- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 31
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
-
Ben bekarken çalışan bir insandım. Çalışmak benim kendi tercihimdi ve babamın yanında calısıyordum kendi işimizde. Çalıştığım için evle ilgili temizlik yemek vs. Hiç bişey bilmiyordum ve eve geldiğimde yorgun oluyodum yapamıyodum bisey annem babam da bırakmıyordu zaten. Bir gün evlenirsem calısmam öğrenirim diye düsünüyodum ve o gün geldi cattı beni isteyen birileri oldu. İnsanın evlenmeden once belli başlı kriterleri sartları olur haliyle benimkiside calısmak istemiyordum evimde olup ev işlerini öğrenmek istedim cünkü bilmiyodum calısmayı ve ev işlerini aynı anda götüremezdim. Bende babam da beni isteyen insana yani Şuan ki eşime benim calısmak istemediğimi söyledik tamam dediler öyle bisey olmaz nişanlandım yine söyledim üstüne basa basa defalarca benim öyle bi beklentim yok falan dedi. Evlendik 7 aylık evliyim şuan ben 2 aylık evliyken işe cagırmaya başladı (eşiminde iş yeri var) bi iki kere gittim artık haftada iki üç kere cagırmaya basladı gitmediğim zamanlar küsüp günlerce konusmazdı hep ilk adımı ben atıp barısmak isterdim. Ve bugun yine cagırdı gelmem dedim ben basta sana söyledim sende kabul ettin dedim benimle yüksek sesle konusuyo bencilmişim zamanında esseklik yapmışta kabul etmiş çalışmak istemediğimi. En son sen ben işe cagırdıgımda geliceksin gelmezsen benimle muhattap olma ya kabul edersin kurallarımı yada benimle muhattap olma dedi cıktı gitti.
Rica ederim suclayıcı cümleler kurmadan yorum yapın. Esimin bu calısmaya zorlaması dısında kötü bi huyu yok işinde gücünde saygılı biridir. Bende bencilliğimden yapmıyorum yıllarca calıstım evle ilgili hic bisey bilmiyorum öğrenmek istiyorum birde her cagırdıgnda gitsem alısıp hep cagırcak biliyorum.
Eşimde bende cocuk istiyoruz ama onun küsmeleri yüzünden dogru düzgün yan yana bile gelemiyoruz buda beni cok üzüyor herkes soruyo artık özellikle onun ailesi. Küsüyor ayrı yatıyoruzda diyemiyorum
Herkese ayrı ayrı yetisemiyorum bazıları suclamaya baslamıs niye calısmak istemiyosun vs bu benim tercihimdir bazı haksızlıklar var ben yapamıyorum eşim tek olsaydı ben ondan cok calısırdm ama tek değil parada bizim elimizde değil hersey abisinin elinde. Abisi herseyi kendi kafasına göre yapıyor
Çok mu aradınız peki eşinizi?Bazıları bahane oldugunu falan düşünmüş ben objektif bi sekilde derdimi yalansız yanlıssız anlatmaya calısıyorum. Ama temizliğe yemeğe gercekten özen gösteriyorlar laf yapıyorlar görümcem her geldiğinde bisey söylüyo esim benden cok güzel yemekler bekliyo herseyi her zaman ütülü olsun yemeklerim mükemmel olsun ev temiz olsun degisik degisik yemekler istiyo aksam yediğini öğlen yemiyor bi ihtiyacım olsa aylar sonraya ertiliyo evlendiğimden beri bi kere kontörümü o yüklemedi hep babam annem bisey aldığı zaman hep banada alır babam bazen harclıgımı verir ben hic sıkıntı cekmedim onlarda söyledim babası kesinlikle sıkıntı cekmezsin dedi esim fakir olsa paramız olmasa yine bisey demem hep biseyler alıyorlar gereksiz gereksiz abisi bos seylere para harcıyor
Benden cok o cocuk istiyo ben en cok o istiyo diye istiyodum. Onun ailesi sürekli söylüyo yok mu bisey dıye gecen gün biri eltimin yanında sordu bebek yok mu dıye eltim benden önce 'olmuyor' dedi daha 5 aylık evliydim bi kac ay daha olmasa neler derler kim bilirHayat müşterek eğer size ev işlerinde yardımcı olacaksa maaşlı olarak çalışmak istediğinizi söyleyin. Eğer şartlar kabul edilmezse güzel bir akşam yemeği hazırlayın artık bebeğimiz olsun onunla ilgilenmek istiyorum diyin bence ılımlı bir şekilde bebek konusunu kabul eder diye düşünüyorum. :) Hiç olmama ihtimali sonucunda başka iş bakın farklı bir ortama girmeniz onu endişeye sokup evde oturmanızı kabul edebilir. Herkes kendine göre bencil umarım halledersiniz.
