Eşim bütün maaşıyla altın alıyor fakir gibi yaşıyoruz

Tamamdır çok mantıklı en kısa zamanda davet edeceğim görsünler belki o zaman anlarlar bana da hak verirler ilerisi için boşanma gibi bir durum söz konusu olursa da beni suçlamazlar
Aynen iki aileyi de ayni anda cagir yuzyuze konusulsun. Seninkiler de olsun. Normal yemege davet et. Acarsin konuyu.

Söyle de olsun de ya. Anlat da öğreneyim ben de yardim edeyim sana de. Tatli tatli üstüne git şunun kizdirmadan eminim sonunda aglayacak anlatacak bu.

Ailesinin haberi yok bana söyleme diye tembihledi ailesi köyden birseyler gönderiyor o yüzden saklıyor birikim yaptığını evlenmeden önce böyle değildi yada ben göremedim
Böyledir, sen görememişsindir. Bir işe gir sadece kendi ihtiyaçlarım için dersin. Böyle tipler birikim yapınca karısına éziyet etmeye başlıyor çünkü. Zira o altınlardan 1gr almadan boşanır sizden. Siz bir şekilde bu durumu msj vs ile yazılı belgelendirin kenarda dursun. Dolabımız bomboş ihtiyaçlarım karşılamıyorsun birikim yapıyorsun tarzı bir kaç msj atın arada eşinize silmeyin dursun.

Kimse kimsenin ne yaşadığını bilmez ama sizinki çok büyük bir cahillik.
Demek ki kaçarak evlenene kocasının bile saygısı olmuyor.
Kaçmışsın işin yok gücün yok şimdi de dolap bomboş diyorsun. Kim ne derse dinlemeyeceksin. Bence bi kaç aya hamile kalır bu sefilliği çocuğuna da yaşatırsın.
Hayatı neden pembe dizi tadında yaşıyorsunuz ? Hayat böyle bir şey değil.

Pis cimri herif , umarım çocuk yapmamışsındır acilen tekmeyi bas bu varyemeze...

Bende aslında böyle olsun istiyorum maaşını bi kere görmedim daha sorunca evi başıma yıkıyor bundan sonra bende dursun kartın dedim diye bi evden kovmadığı kaldı valla
Bosanmazsan ya kanser olursun ya da erkenden yaşlanırsın, seçim senin , yol yakınken topukla...

Cnm bu adam düzelmez, kaç kurtar kendini...

Siz benim hiçbir sebep yokken kaçtığımı nerenizden çıkardınız bilmiyorum madem buraya bu konuyu açtım sizin gibilere de tahammül etmek zorundaymışım evet onu anladım benim önceden hayatımda ne yaşadığımı neden bu duruma geldiğimi size detaylı bir şekilde anlatmak zorunda değilim ben nasıl bir hayattan geliyorum nasıl bir karakterim kişiliğim var neler yaşadım neler çektim bunları bilmiyorsunuz değil mi o halde lütfen gereksiz yorumlarınızı kendinize saklayın Umarım başınıza böyle şeyler gelmez ne yaşadığımı anlayacak duruma gelmezsiniz iyi günler

Ya konu sahibi ne güzel ne yaşandığını anlatacakti, hemen birileri polemik çıkartıp şikayet etmiş

Bu adamla niye hala evlisiniz?

E 20 binse maaşi zaten bir tane tam altın alınır ancak böyle saçmalık olmaz konuşun size versin parayı siz yönetin evi.

siz çok boş insansınız fakat ben size insan gibi cevap vereyim bizim ailelerimizin arası şuan gayet iyi
“Ben esimle 7 ay önce kaçarak evlendim kaçma sebebimiz onun ailesi beni ve ailemi istemiyordu benim babam istemeye gelseler hemen verirdi ama bunlar zahmet etmediler kocam hiç uğraşmadı ama o zaman gözüm kör olmuş gibi kaçmaya ikna oldum”
Bunlar sizin yazınız. İstenmediğiniz bir aileye gelin olmak İçin ailenizi karşınıza almışsınız.
Bana boş insansınız deyip keyifli keyifli güleceğinize hayatınızın iplerini elinize almanızı ve çok geç olmadan daha büyük hatalar yapmamanızı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…