Eşim çalışmamı istiyor

Bazıları bahane oldugunu falan düşünmüş ben objektif bi sekilde derdimi yalansız yanlıssız anlatmaya calısıyorum. Ama temizliğe yemeğe gercekten özen gösteriyorlar laf yapıyorlar görümcem her geldiğinde bisey söylüyo esim benden cok güzel yemekler bekliyo herseyi her zaman ütülü olsun yemeklerim mükemmel olsun ev temiz olsun degisik degisik yemekler istiyo aksam yediğini öğlen yemiyor bi ihtiyacım olsa aylar sonraya ertiliyo evlendiğimden beri bi kere kontörümü o yüklemedi hep babam annem bisey aldığı zaman hep banada alır babam bazen harclıgımı verir ben hic sıkıntı cekmedim onlarda söyledim babası kesinlikle sıkıntı cekmezsin dedi esim fakir olsa paramız olmasa yine bisey demem hep biseyler alıyorlar gereksiz gereksiz abisi bos seylere para harcıyor

Hayat müşterek eğer size ev işlerinde yardımcı olacaksa maaşlı olarak çalışmak istediğinizi söyleyin. Eğer şartlar kabul edilmezse güzel bir akşam yemeği hazırlayın artık bebeğimiz olsun onunla ilgilenmek istiyorum diyin bence ılımlı bir şekilde bebek konusunu kabul eder diye düşünüyorum. :) Hiç olmama ihtimali sonucunda başka iş bakın farklı bir ortama girmeniz onu endişeye sokup evde oturmanızı kabul edebilir. Herkes kendine göre bencil umarım halledersiniz.

Çok mu aradınız peki eşinizi?
Keşke görücü usulü şeklinde evlenmeseydiniz ama çok geç artık....
Ben olsam ne ev işi yaparım ne de iş yerine giderim....
Zaten boşanmaya giderdi sanırım bu iş...

Benden cok o cocuk istiyo ben en cok o istiyo diye istiyodum. Onun ailesi sürekli söylüyo yok mu bisey dıye gecen gün biri eltimin yanında sordu bebek yok mu dıye eltim benden önce 'olmuyor' dedi daha 5 aylık evliydim bi kac ay daha olmasa neler derler kim bilir

hepimiz eğitim aldık okuduk ve çalıştık bekarken
ev işlerini biz de yapmadık hep anneden geçindik
ama evlenince hem çalıştık hem de ev işi yaptık

bence siz rahatınızı bozmak istemıyorsunuz

Bazı arkadaşlar kadın çalışmalı,bir işi olmalı demiş ama burada konu sahibinin iş hayatından kazanabileceği hiç bir getiri yok.Resmen karin tokluğuna çalışıp bir de evi sırtlayacak.Maas yok,harçlık yok,sgk yok....ese saygi zaten yok!! kölelik kalktı belki eşinizin bundan da haberi yoktur

eşinize söyleyin ben kimsenin kölesi değil çalışmak istersem başka iş bulurum
ben çalışayım abin yengen yesin ne ala memleket
yengeye de birgün aile meclisinde abime helal olsun valla x çalışıyorsun hiç hakkını bırakmıyor ne güzel gibi
gözlerinizin içi parlayarak söyleyin
şöyle bir otursun içine!!

çocuk falan yapma yaa ne çocuğu bu ortama
ha çocuk olur çalışma konusu kapanır diyosan bu seferde kv görümce gelme sıklığı hepten artar demedi deme

baska bir is bakın kendinize ya da tekrar babanızla clsın bu yaptıkları ayıp boğaz tokluğu bıle değıl yanı parasız ınsan mı clstırılır. clstırcaklarsa sıgortanızı yapsınlar adam gıbı paranzı versnler sızın de kendınıze gvnınız gelır. ev ıslerının oğrenılcek bır seyı de yok ki sil supur yemeği de ınternetten tarif bul yap bu kdr bi hafta supurmesen ne olur kaldı ki. bence clsmak para kzanmak erkeklerden cok kdnların yapması gereken bır sey kı artık ezılmesnler. kendin icin uygun yeni bir is bulmaslısn gık dıyemez.

evet orası doğru, abisiyle ortak iş yapıyo yanlarına birini alıp sigorta yemek yol maaş uğraşmaktansa hanımlar gelsin çalışsın istiyolar

Size ayrıca maaş verecekler mi?
Çocuk olana kadar çalışın derim ben. Çocuktan sonra insan evde çok bunalıyor. Öncesinde iyi olur bence. Hem yabancı yer de değil. Çok ağır bir iş mi bir de? Ne üzerine işyeri?