hepimiz eğitim aldık okuduk ve çalıştık bekarkenBen bekarken çalışan bir insandım. Çalışmak benim kendi tercihimdi ve babamın yanında calısıyordum kendi işimizde. Çalıştığım için evle ilgili temizlik yemek vs. Hiç bişey bilmiyordum ve eve geldiğimde yorgun oluyodum yapamıyodum bisey annem babam da bırakmıyordu zaten. Bir gün evlenirsem calısmam öğrenirim diye düsünüyodum ve o gün geldi cattı beni isteyen birileri oldu. İnsanın evlenmeden once belli başlı kriterleri sartları olur haliyle benimkiside calısmak istemiyordum evimde olup ev işlerini öğrenmek istedim cünkü bilmiyodum calısmayı ve ev işlerini aynı anda götüremezdim. Bende babam da beni isteyen insana yani Şuan ki eşime benim calısmak istemediğimi söyledik tamam dediler öyle bisey olmaz nişanlandım yine söyledim üstüne basa basa defalarca benim öyle bi beklentim yok falan dedi. Evlendik 7 aylık evliyim şuan ben 2 aylık evliyken işe cagırmaya başladı (eşiminde iş yeri var) bi iki kere gittim artık haftada iki üç kere cagırmaya basladı gitmediğim zamanlar küsüp günlerce konusmazdı hep ilk adımı ben atıp barısmak isterdim. Ve bugun yine cagırdı gelmem dedim ben basta sana söyledim sende kabul ettin dedim benimle yüksek sesle konusuyo bencilmişim zamanında esseklik yapmışta kabul etmiş çalışmak istemediğimi. En son sen ben işe cagırdıgımda geliceksin gelmezsen benimle muhattap olma ya kabul edersin kurallarımı yada benimle muhattap olma dedi cıktı gitti.
Rica ederim suclayıcı cümleler kurmadan yorum yapın. Esimin bu calısmaya zorlaması dısında kötü bi huyu yok işinde gücünde saygılı biridir. Bende bencilliğimden yapmıyorum yıllarca calıstım evle ilgili hic bisey bilmiyorum öğrenmek istiyorum birde her cagırdıgnda gitsem alısıp hep cagırcak biliyorum.
