Eşim çalışmıyor boşanmalı mıyım?

Siz HC bosanms Anne babalaein cocuklarini gordnzmu. Konustnzmuu acabaa okulda bile kendileribi eksik hissettiklerini bir annemde bir babada once yasanissanz konusun

Boşanmak öcü de değil.
Görüşünüze saygı duyuyorum siz aileyi kurtarmak için çabadan bahsediyorsunuz. Hayat toz pembe değil ama pembenin tonu sizin elinizde. Siz kapkara hayatı kendinize layık ve reva görürseniz, kabullenmek de bir seçim. Bakın, evlilik bir kontrattır, koşulsuz şartsız evlenilmez. Bazı küçük ya da büyük kişiye göre değişen beklentiler olur. Mesela siz bir adamın bir ömür işsiz kalacağını bilseniz, onunla nikah masasına oturur musunuz? HAYIR. Oturmazsınız çünkü evlilik paylaşmaktır. Erkek olmanın getirisidir çalışmak, aileye çocuklara verilen değerdir. Tembel ve yatan, sizin bakıcılık ettiğiniz bir kocayı çekmek zorunda değilsiniz. Dünyaya 1 kez geliyoruz. Bir kadın kendini kadın gibi hissetmezse o evlilik kurumu cehenneme dönüşür, bu genel bir terapist yorumudur araştırabilirsiniz. Siz her iş yerinde yorgun bir gün geçirip, eve geldiğinizde pijamalı, netflix karşısında suratsız bir kocanın ne demek olduğunu biliyor musunuz? Hayır o halde insanları bırakın mutlu oldukları seçimleri özgürce yapsınlar. Evlilik bir kontrattır, bazı sorumluluklar vardır. Konratı bozan taraf evliliği bitirendir, boşanma kararını veren taraf değil! Ayrıca işsi bir kocanın altında farklı birçok sorun oluyor, emel hanım tahminimce yaşıyordur. Eksikliğini bastırmak için kadını aşağılamak gibi.

Agzina saglik gercekten ayni grup bu olaylar yazildugi an bosan bosan yazio sevgili sorunu ise ayril yazio yazan kisiler bile ayni bende szn gibi dusunyrm ortada dayak yok aldatma yok hakaret yok. Iskence yok cocuklar buyuyene kdr bekler. Cocuk olmasa bende bosan bosanma kaeismazdm ama o cocuklara olan oluo. Bende yasadim annem babam bosandi olan bize oldu annede kaldk baba sevgisini doya doya yasamadk babamda annemde. Sonradanda cokta mutlu degillerdi

Kesin hukum vermek yyerine sunu mu yasadnz neden calismyr bir sorunu mu car knstnzmu vs demeden burda ayni. Grubun hep bosan yazmadi cok sacma geliyor birazdan ayni grup begenmedm butonuna saldirir bende bosanma cek demyrm ama. Dk bir bosan hayat senin hayatn birak cekne at bunu hc anlamyrm.

Tercihtir size de saygı duyuyorum. Kadına şiddetin en yoğun olduğu ülkelerden biriyiz. “Evlendin, çocuğun var sus kızım otur” zihniyeti devam ettikçe bu adamlar çalışmaz da, kadınlar dayak da yer. Öldürülürler de. Hanımefendinin talebi net. Kocasına çalış diyor. Çabala diyor. Adam evliliğine ve çocuklarına düşkünse çabalar. Bu doğanın kanunu. Ben yatarım yattığım yerden ahkam keserim yiyorsa boşan lan zihniyetini seçmek de kadının tercihi. Ben güçlü anneler, pozitif hayatlardan yanayım. Siz tercihinizi kötü ve sorumsuz bir kocadan yana yapabilirsiniz. Herkes aynı zihniyette değil elbette. Herkes hakettiği gibi yaşar sonunda. Fiziksel şiddet olamaması, psikolojik şiddeti kabullenmeyi gerektirmez.

Son düzenleme:
Ben iyi bir babadanda yanayim cocuklar o evde mutlumu. Bu onemli benim icin bende cok buyuk bir sknti yasamyrsam cocugum icin biraz cabalarimm. Bakin annem babam bosandi sacma bir kriz yonetiminden bir dogum gunu kutlamasi. Vs mahkemeler dusunun o cocuk akliyla babama karsiydum. Annemin uzulmesi yetti. Biz babmla cok mutluyduk cok iyi bir babaydi. Gercekten amaa annemle ayrilinca,bzlerde ortada kaldk neyse herkesin kendi tercihi okulumu etkiledi neyse herkesin kendi tercihi ayrica insanlar bazen bir anlik ofkeyle yaziyor onu dusunyrm arkadasm babasiyla tartistigi bir gun babamdan nefret edyrm demisti. Sonra. Aylar gectti o anlik ofkeydi Dedi belkide burda bunu yazanlarda anlik yasiyablyr benim anlatmak istedigim brz yapici olmak okdr

çocuklar herşeyi hisseder ve emin olun sizin mutsuz anne-babalar olduğunuzu ve aslında sorunlar olduğunu anlıyorlar.
boşanmak kötü birşey değil. eğer çocuklara doğru şekilde anlatılır hele bir de onlara zarar vermekten kaçınırsa taraflar, onlar için daha iyi bile olabilir.

