- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
Eşiniz çalışmayı sevmiyor ve alışmış tüm yükü size yıkmaya.Cevap yazanlara çok teşekkür ederim. Merak ediyorum sizler boşanmış kadınlar mısınız?
Yani bulacağım çalışacağım v.b. söylüyordu önceleri. Ben buldum bazı işler aynı gün istifa edip geldiği oldu. Çok fazla girdi çıktı. Esnaflık yaptı orayada öğlen gidiyordu,babası açıyordu sabahları. Fabrikaya gir diyorum ne yapayım orada diyor,kısacası her şeye bir bahane buluyor. İşin garibi evlendiğimizden beri doğru düzgün çalışmadın dediğimde kabul etmiyor bunu..Kendi hayal dünyasını yaratmış,orada yaşıyor gibi yani.
Ooo yani baya baya keyfi nedenlerden çalışmıyor hiç kendini zorlamıyor beyimiz.Cevap yazanlara çok teşekkür ederim. Merak ediyorum sizler boşanmış kadınlar mısınız?
Yani bulacağım çalışacağım v.b. söylüyordu önceleri. Ben buldum bazı işler aynı gün istifa edip geldiği oldu. Çok fazla girdi çıktı. Esnaflık yaptı orayada öğlen gidiyordu,babası açıyordu sabahları. Fabrikaya gir diyorum ne yapayım orada diyor,kısacası her şeye bir bahane buluyor. İşin garibi evlendiğimizden beri doğru düzgün çalışmadın dediğimde kabul etmiyor bunu..Kendi hayal dünyasını yaratmış,orada yaşıyor gibi yani.
Baba çalışsa da farketmiyor ki adamlar nasıl olsa annesi ve onun annesi bakar luksuyle çoook rahat başka hayatlara doğru yol alıyorHaklısınız da ben çalıştığım için ve eşimin maddi olarak onlara bakamayacağını anlayan hakim velayeti bana verecektir
1. Ve 3. Sorularınızın vevabı evetKocanız rahatına düşkün ve tembel mi?
Psikolojik olarak sağlıksız olduğu için mi girdiği işlerde tutunamıyor?
Sizin garanti maaşınıza mı güveniyor?
Bu soruların cevabına göre yapılacak yorum değişir.
Çalışmaması bir yana cinsellik yoksa evlilik de yok bana göre.
Eşlerden birinin sağlık sorunu olmadığı sürece; bu konu ayrı.
Cinsellik yaşamadığım bir adamla niye hayatı ve aynı evi paylaşayım?
Üstelik bana başka bir faydası da yokken.
Bilemedim ben devam etmezdim sanırım.
Not: 26 yıllık evliyim.
Normalde bi şey yapmıyordu. bir gün söylendim sinirlendim mutfağı bari topla,ben gelmeden diye..şimdi zoraki mutfağı hergün topluyor. Başka bi şey yokMesela ne yapıyor çalışmıyor da?
Siz işteyken çocuklarla kim ilgileniyor? Yemekleri kim hazırlıyor? Evi toparlama, çamaşır, bulaşık vs kimin sorumluluğunda?
Yemek yapmayı bilmez
İnanılmaz cidden.Normalde bi şey yapmıyordu. bir gün söylendim sinirlendim mutfağı bari topla,ben gelmeden diye..şimdi zoraki mutfağı hergün topluyor. Başka bi şey yok
Temizlik yaparken yardım ediyor bir de hakkını yemeyeyimİnanılmaz cidden.
13 yıldır bir koltukta oturarak hayat mı geçirdi yani, pes.
Bu durumda devam etmezdim ben.1. Ve 3. Sorularınızın vevabı evet
İnanın kendimle ilgili çok netim. Çocuksuz bir kadın olsaydım çoktan vurmuştum tekmeyi. Ama sonrasındaki bilinmezlik yoruyor beni.Eve maddi katkisi yok
Manevi yonden de destek sunmuyor
Ev islerinde de soyleyince yapiyor
Cinsellik yok
Sadece ev arkadasligi
Kendini besletip tum ihtiyacini karsilatiyor
Siz bosaninca babaligi bitmeyecek ki, ikiniz bosanacaksiniz. Babaliktan bosanilmiyor.
Ancak anladigim kadariyla siz hazir degilsiniz. Adam evet yuk size ama simdilik bu yuku kaldirabildiginiz icin bosanmiyorsunuz. Bunun fatkina vardiginizda zaten kimsenin onayini bile almadan kendiniz bosanmak isteyeceksiniz.
Ben çocuk olsam böyle babayı her gün görmek istemezdim veya zamanla ona benzerdim.İnanın kendimle ilgili çok netim. Çocuksuz bir kadın olsaydım çoktan vurmuştum tekmeyi. Ama sonrasındaki bilinmezlik yoruyor beni.
Bugün bıktım artık dedim,dayanamıyorum kendimi eşek gibi hissediyorum dedim. Tamam haklısın çalışmam lazım yerine "kendini yine mi doldurup sinirlendin" dedi..Sonra ben kopmuşum zatenBu durumda devam etmezdim ben.
Duygusal ve cinsel olarak koca zaten yok bu evlilikte fiziken de olmasa sizin ne kaybınız olacak?
Çocuklar için de kötü bir rol model bu kadar pasif ve tembel bir baba.
Sağlam bir rest mi çekseniz?
Adama burada ben sinirlendim, cevaba bak! Ne diyeyim ki hayat sizin...Bugün bıktım artık dedim,dayanamıyorum kendimi eşek gibi hissediyorum dedim. Tamam haklısın çalışmam lazım yerine "kendini yine mi doldurup sinirlendin" dedi..Sonra ben kopmuşum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?