- 15 Temmuz 2016
- 8.609
- 14.475
- 248
Yooo niye beddua olsun. Gülerek yazdığı temennisine inşallah dedim.Ne bu beddua eder gibi hiç hoş olmamış..
Söylüyorum da boşanmıyor işte sizin kafanızda bi insan olduğu için malesef.Eee soyleyin bosansin anneniz
" Yıllarca " dediğim için kötü kalpli mi oldum şimdi ?Ya icinizz okdr kotu okdr Kara ki saldiracak her ariyorsunuz. Ne dedim Ben bayana cek derdimi bosanma mi dedimmm bakiniz Allah bosanmayi Haram kilmamistir ama soyle see bir yuva bozuldugu zaman
Iciniz okadar kotu okadar Kara ki. Ben ne dedim soylermisiniz soz benimle ugrasacagnza konu sahibi Ile konusun Ben bosanma cek derdimi mi dedim bakiniz bosanmak helal dir fakat peygamber efendimiz der ki en sevimsiz helal ..... Biri bosanirken ars I ala titrermis Yani rabbim yuva. Yikilinca uzulur ama tabiki de oluru yoksa helal insanlar orta yolu bulur. Araci olur ne bilim benim gibi yada derdi. Rabbim insaalah duzeltsin olmazsada hayirlisi...... Bu kdr lutfen kotu niyetinizle su Mubarek gunde ugrasamam
Siz tüm iyi niyetinizi koruyorsunuz ama gerek olmadığını en son bu davranışıyla anlamışsınızdır. Ben de öğretmenim, ikinci evliliğim, eşim de yaklaşık 8 aydır işsiz. Ama ne yaptı etti, ordan proje kopardi, burdan ek iş aldı, derken 8 aydır eve her ay hemen hemen benim kadar para girişi yapti. Sizin eşinizde bu çaba yok. O yüzden mücadele etmenizin anlamı yok. Gerekirse tayin ister başka okula, şehre geçersiniz, kimseye de boşandığınizi açıklamak durumunda kalmazsınız. İnanın üstünüzden yük kalkacak, yeter ki adım atın.Çok sağolun özellikle öğretmen bir bayan cevap yazmış ona çok mutlu oldum. Oğluma kötü örnek farkındayım. Kızım da küçük ama beni zamanla anlayacağını umuyorum. Zaten eşimin de beni sevdini ya da beğeni adına herhangi bir duygu beslediğini de sanmıyorum. Çok uzatmanın alemi yok biliyorum. Bugün konuşurken dedim ki "bu çalışmama durumlarından bıktım artık,dayanamıyorum"..bana verdiği cevap " yazın şu ameliyatı olayım herkes kendi yoluna gidecek,boşanacağız"..ameliyat dediği iyi huylu beyin tümörü var. 2.kez çıkıyor. Çalışmak dışında hiç bir şeye engel değil,dışarıdan bakan anlamıyor bile. Onu da bahaneleri arasına kattı. Sonrasında sordum..neden ameliyatı bekliyoruz ki dedim..cevap: sosyal güvencem yok nasıl ameliyat olacağım? Orada kararsızlığımı bitirdi.. giderayak bile sigortadan faydalanmayı düşünmüşsün bravo dedim..hiç aklıma gelmezdi 40 yıl düşünsem..hakediyorum ben galiba
Bide adamin kocasina asalak demissn be diyim Aman. Banane ya tum kk Yi bosatin:)
Aaa öyle deme beddua zannediyorEki Görüntüle 2627275 Eki Görüntüle 2627275
Ee derim çünkü asalak kelimesinin anlamını biliyorum ve de cümle içinde kullanıyorum :))))
Yıllardır burada uyeyim ilk kez asalak bir erkeği bu denli savunan bir kadın görüyorum.
Ne diyelim darısı başınıza inşallah kocanız işi bırakır da 13 sene siz bakarsınız hem evin işi hem çocukların bakımı falan da sizde olur ne güzel:)) Allah herkesin gönlüne göre versin diyelim ne diyelim:)
Burada bir üye vardı.Kendisi çalışıyordu. Eşi hem üniversite okuyup hem part time çalışıyordu. Sonra issiz kalmış. Ama adam bütün ev islerini yapıyordu. Sarma dahi sarıyor demişti üye. Üyenin annesi adamı ezdiği için konu açmıştı. Kimse o üyeye boşan bu nasıl adam çalışsın dememişti. Çünkü kadın ben memnunum eşimle mutlu ve huzurluyiuz demişti. Kimse adama karısının parasını yoyor da demedi. Çünkü iş bölümü vardı arada.Ikimizde hemsireyiz Suan Ben calismiyrm dogum vs coronanin erkeklerin daha cok etkilendgni ve sigaraninda etkili oldgnu bildigim icin esime kac kere soyledm istifa et gerekirse Ben Calisirim Kabul etmedi :) calisirim yesin ne olaacak ki yeterki canimz sagolsun