Haklısınız. Amaç önce yapıcı olmak zaten. Yıkıcı olmak değil. Anlık kararlar ile boşanılmaz. Yıllarca süregelen mutsuzluk, değişmeyen eşler sizi boşanmaya iter. Benim annem babam da çok kavga ederdi. Annem bir köşede ağlardı. Sürekli ağlardı. Annem şimdi yıllarım gitti hasta oldum diyor. Keşke boşansaydı hayatını istediği gibi kursaydı diyorum. Bu dengeler zor. Ama mutsuz anneler de çocuklarını mutlu etmekte güçlük yaşıyor.

Siz HC bosanms Anne babalaein cocuklarini gordnzmu. Konustnzmuu acabaa okulda bile kendileribi eksik hissettiklerini bir annemde bir babada once yasanissanz konusun

Eşimin, 2 arkadaşımın, bir kaç aile büyüğümün ailesi boşanmış. Hepsi de işinde gücünde, ailesini kurmuş mutlu mesut yaşayan insanlar.

Bazen boşanma mevzusu açılır, eşim der ki iyi ki boşanmışlar. Zira boşanmasalar sorumsuz bir babayla büyüyecekti. Başka anneden olma kardeşi babasıyla büyüdü. O kadar bencil, sorumsuz, düşüncesiz ki. Aynı babası olmuş. Eşim de eğer annesi ondan boşanmasaydı babası gibi olacaktı. Şuan bize o kadar bağlı ki. Çok şükür babasıyla büyümemiş diye şükrederim hep.

Nasıl geçiniyorsunuz ?
Tek sizin maaşla mı ?
O ne yapıyor biryerlerden hiç mi geliri yok ?
Siz zaten ayrılsanız hafiflersiniz bence üstünüzden bir yük kalkmış olur.
Çalışmıyorsa sadece sizden yiyorsa yüzü de kızarmıyorsa o zaman zaten ortada pek yuva göremedim ben.
Ayrıca boşanmak çocuklara haksızlık olmaz.
Bu düşünceyi artık çıkarın kafanızdan.

O zaman çocuklara haksızlık kısmı tam olarak nedir sizce?

Bide anlamadgm burdaki kime sorsam kadin erkek esit der :)ne var bir kerede kadin calissin erkek yesin,,:)))))))

Normalde bi şey yapmıyordu. bir gün söylendim sinirlendim mutfağı bari topla,ben gelmeden diye..şimdi zoraki mutfağı hergün topluyor. Başka bi şey yok
Çamaşırları makinaya atabilir, kuru çamaşırı toplayabilir, süpürge açabilir, paspas yapabilir v.s. bunlar ekstra beceri istemiyor bence..
Çocukların ödevlerini takip ediyor mu bari?
Temizlik yaparken yardım ediyor bir de hakkını yemeyeyim
Onu benim çalışan eşim de yapıyor (ben çalışmıyorum)

Bide anlamadgm burdaki kime sorsam kadin erkek esit der :)ne var bir kerede kadin calissin erkek yesin,,:)))))))
Bir ev hanımı gibi her işi yapsa tamam da, adam köşe yastığı gibi elinde telefonla oturunca olmuyor. İnsan çocuğuna bile kızıyor bir müddet sonra bu halde oturunca..

Kadin ve erkek esit degildir. Kadin ve erkek HAKLARI esittir.Esit olmalidir.
Kadin erkek esitligi diye kadini hem tam gün ise gönderip sonra ayni kadina evin, cocuklarin ve erkegin bütün sorumlulugunu yüklemek vicdansizliktan baska bir sey degildir.
Evet kadin calisabilir ve erkekte evde oturabilir. Ancak bu durumda kadinin ev isleriyle ve cocuklarin bakimiyla ilgilenmesi beklenmemelidir.
Eeee öylede olmaz ama diyecekler icin neden erkek calisip eve gelince yatabiliyorsa kadinda aynisini yapabilmeli neticede evi gecindirecek parayi o kazaniyor….

Benim abimde hiç çalışmazdı sevmezdi saygı duyamıyordum ne yalan söyleyim hiçbirşey üretmeyen akşama kadar yatan insanla konuşacak birşey bile bulamıyorsun. Ben evlendikten sonra bir güncelleme geldi ona şimdi deli gibi çalışıyor bakış açıları davranışları bile değişti. İnşallah eşinizde kendine gelir düzelir aranız. Kaç yaşında mesleği ne bilmiyorum ama yeniden okuyabilir kurslara gidebilir teşvik edin bence. Atanabilir belki bu sayede. Üniversite mezunuysa kpss çalışsın. En azından uğraşı olursa gaza gelir değişir oda.

Ona yemek demezler yalnız. Ayrica kadın calismayinca cocuga bakıyor ev isi yapıyor esiyle ilgileniyor.
Espiri yaptim zaten ayrica kasettigim biride sizsiniz herkese bosaN diyen tayfa:) begenmedim butonunu kullanan tayfa bakim digerleri de gelip banlatacak mi bosan demedm diye bunlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…