Herkes ne kadar basit boşanmaktan bahsetmiş. Ben bi çare bi yol arıyorum tek yol boşanmak mı yani
Adama çalışmak istemiyorum diyorsunuz ısrar ediyor küsüyor.
Birşey lazım diyorsunuz aylar sonra alıyor.
Senden mükemmel ev işi bekliyor yemek beğenmiyor vs.
Kontörünü bile hala ailen yüklüyor.
Ne diyelim sence?
Bu evlilik değil çünkü çoğumuza göre.

Herkes ne kadar basit boşanmaktan bahsetmiş. Ben bi çare bi yol arıyorum tek yol boşanmak mı yani
Ne yazsak da beğendiremedik size kusura bakmayın da.
Herkesin yaşadığı hayat, hayata bakış açısı farklıdır.
Dediğim gibi ben görücü usulü tercih etmem, çalışmamak için ev işini bahane etmem ama böyle bir kocam olursa da ne ev işi yaparım ne de çalışırım. Kocanıza ne yaparsanız yapın yaranamayacaksınız. Boşanırsınız boşanmazsınız, işe giderseniz gitmezsiniz, ev işi yaparsınız yapmazsınız bizi ilgilendirmez. Konu açıyorsunuz biz de yorum yapıyoruz olay bundan ibaret. Kararlar sizin....

tatlım ben 32 yaşındayım yolun yarısına 3 kaldı, çözüm düşünecem diye kendimi yiyemiyorum dolayısıyla, olmuyorsa hiç zorlamam insan ilişkilerini, annem 3 gün böyle davransa 4.gün ben aramam hayat beni baydı, sen daha toysun

Ben nerden bilebilirdim böyle olduğunu ben de ailemde basta herseyi söyledik tamam dediler. Ben görücü usulü evlenmedim aynı yerde oturuyoduk o beni görmüs begenmis ailesini gönderdi direk şahsi olarak tanıdıgımız insanlardı. Böyle sıkıntılar cekecegimi bilsem evlenmezdim zaten. Şuan boşanmakta benim için zor 7 aylık evliyim benim eşimle güzel günlerimde oldu benim için yaptıgı fedakarlıklar da oldu benim için bazı şeylerden de vazgecti. Ama ne yazık ki böyle sorunlarımız cıktı sonradan. Bu durumun içinde olmayan bilemez yazması kolay bosan diye.

iyi de gene hatalı sensin. git maaşlı işe gir çalış. temizlik için birini de çağırırsın ihtiyaçlarını da alırsın.
evlendikten sonra anadan babadan kontör beklemek hiç hoş değil yani.
hoş ben kocadan da beklemem. bir kere faturamı yatırdığını bilmem yani. biraz ayaklarımız üzerinde durmalıyız diye düşünüyorum.
bir de bazıları boşan demiş boşanmak bu kadar kolay mı demişsin.
inançlı mısın bilemem ama bizim dini nikahımız olurken imam dedi ki, yatak ayırmak ilk aşamadır boşanma da sonra ev ayrılır baktın böyle iyi boşanırsın. eşin zaten boşanma aşamasına getirmiş işi. biz sadece yorumluyoruz olanları

Boşan diyenlere bakma, sen İNŞALLAH hemen bi çocuk yap, çocukla işe gelecek halin yok

Ev işlerini öğrenmek istiyorum mu
Nesi var ki öğrenilcek yemek temizliğin zaten öğrendiğinizi gören olmuyo pek bi kıymeti olmuyo sizden de görüldüğü üzere. Ama sizi haklı buldum ben çünkü yan çizen kişi eş kişisi. Abisinin eşi de geliyomuş ya dolduranlar da ailesidir büyük ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…