Eşimde bende cocuk istiyoruz ama onun küsmeleri yüzünden dogru düzgün yan yana bile gelemiyoruz buda beni cok üzüyor herkes soruyo artık özellikle onun ailesi. Küsüyor ayrı yatıyoruzda diyemiyorum
Herkese ayrı ayrı yetisemiyorum bazıları suclamaya baslamıs niye calısmak istemiyosun vs bu benim tercihimdir bazı haksızlıklar var ben yapamıyorum eşim tek olsaydı ben ondan cok calısırdm ama tek değil parada bizim elimizde değil hersey abisinin elinde. Abisi herseyi kendi kafasına göre yapıyor
eşinize söyleyin ben kimsenin kölesi değil çalışmak istersem başka iş bulurumBen kendimi tam olarak ifade edemedim sanırım yaptıgı iş yorucu ve abisiyle ortak kac kere gittim kendimi tuhaf hissettim ayak işi veriyorlar nerdeyse hersey abisinin elinde yengesi iki saat bile calıssa parasını alıyo bana gelince bisey yok para abisinin elinde bana sadece ev harclıgı veriliyor kendi ihtiyaçlarım icin bisey yok. Ama abisi yengesi har vurup harman savuruyor
Benden cok o cocuk istiyo ben en cok o istiyo diye istiyodum. Onun ailesi sürekli söylüyo yok mu bisey dıye gecen gün biri eltimin yanında sordu bebek yok mu dıye eltim benden önce 'olmuyor' dedi daha 5 aylık evliydim bi kac ay daha olmasa neler derler kim bilir
baska bir is bakın kendinize ya da tekrar babanızla clsın bu yaptıkları ayıp boğaz tokluğu bıle değıl yanı parasız ınsan mı clstırılır. clstırcaklarsa sıgortanızı yapsınlar adam gıbı paranzı versnler sızın de kendınıze gvnınız gelır. ev ıslerının oğrenılcek bır seyı de yok ki sil supur yemeği de ınternetten tarif bul yap bu kdr bi hafta supurmesen ne olur kaldı ki. bence clsmak para kzanmak erkeklerden cok kdnların yapması gereken bır sey kı artık ezılmesnler. kendin icin uygun yeni bir is bulmaslısn gık dıyemez.Ben kendimi tam olarak ifade edemedim sanırım yaptıgı iş yorucu ve abisiyle ortak kac kere gittim kendimi tuhaf hissettim ayak işi veriyorlar nerdeyse hersey abisinin elinde yengesi iki saat bile calıssa parasını alıyo bana gelince bisey yok para abisinin elinde bana sadece ev harclıgı veriliyor kendi ihtiyaçlarım icin bisey yok. Ama abisi yengesi har vurup harman savuruyor
Bazı arkadaşlar kadın çalışmalı,bir işi olmalı demiş ama burada konu sahibinin iş hayatından kazanabileceği hiç bir getiri yok.Resmen karin tokluğuna çalışıp bir de evi sırtlayacak.Maas yok,harçlık yok,sgk yok....ese saygi zaten yok!! kölelik kalktı belki eşinizin bundan da haberi yoktur
Adama çalışmak istemiyorum diyorsunuz ısrar ediyor küsüyor.Herkes ne kadar basit boşanmaktan bahsetmiş. Ben bi çare bi yol arıyorum tek yol boşanmak mı yani
Ne yazsak da beğendiremedik size kusura bakmayın da.Herkes ne kadar basit boşanmaktan bahsetmiş. Ben bi çare bi yol arıyorum tek yol boşanmak mı yani
Herkes ne kadar basit boşanmaktan bahsetmiş. Ben bi çare bi yol arıyorum tek yol boşanmak mı yani
Bazıları bahane oldugunu falan düşünmüş ben objektif bi sekilde derdimi yalansız yanlıssız anlatmaya calısıyorum. Ama temizliğe yemeğe gercekten özen gösteriyorlar laf yapıyorlar görümcem her geldiğinde bisey söylüyo esim benden cok güzel yemekler bekliyo herseyi her zaman ütülü olsun yemeklerim mükemmel olsun ev temiz olsun degisik degisik yemekler istiyo aksam yediğini öğlen yemiyor bi ihtiyacım olsa aylar sonraya ertiliyo evlendiğimden beri bi kere kontörümü o yüklemedi hep babam annem bisey aldığı zaman hep banada alır babam bazen harclıgımı verir ben hic sıkıntı cekmedim onlarda söyledim babası kesinlikle sıkıntı cekmezsin dedi esim fakir olsa paramız olmasa yine bisey demem hep biseyler alıyorlar gereksiz gereksiz abisi bos seylere para harcıyor
Boşan diyenlere bakma, sen İNŞALLAH hemen bi çocuk yap, çocukla işe gelecek halin yokHerkes ne kadar basit boşanmaktan bahsetmiş. Ben bi çare bi yol arıyorum tek yol boşanmak mı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?