Eşim çalışmıyor boşanmalı mıyım?

İnanın kendimle ilgili çok netim. Çocuksuz bir kadın olsaydım çoktan vurmuştum tekmeyi. Ama sonrasındaki bilinmezlik yoruyor beni.
Ben bosandim. Oglum var. Bosanirken 7 yasindaydi. Su an 14 yasinda. Ben de bu celiskileri yasadim. Ama o benden daha cabuk topatlandi. Benim travmalarim uzun surdu. O babasiyla gorusuyor. Cocuk anne mutluysa mutlu ben bunu gordum. Onlar bir sekilde anne ve babanin anlasamadigi icin ayrildigini anliyor. Ancak bossnilsa da annelik ve babalik bitmiyor. Onemli olan bunu unutmamak. Babanin maddi karkisi yok evlatlarina, bari manevi katkisini esirgemez umarim.

Çok üzüldüm size.ilgi sevgi her kadının hakki.ama eşiniz yok gibi bir sey zaten.yani evdeki bir bitkinin bile insana faydası var.oksijen sağlıyor, çicekleriyle insana huzur mutluluk veriyor.yani eşinizin saksıdaki çiçek kadar bile faydası yok.Allah sabır versin size.

Ayrıc eşiniz çocuklarınız için kötü bir örnek.oğlunuz için rol model, kızınız varsa eş seçimini bile etkileyebilir bilinçaltında.

Temizlik yaparken yardım ediyor bir de hakkını yemeyeyim
Vay bee ne kadan da düşünceli bi koca

Ben kendi fikrimi söyleyeyim sizin durumunuzda olsaydım. Boşanmadan önce son kez konuşurdum.
Bu eve maddi getirin olmadığı gibi yemeğidir çamaşırıdır bir sürü de hizmet bekliyorsun. Çocuklar için sana son kez şans veririm ama evde oturuyorsan evin tüm işleri senindir. Yemek yapmasını öğren, diğer işleri öğren. Evinin erkeği olmayı seçtiysen öyle ol. 13 yıldaki yıpranma payım için sana yardımda da bulunmak istemiyorum.
Çalışmak istiyorsan da ev işlerini yarıya bölerim. Senin derdini çekemem. Gözümü kararttım ya öyle ya bu evden git derdim.

Ben bosanmis bir kadinim , boşanmak oyle çok korkunc birsey degil sansiginiz gibi
Mesleginiz var , aileniz destek , kendi basiniza kurarsınız hayatinizi , kazandiginiz parayi kendiniz yersiniz , üzerinizden bir kisi eksilmis olur
Ayrica cocuklar ixin de korkuncbir durum değil bosanmak , sadece pedagog destegi alin , pedagogun yonlendirmesiyle hareket edin
Mis gibi, huzur icinde yasar gidersiniz evlatlarinizla , korkacak ne var ki?

Gerçekten şuna inanıyorum arkadaşlar da yazmış "mutlu anne mutlu çocuk" .. Yok aileymiş, yok yuvaymış, hepsi boş.. Anne mutlu ve huzurluysa çocuk da babasıyla olabildiğince sık iletişim halindeyse daha mutlu yetişiyor. Kendimden de biliyorum 10 senelik öğretmenliğimde edindiğim gözlemlerimden de.. Boşansanız öyle bir hafifleyeceksiniz ki. Adam zaten yok. Adamın kendisinden bir beklentisi yok. Böyleleri sizi öyle bir çürütür öyle bir dibe çeker ki, farkına bile varamazsınız. Bir bakmışsınız kolunuzu kaldıracak takatiniz kalmamış.

Şu hayatta ben evlilikte her şeye ve ama her şeye eyvallah edeni anlarım.

2 şey bende müstesna.

1.dayak
2 çalışmayan adam.

Çalışmayan adan görünce bana bir şeyler oluyor...

Yani bimlerde a101lerde gayet çalışabilir.

Lcw da çalışabilir.

Ne bileyim var yani çalışmak isteyene is çok.

Bakın ben de işsizdim. Ögretmenim üstelik.

Lcw ye başvuru yaptım.
Marketlere sordum.

En son lokantalara başvuru yapmaya kalktım. Yani ne var bulaşık yıkamak neden insanlara aşağılık bir iş gibi görünüyor. Ben bilmiyorum. Çalışmamaktan iyi değil midir.

Eşimle babam rıza verseydi çalışırdım.

Onların da üzüldüğü şey kalifiye eleman olarak böyle işlerde yorulmamı istememeleriydi.

Ben de el emeği ürün satıyorum instagramda. Geceleri sabaha kadar çalıştığım oluyor.

Üstelik küçük paralara çalışıyorum.

