Geçinemiyoruz ev babasının kira ödemiyoru ne gidip marketten bir şey alıyoruz ne de özel eşya vs. Bir çekirdek al desem para yok diyorE hepsıne altın alıyorsa nasıl gecınıyorsunuz
Yemek istediğinde önüne getirip gramları
Valla haklsınızYemek istediğinde önüne getirip gramları koyun o zaman
Ee tüm gün aç susuz duruyor musunuz?Evleneli 7 ay oluyor eşim kazandığı bütün parayla altın alıyor çevremdeki herkes ne güzel birikim yapıyor diyor ama evde dolap bomboşken ben altını ne yapayım , ben konuşmaya çalışınca bağırıyor sanane işime karışma diyor ne yapacağımı şaşırdım gerçekten laftan da anlamıyor saçma sapan iş yapıyorsun deyince kavga çıkıyor ne yapacağım ben
İşin garip tarafıda o benim elimi cebime attırmazdı ısrarla her eksiğimi alırdıEvlenmeden önce para harcama alışkanlıkları nasıldı?
Evleneli 7 ay oluyor eşim kazandığı bütün parayla altın alıyor çevremdeki herkes ne güzel birikim yapıyor diyor ama evde dolap bomboşken ben altını ne yapayım , ben konuşmaya çalışınca bağırıyor sanane işime karışma diyor ne yapacağımı şaşırdım gerçekten laftan da anlamıyor saçma sapan iş yapıyorsun deyince kavga çıkıyor ne yapacağım ben
Hayır ben çalışmıyorum zaten yeni evliyiz kira derdi geçim sıkıntısı yok diye çalışmayı düşünmedim ama bunu hesaba katmamıştımSen çalışıyor musun? Muhtemelen sormuşlardır. Yarını düşün okey ama yarınlar da değil bugünlerde yaşıyoruz kardeş. Bugün yemedikten sonra yarın napalım.
Hayır tabiki köyden ailesi kuru bakliyat flan gönderiyor benim demek istediğim üstüme bir kıyafet alamıyorum ya da canım özel bir çikolata flan çekemez çünkü duyduğum tek laf para yokEe tüm gün aç susuz duruyor musunuz?
Evde sadece temel gıdalar var stok halinde onlardan başka bir şey alamıyoruz yanlış ifade etmişim bekarlığımda aldığım şeyleri giyiyorum herkesin için yoksul gibi eskilerle yaşıyoruzBütün maaşla altın alıyorsa ev nasıl geçindiriliyor? Kafamda deli sorular
Ailesinin haberi yok bana söyleme diye tembihledi ailesi köyden birseyler gönderiyor o yüzden saklıyor birikim yaptığını evlenmeden önce böyle değildi yada ben göremedimTamamda bır aklı basında ınsan yokmu
Aılesı fılan uyarsın
Bırde bu adam evlenmeden once boyle degılmıydı
Bir anda değişmemiştir
İllaki belirti vermiştir
O nasıl ınsanmıs oyle
Yenı evlısın gezıp tozmadıktan sonra dıyecegım ama sız genel ıhtıyaclarıda karsılayamıyormussunuz
Evlendıgınızden beri nekadar biriktirdiEvde sadece temel gıdalar var stok halinde onlardan başka bir şey alamıyoruz yanlış ifade etmişim bekarlığımda aldığım şeyleri giyiyorum herkesin için yoksul gibi eskilerle yaşıyoruz
Evleneli yedi ay olduysa bekarken aldıklarını giymende sorun göremedim. Ben de mi fakirim yoksaEvde sadece temel gıdalar var stok halinde onlardan başka bir şey alamıyoruz yanlış ifade etmişim bekarlığımda aldığım şeyleri giyiyorum herkesin için yoksul gibi eskilerle yaşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?