Ben bosandim. Oglum var. Bosanirken 7 yasindaydi. Su an 14 yasinda. Ben de bu celiskileri yasadim. Ama o benden daha cabuk topatlandi. Benim travmalarim uzun surdu. O babasiyla gorusuyor. Cocuk anne mutluysa mutlu ben bunu gordum. Onlar bir sekilde anne ve babanin anlasamadigi icin ayrildigini anliyor. Ancak bossnilsa da annelik ve babalik bitmiyor. Onemli olan bunu unutmamak. Babanin maddi karkisi yok evlatlarina, bari manevi katkisini esirgemez umarim.İnanın kendimle ilgili çok netim. Çocuksuz bir kadın olsaydım çoktan vurmuştum tekmeyi. Ama sonrasındaki bilinmezlik yoruyor beni.
Vay bee ne kadan da düşünceli bi kocaTemizlik yaparken yardım ediyor bir de hakkını yemeyeyim
Cevap yazanlara çok teşekkür ederim. Merak ediyorum sizler boşanmış kadınlar mısınız?
Yani bulacağım çalışacağım v.b. söylüyordu önceleri. Ben buldum bazı işler aynı gün istifa edip geldiği oldu. Çok fazla girdi çıktı. Esnaflık yaptı orayada öğlen gidiyordu,babası açıyordu sabahları. Fabrikaya gir diyorum ne yapayım orada diyor,kısacası her şeye bir bahane buluyor. İşin garibi evlendiğimizden beri doğru düzgün çalışmadın dediğimde kabul etmiyor bunu..Kendi hayal dünyasını yaratmış,orada yaşıyor gibi yani.
Utanmıyor daBugün bıktım artık dedim,dayanamıyorum kendimi eşek gibi hissediyorum dedim. Tamam haklısın çalışmam lazım yerine "kendini yine mi doldurup sinirlendin" dedi..Sonra ben kopmuşum zaten
1 hafta süre verdim bi ara..bu sürede iş bulmaz isen bavulunu al annene git dedim..cevap: yoo 1 haftayı beklemeye gerek yok ben şimdi de giderimBu durumda devam etmezdim ben.
Duygusal ve cinsel olarak koca zaten yok bu evlilikte fiziken de olmasa sizin ne kaybınız olacak?
Çocuklar için de kötü bir rol model bu kadar pasif ve tembel bir baba.
Sağlam bir rest mi çekseniz?
Eşiniz bildiğimiz yavuz hırsız olmuş.1 hafta süre verdim bi ara..bu sürede iş bulmaz isen bavulunu al annene git dedim..cevap: yoo 1 haftayı beklemeye gerek yok ben şimdi de giderim
Bakın benim eşim de böyle. 5,5 yılda 8 iş değiştirdi. 1,5 yıl toplam işsizdi. Hayatımdan çok şey götürdü bu kaygı. Üstelik 4 yaşında oğlum var. Ben boşanma kararı verdim ve dava açtım. Duruşma gününü bekliyorum. Hayatınızı ziyan etmeyin. Hayatta hep 2 yol var. Siz korkularınızın üstüne gidin. Sizi mutlu eden yolu seçin. Mutluluk da sizin elinizde. Mutsuzluk daCevap yazanlara çok teşekkür ederim. Merak ediyorum sizler boşanmış kadınlar mısınız?
Yani bulacağım çalışacağım v.b. söylüyordu önceleri. Ben buldum bazı işler aynı gün istifa edip geldiği oldu. Çok fazla girdi çıktı. Esnaflık yaptı orayada öğlen gidiyordu,babası açıyordu sabahları. Fabrikaya gir diyorum ne yapayım orada diyor,kısacası her şeye bir bahane buluyor. İşin garibi evlendiğimizden beri doğru düzgün çalışmadın dediğimde kabul etmiyor bunu..Kendi hayal dünyasını yaratmış,orada yaşıyor gibi yani.
Çok sağolun özellikle öğretmen bir bayan cevap yazmış ona çok mutlu oldum. Oğluma kötü örnek farkındayım. Kızım da küçük ama beni zamanla anlayacağını umuyorum. Zaten eşimin de beni sevdini ya da beğeni adına herhangi bir duygu beslediğini de sanmıyorum. Çok uzatmanın alemi yok biliyorum. Bugün konuşurken dedim ki "bu çalışmama durumlarından bıktım artık,dayanamıyorum"..bana verdiği cevap " yazın şu ameliyatı olayım herkes kendi yoluna gidecek,boşanacağız"..ameliyat dediği iyi huylu beyin tümörü var. 2.kez çıkıyor. Çalışmak dışında hiç bir şeye engel değil,dışarıdan bakan anlamıyor bile. Onu da bahaneleri arasına kattı. Sonrasında sordum..neden ameliyatı bekliyoruz ki dedim..cevap: sosyal güvencem yok nasıl ameliyat olacağım? Orada kararsızlığımı bitirdi.. giderayak bile sigortadan faydalanmayı düşünmüşsün bravo dedim..hiç aklıma gelmezdi 40 yıl düşünsem..hakediyorum ben galiba
Ben halen cevabın şokundayım. Ameliyatı olması için de yıllardır yalvarıyordum. Onu bile ciddiye almadı. Şimdi yağma yok yaptırmayacağım tabi..çok istiyorsa önce işe girsin sigortasını başlatsın olsun ameliyatını..o kadar kızgınımkişu lafın üstüne bu adama bu ameliyatı yaptırırsanız size yazıklar olsun. vallahi de billahi de yazıklar olsun.
Sanırım tahammül edemediğim tekşey erkeğin çalışmama durumu o imtihanı bende yaşadım dört ay kadar zor...Herkese merhaba. 13 yıllık evliyim. 2 çocuğum var.5 ve10 yaşında. Üniversite mezunuyum memurum. Eşim evlendiğimizden beri doğru düzgün çalışmıyor. Kendi işi vardı bi ara o da battı. Bana ve çocuklara karşı genelde ilgisiz. Evde işlerde söylersem yardımcı oluyor. Bayağadır cinsellik adına bi şey yok,isteğimiz de yok karşılıklı. Ancak neredeyse hiç kavga gürültümüz yok. Kısacası onu görmezden gelip neden bunları yaptığını sorgulamaz isem dışarıdan güzel giden bir evliliğimizvar gibi. Farkındayım bu bir evlilik değil artık, ancak madem bu çocukları yaptım onlara haksızlık yapıp boşanamam diye düşünüyorum. İlgisiz de olsa dağışmış bir yuvada büyümelerini istemiyorum. Çok kararsızım. Bir yol gösterin
Siz yorumları okuyun önce bir kadin neler yazmış adam onu ameliyat için kulllaniyor ve çalışmıyor ondan sonra bosan diyenlere laf atın bence. Anneniz ayrilmasa o sıcaklığı bulabilcek miydiniz acaba keyfinden birakmamistir heralde?Valla buraya çerez gibi boşan boşan boşan yazanlara aldırma. Bursa bi güruh var insanları boşandırmayı kafaya koymuş. Sanki hayat toz pembe. Benim annem babamda ayrı çocuklar için çook büyük eksikliği var 21 yaşındayım hala aile sıcaklığı ariyorum. Siddet yok aldatma yok ha ben bu adami sevmiyorum derseniz size kalmış ama adami bi alin karsiniza artık bosanmayi dusuncek dereceye geldiginizi soyleyin cinsellikte toparlanmicak bişey degil bunu konusun ciddiyetinizi belli edin eğer olmazsa degismezse boşanmayı düşünürsünüz. Bosanmak cocuk oyuncagi degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?