Savunmanı hazırla
Ya benim okuyacak kimsem yok ama telden de girsem illaki çıkış yaparım. İşte de öyle Neme lazım

deme kız öyle valla bizimki okusa beni öldürür heralde ALLAH KORUSUN

valla umrumda bile değil açık ve net hatta geçenlerde eşime dedimki sen evlatlık falanmısın ben bunu bir araştırıyım dedim ,gülüyor bencede öyle diyor adam, üzülüyorumda çocuk doğurmak önemli değilki iyi günde kötü günde yanındamısın sahip çıkıyormusun bana onlarla gelsin

Bence çoğunu okumamıştır.Bence şifreni değiştir ilk önce.Daha sonra kvye çatarak,saygısızlık yaparak,yakınlarıma anlatarak değil,beni tanımayanlara yazarak deşarj oldum de.Sinir halindeyken yazarak rahatladım diyebilirsin.Sonuçta buradaki insanlar ne seni ,ne eşini ,ne kvyi tanıyor.

Te
evet onaylamıştım ama karıştıracağı hiç aklıma gelmemişti
Tedbirli olsaydin keske benimkide baktı ama üyeliğin yok sandı kadınlar kulübü diye bişey demedi başka forum olsaydı beni mahfederdi benim başka üyeliğim var aç derse onu açicam bunu kaydetmiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…