Şiddet aldatma direk boşanma sebepleri kabul ama herseyde bosanilmaz ki. Dediklerinize kesinlikle katılıyorum. Her sorunda evliler bosansa dünya da evli kalmaz zaten. Bende bu güruh boşanmak istiyo ama bi şekilde bosanamiyo evli kalmak zorunda bunun acısını çıkarıyorlar veya kendi anne babasından sorun yaşamış boşansin istemişler olmamış. Ayrılık yaşanınca herşey gulluk gülistanlık olmuyo birsuru yeni problemi sevgilisizği vs beraberinde getiriyoAgzina saglik gercekten ayni grup bu olaylar yazildugi an bosan bosan yazio sevgili sorunu ise ayril yazio yazan kisiler bile ayni bende szn gibi dusunyrm ortada dayak yok aldatma yok hakaret yok. Iskence yok cocuklar buyuyene kdr bekler. Cocuk olmasa bende bosan bosanma kaeismazdm ama o cocuklara olan oluo. Bende yasadim annem babam bosandi olan bize oldu annede kaldk baba sevgisini doya doya yasamadk babamda annemde. Sonradanda cokta mutlu degillerdi
Sizin esiniz calismasa, evde de hicbir is yapmasa, ustelik laf soylese ve bu mecburiyetten degil keyfi olsa isterseniz devam edebilirsiniz evliliginize. Ancak cogu kadin bunu kabul etmez.Şiddet aldatma direk boşanma sebepleri kabul ama herseyde bosanilmaz ki. Dediklerinize kesinlikle katılıyorum. Her sorunda evliler bosansa dünya da evli kalmaz zaten. Bende bu güruh boşanmak istiyo ama bi şekilde bosanamiyo evli kalmak zorunda bunun acısını çıkarıyorlar veya kendi anne babasından sorun yaşamış boşansin istemişler olmamış. Ayrılık yaşanınca herşey gulluk gülistanlık olmuyo birsuru yeni problemi sevgilisizği vs beraberinde getiriyo
Yahu ne demek insanları bırakın özgürce seçimini yapsın sanki kadına başlı yaptım. kendisi bilir. Yasim kucuk ama yillardir kk okuyorum inanin her seyin farkindayim ama bosanmak konusunda sizden daha tecrübeliyim ailemden dolayı. Kadin bosaninca sorumluluğu daha da artıcak 2 çocukla tek basina kalıcak benim annem de memur. Hiç çalışmayan bi adamı Ben de omur boyu çekmem ama duzeltmek için uğraşırdım adamı. Konu sahibi ne isterse onu yapsın ben sadece kendi hayatımdan örnekle işin ciddiyetini anlatmak istedim. Boşanınca herşey bitmiyo birçok sorunu de beraberinde getiriyoBoşanmak öcü de değil.
Görüşünüze saygı duyuyorum siz aileyi kurtarmak için çabadan bahsediyorsunuz. Hayat toz pembe değil ama pembenin tonu sizin elinizde. Siz kapkara hayatı kendinize layık ve reva görürseniz, kabullenmek de bir seçim. Bakın, evlilik bir kontrattır, koşulsuz şartsız evlenilmez. Bazı küçük ya da büyük kişiye göre değişen beklentiler olur. Mesela siz bir adamın bir ömür işsiz kalacağını bilseniz, onunla nikah masasına oturur musunuz? HAYIR. Oturmazsınız çünkü evlilik paylaşmaktır. Erkek olmanın getirisidir çalışmak, aileye çocuklara verilen değerdir. Tembel ve yatan, sizin bakıcılık ettiğiniz bir kocayı çekmek zorunda değilsiniz. Dünyaya 1 kez geliyoruz. Bir kadın kendini kadın gibi hissetmezse o evlilik kurumu cehenneme dönüşür, bu genel bir terapist yorumudur araştırabilirsiniz. Siz her iş yerinde yorgun bir gün geçirip, eve geldiğinizde pijamalı, netflix karşısında suratsız bir kocanın ne demek olduğunu biliyor musunuz? Hayır o halde insanları bırakın mutlu oldukları seçimleri özgürce yapsınlar. Evlilik bir kontrattır, bazı sorumluluklar vardır. Konratı bozan taraf evliliği bitirendir, boşanma kararını veren taraf değil! Ayrıca işsi bir kocanın altında farklı birçok sorun oluyor, emel hanım tahminimce yaşıyordur. Eksikliğini bastırmak için kadını aşağılamak gibi.
Siz güzel giden evlilik görmemişsiniz. Kötü evlilik olması için adamın illa kafa göz dalması mı lazım? Sizinki de bayağı kötü, bilin de.güzel giden bir evliliğimizvar
Okey isteyen etsin istemeyen etmesinSizin esiniz calismasa, evde de hicbir is yapmasa, ustelik laf soylese ve bu mecburiyetten degil keyfi olsa isterseniz devam edebilirsiniz evliliginize. Ancak cogu kadin bunu kabul etmez.
Tabi ki isteyen eder istemeyen etmezOkey isteyen etsin istemeyen etmesin
Yorumları okumadım sadece konuyu biliyorum. Baban aynı baban kaliyo ama her sofraya oturduğunda yarim ailesin. Babana gidince yarim ailesin. Disarda insanları görünce özeniyosun. Ailecek yapılan şeylere dahil olamıyorsun. Erkek olmadığı için yanında şehir dışında tatillere gidemiyosun. Beni istemeye gelcekler mi babam da olcak mi diyosun falan filanSiz yorumları okuyun önce bir kadin neler yazmış adam onu ameliyat için kulllaniyor ve çalışmıyor ondan sonra bosan diyenlere laf atın bence. Anneniz ayrilmasa o sıcaklığı bulabilcek miydiniz acaba keyfinden birakmamistir heralde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?