Çünkü çalışmakta gönlüm var.

O kadar diyorum size.

Baba dağ gibi durmalıdır.

Bacakları yoksa sürünerek çalışmalıdır. Çünkü kadınlar hep çalışıyor.

Çalışmayan adama hiç toleransım yok.

Benim bu kadar cabaladigim yerde erkek adam yatamaz.

Çok sağolun özellikle öğretmen bir bayan cevap yazmış ona çok mutlu oldum. Oğluma kötü örnek farkındayım. Kızım da küçük ama beni zamanla anlayacağını umuyorum. Zaten eşimin de beni sevdini ya da beğeni adına herhangi bir duygu beslediğini de sanmıyorum. Çok uzatmanın alemi yok biliyorum. Bugün konuşurken dedim ki "bu çalışmama durumlarından bıktım artık,dayanamıyorum"..bana verdiği cevap " yazın şu ameliyatı olayım herkes kendi yoluna gidecek,boşanacağız"..ameliyat dediği iyi huylu beyin tümörü var. 2.kez çıkıyor. Çalışmak dışında hiç bir şeye engel değil,dışarıdan bakan anlamıyor bile. Onu da bahaneleri arasına kattı. Sonrasında sordum..neden ameliyatı bekliyoruz ki dedim..cevap: sosyal güvencem yok nasıl ameliyat olacağım? Orada kararsızlığımı bitirdi.. giderayak bile sigortadan faydalanmayı düşünmüşsün bravo dedim..hiç aklıma gelmezdi 40 yıl düşünsem..hakediyorum ben galiba

1 hafta süre verdim bi ara..bu sürede iş bulmaz isen bavulunu al annene git dedim..cevap: yoo 1 haftayı beklemeye gerek yok ben şimdi de giderim

1 hafta süre verdim bi ara..bu sürede iş bulmaz isen bavulunu al annene git dedim..cevap: yoo 1 haftayı beklemeye gerek yok ben şimdi de giderim
Eşiniz bildiğimiz yavuz hırsız olmuş.
Gönderin anasının evine hiç değilse hizmetinden saçma salak konuşmalarından kurtulursunuz.
Koca değil ömür törpüsü...

Adam asalak resmen size tutunmuş yaşıyor. Benim bi tanıdığım zengin kız buldu evlendi çalışmayı bıraktı. Kız sömürüldüğünü anlayınca bastı tekmeyi. Siz de yapın

Bakın benim eşim de böyle. 5,5 yılda 8 iş değiştirdi. 1,5 yıl toplam işsizdi. Hayatımdan çok şey götürdü bu kaygı. Üstelik 4 yaşında oğlum var. Ben boşanma kararı verdim ve dava açtım. Duruşma gününü bekliyorum. Hayatınızı ziyan etmeyin. Hayatta hep 2 yol var. Siz korkularınızın üstüne gidin. Sizi mutlu eden yolu seçin. Mutluluk da sizin elinizde. Mutsuzluk da

şu lafın üstüne bu adama bu ameliyatı yaptırırsanız size yazıklar olsun. vallahi de billahi de yazıklar olsun.

şu lafın üstüne bu adama bu ameliyatı yaptırırsanız size yazıklar olsun. vallahi de billahi de yazıklar olsun.
Ben halen cevabın şokundayım. Ameliyatı olması için de yıllardır yalvarıyordum. Onu bile ciddiye almadı. Şimdi yağma yok yaptırmayacağım tabi..çok istiyorsa önce işe girsin sigortasını başlatsın olsun ameliyatını..o kadar kızgınımki

Sanırım tahammül edemediğim tekşey erkeğin çalışmama durumu o imtihanı bende yaşadım dört ay kadar zor...

Valla buraya çerez gibi boşan boşan boşan yazanlara aldırma. Bursa bi güruh var insanları boşandırmayı kafaya koymuş. Sanki hayat toz pembe. Benim annem babamda ayrı çocuklar için çook büyük eksikliği var 21 yaşındayım hala aile sıcaklığı ariyorum. Siddet yok aldatma yok ha ben bu adami sevmiyorum derseniz size kalmış ama adami bi alin karsiniza artık bosanmayi dusuncek dereceye geldiginizi soyleyin cinsellikte toparlanmicak bişey degil bunu konusun ciddiyetinizi belli edin eğer olmazsa degismezse boşanmayı düşünürsünüz. Bosanmak cocuk oyuncagi degil

Siz yorumları okuyun önce bir kadin neler yazmış adam onu ameliyat için kulllaniyor ve çalışmıyor ondan sonra bosan diyenlere laf atın bence. Anneniz ayrilmasa o sıcaklığı bulabilcek miydiniz acaba keyfinden birakmamistir heralde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…