Aynen iki aileyi de ayni anda cagir yuzyuze konusulsun. Seninkiler de olsun. Normal yemege davet et. Acarsin konuyu.Tamamdır çok mantıklı en kısa zamanda davet edeceğim görsünler belki o zaman anlarlar bana da hak verirler ilerisi için boşanma gibi bir durum söz konusu olursa da beni suçlamazlar
Söyle de olsun de ya. Anlat da öğreneyim ben de yardim edeyim sana de. Tatli tatli üstüne git şunun kizdirmadan eminim sonunda aglayacak anlatacak bu.İnanır mısınız az önce konuştuk ben ona sordum bizim giderimiz nereye diye birikimi anladım geri kalanı ne yapıyorsun diye ben de görmek istiyorum falan dedim senin dünyadan haberin yok her şey pahalı falan filan bir şeyler söyledi aslında haklısınız kandırıyor normal olmadığını farkındayım annem akşam konuşacak onunla bir düzelme olmazsa dediğinizi yapacağım zaten
Böyledir, sen görememişsindir. Bir işe gir sadece kendi ihtiyaçlarım için dersin. Böyle tipler birikim yapınca karısına éziyet etmeye başlıyor çünkü. Zira o altınlardan 1gr almadan boşanır sizden. Siz bir şekilde bu durumu msj vs ile yazılı belgelendirin kenarda dursun. Dolabımız bomboş ihtiyaçlarım karşılamıyorsun birikim yapıyorsun tarzı bir kaç msj atın arada eşinize silmeyin dursun.Ailesinin haberi yok bana söyleme diye tembihledi ailesi köyden birseyler gönderiyor o yüzden saklıyor birikim yaptığını evlenmeden önce böyle değildi yada ben göremedim
Hiç bir sebep yokken kaçarak evlenmiş konu sahibi. Bence bu bahsettiğiniz normal yaşantılarda uygulanabilecek bir yöntemAynen iki aileyi de ayni anda cagir yuzyuze konusulsun. Seninkiler de olsun. Normal yemege davet et. Acarsin konuyu.
Pis cimri herif , umarım çocuk yapmamışsındır acilen tekmeyi bas bu varyemeze...Evleneli 7 ay oluyor eşim kazandığı bütün parayla altın alıyor çevremdeki herkes ne güzel birikim yapıyor diyor ama evde dolap bomboşken ben altını ne yapayım , ben konuşmaya çalışınca bağırıyor sanane işime karışma diyor ne yapacağımı şaşırdım gerçekten laftan da anlamıyor saçma sapan iş yapıyorsun deyince kavga çıkıyor ne yapacağım ben
Bosanmazsan ya kanser olursun ya da erkenden yaşlanırsın, seçim senin , yol yakınken topukla...Bende aslında böyle olsun istiyorum maaşını bi kere görmedim daha sorunca evi başıma yıkıyor bundan sonra bende dursun kartın dedim diye bi evden kovmadığı kaldı valla
Cnm bu adam düzelmez, kaç kurtar kendini...Çok teşekkür ederim yorumunuz için bu sabah annemle konuştum daha önce hiç anlatmamıştım sadece birikim yaptığını söylemiştim üzülmesin diye eve bir şey almadından bahsetmemiştim bugün aradım konuştuk biraz detaylı bir şekilde anlattım kızdı tabi bana böyle birini sen istedin diye bekleseydin biraz daha gerçek yüzünü görürdüm belki acele ettim falan dedi haklı da ama dedi bu durumda yapabileceğim bir şey yok olan oldu akşam işten geldiğinde arayıp konuşacağım ciddi anlamda uyarıcam onu dedi ilk ve son olacak dedi bakacağız eğer düzelmezse bu saatten sonra yüzünü göstermem dedi ben çocuğumu sokakta bulmadım falan dedi sağ olsun bakalım bugün konuşsun annemi dinleyecek mi sanmıyorum ama umarım işe yarar
siz çok boş insansınız fakat ben size insan gibi cevap vereyim bizim ailelerimizin arası şuan gayet iyiHiç bir sebep yokken kaçarak evlenmiş konu sahibi. Bence bu bahsettiğiniz normal yaşantılarda uygulanabilecek bir yöntem
Kimse kimsenin ne yaşadığını bilmez ama sizinki çok büyük bir cahillik.
Demek ki kaçarak evlenene kocasının bile saygısı olmuyor.
Kaçmışsın işin yok gücün yok şimdi de dolap bomboş diyorsun. Kim ne derse dinlemeyeceksin. Bence bi kaç aya hamile kalır bu sefilliği çocuğuna da yaşatırsın.
Hayatı neden pembe dizi tadında yaşıyorsunuz ? Hayat böyle bir şey değil.
Siz benim hiçbir sebep yokken kaçtığımı nerenizden çıkardınız bilmiyorum madem buraya bu konuyu açtım sizin gibilere de tahammül etmek zorundaymışım evet onu anladım benim önceden hayatımda ne yaşadığımı neden bu duruma geldiğimi size detaylı bir şekilde anlatmak zorunda değilim ben nasıl bir hayattan geliyorum nasıl bir karakterim kişiliğim var neler yaşadım neler çektim bunları bilmiyorsunuz değil mi o halde lütfen gereksiz yorumlarınızı kendinize saklayın Umarım başınıza böyle şeyler gelmez ne yaşadığımı anlayacak duruma gelmezsiniz iyi günlerKimse kimsenin ne yaşadığını bilmez ama sizinki çok büyük bir cahillik.
Demek ki kaçarak evlenene kocasının bile saygısı olmuyor.
Kaçmışsın işin yok gücün yok şimdi de dolap bomboş diyorsun. Kim ne derse dinlemeyeceksin. Bence bi kaç aya hamile kalır bu sefilliği çocuğuna da yaşatırsın.
Hayatı neden pembe dizi tadında yaşıyorsunuz ? Hayat böyle bir şey değil.
Asıl bu yaşta ayrılınır.iş konusunda bende hemfikirim ailemle konuşacağım fakat ayrılmama kimse sıcak bakmaz bu yaşta dul kalma vs işte
ÇalışınHayır ben çalışmıyorum zaten yeni evliyiz kira derdi geçim sıkıntısı yok diye çalışmayı düşünmedim ama bunu hesaba katmamıştım
Bu adamla niye hala evlisiniz?Buraya fotoğraf atılıyor mu bilmiyorum valla bilsem çeker atarım yani rezillik halimiz evlendik evleneli eve bir şey bile almadı aldırmadı annemin verdiği eski bir halı var onu serdim yere geçici diye hala aynı duruyor mutfak koridor halısı bile yok kış boyunca öyle durduk
“Ben esimle 7 ay önce kaçarak evlendim kaçma sebebimiz onun ailesi beni ve ailemi istemiyordu benim babam istemeye gelseler hemen verirdi ama bunlar zahmet etmediler kocam hiç uğraşmadı ama o zaman gözüm kör olmuş gibi kaçmaya ikna oldum”siz çok boş insansınız fakat ben size insan gibi cevap vereyim bizim ailelerimizin arası şuan gayet iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?