Eşim Canımı sıktı..

Ben seni haksiz buldum. Esim gorecek kotu olacak yazacagina ya hic cevap vermeden engelleyecektin yada esine soyleyecektin. Esin hakli

Adamı bi kere engelledim bi sene sonra farklı numarayla bi daha çıktı ortaya. Ben de engellemedim tekrar tekrar rahatsız etmesin diye kaydedeyim hiç yazmayayım dedim
iyi de siz engellemezseniz tekrar tekrar rahatsiz eder, asil engellemezseniz etmez. ki kaydedeyim hic yazmayayim derken sanki siz durduk yerde adama yaziyor muydunuz? engelleseniz o da yazamazdi siz de yazmazdiniz. cidden o an bir akil tutulmasi yasamissiniz bence siz cunku hic mantikli degil.

Ay bu yapışkan adamlar...ara dümdüz et laflarinla diyecegim de ona iltifat gibi gelir.

Neden cevap yazıyorsunuz ki adama? Bir de numarasını eklemişsiniz eşiniz haklı hiç kusura bakmayin. Adamin numarasını aradığında kim olduğunu bilmek için eklediyseniz bunu adama hiç cevap yazmadan, daha adam yazar yazmaz engelledikten sonra yapsaydınız sorun olmazdi ama adama hem cevap yazıyorsunuz hem numarasını kaydediyorsunuz adam da kendince bunu yeşil ışık olarak görüyor sapık zihni çünkü
Adam 2. Bi numaradan yazdı nasılsın diye 1 sene sonra ben de kimsiniz yazdım haliyle nereden bilebilirdim.

Eşim doğulu ve inanın onun halletmesini istemem sadece kendi kendime konuyu kapatmak istemiştim fakat adam laftan anlamadı yazıp durunca da eşime denk geldi gördü..
bu cevaba takıldım. doğulu olan herkes namus cinayetçisi, aşiret falan mı oluyor? inşallah beren saatsinizdir de kenan doğuluyu kastetmişsinizdir. gerçi beren neden online satışla uğraşsın.

Tekrar engelleseydiniz bu kadar basit. Eksik anlattiginiz biseyler var belli ki. Adam durduk yere yillar sonra niye yazsin.

Adam 2. Bi numaradan yazdı nasılsın diye 1 sene sonra ben de kimsiniz yazdım haliyle nereden bilebilirdim.
Sonradan bildin ama niye engellemedin valla eşinin yerinde olsam daha fena tepki verirdim
Karşıdaki adam tarafından bakalım olaya
Yazıyorum bı kadına kadın beni bu sefer engellemiyosa demek ki hoşuna gidiyor yazmam bı gün cevap da verir bana diye düşünürüm
Ki eşin Allah'tan adama kızıyor sana kalkıp da bu adamın yazdıkları hoşuna mı gidiyor da engellemedin derdim
Bence kendini sorgula
Kendini koruyamiyorsan da bu tür işler yapma

İyi geceler arkadaşlar..
Online 2. El sayfalarında ürün satıyorum satış yaptığım ürün için birisine numaramı vermiştim buluşmak için. Adam oyaladı vs. Ürün hakkında konuşma başlattı eşim için alıyorum boy kilo kaç vs konuşmaya çalışıyor. Sonra buluşmayı iptal ettim gitmedim adam yazmaya devam etti eşimle aramız bozulmasın diye sesimi çıkarmamış rahatsız ediyor diye söylememiştim sonra bi gün yine yazmıştı eşim de görmüştü benden söz almıştı bi daha olursa söylemem için adamla konuştu engelledik falan aradan 1 sene geçti adam geçenlerde yine yzdı başka numaradan yazmayın eşim görecek kötü olacak dedim sonra numarasını kaydettim ki bilmeden kimsiniz falan yazmayım onun olduğunu bileyim hiç yazmıyım engellemedim çünkü adam zaten yeni numara almış. Bugün yine yazdı eşim gördü. Aramız bozuldu gitti diğer odaya yttı konuşmuyor benimle ben kimim burada neciyim falan dedi olay çıksın istemiyorum dedim gerekirse çıksaydı ama böyle yapmasaydın vs.. napcam şimdi
Beni de letgo dan arayan cok oldu once sattigim urunu alacagini soyleyip sonra baska urun sordu kullanilmis don corap vs bende hemen engelledim.. yada koydigum urun ayakkabidir once alcam deyip sonra baska topuklu varmi diye soran bende baska resmini atmisim bu sefer de transparan corap kullanilmis sordu bende yine engelledim.. sonra ne arqyan ne soran ustelik numaram sahininden de de var mesaj yerine direk arayip sormak isteyenler icin.. birkac kere urun bahanesiyle baska seyler soranlar diainda arayan olmadi.. olduysa da esas sattihim urun icin oldu fiyatta anlastik gelip aldi sonra ne rqhatsiz etme ne birsey.. siz mi ayar veremiyorsunuz nedir.. ustelik bunlari esime soylemem bile tesaduf yaninda arayan olursa da gelsin alsin yada engelle der bitti gitti.. adresi iyi tarif edemezsem esime veririm birtek al oldugumuz yeri tarif et diye

2.el sitelerinde kargo imkanı var, biri bana ben sana yakınım gel elden vereyim dese almam bile. Yaptığınız bana göre saçmalık. Hep iyi insanlara denk gelmişsiniz ya kötü insanlara denk gelseydiniz o zaman ne olacaktı?
Eşinizden saklamanız ayrı bir fiyasko, benim güvenim kırılırdı açıkçası.

Fazla artniyetlisiniz bayılıyorsunuz hemen insanları etiketlemeye.. yakınlarda olunca elden verilebiliyor 5-10-20 liraya adam bi de kargo ödemek istemeyebiliyor yada görerek almak isteyebiliyor uzun zamandır kullanıyorum pek çok ürün sattım. İyi niyetim suistimal edildi sadece. Konum atmak için numara vermiştim sonra şüphelenince buluşmaya gitmedim zaten. Eşimi seviyorum ve korktum sinirine hakim olamamasından. O yüzden bi şey demedim kendim halletmeye çalıştım hata etmiş olabilirim benim soruyu sormaktaki amacım böyle bi durum geçti başımızdan eşim gitti ayrı yattı toparlamak istiyorum şimdi napacagım’dı. Yok o haklı sen haklı yok bi durumlar var işin içinde iş var. Çirkinleşmeyelim.

İyi geceler arkadaşlar..
Online 2. El sayfalarında ürün satıyorum satış yaptığım ürün için birisine numaramı vermiştim buluşmak için. Adam oyaladı vs. Ürün hakkında konuşma başlattı eşim için alıyorum boy kilo kaç vs konuşmaya çalışıyor. Sonra buluşmayı iptal ettim gitmedim adam yazmaya devam etti eşimle aramız bozulmasın diye sesimi çıkarmamış rahatsız ediyor diye söylememiştim sonra bi gün yine yazmıştı eşim de görmüştü benden söz almıştı bi daha olursa söylemem için adamla konuştu engelledik falan aradan 1 sene geçti adam geçenlerde yine yzdı başka numaradan yazmayın eşim görecek kötü olacak dedim sonra numarasını kaydettim ki bilmeden kimsiniz falan yazmayım onun olduğunu bileyim hiç yazmıyım engellemedim çünkü adam zaten yeni numara almış. Bugün yine yazdı eşim gördü. Aramız bozuldu gitti diğer odaya yttı konuşmuyor benimle ben kimim burada neciyim falan dedi olay çıksın istemiyorum dedim gerekirse çıksaydı ama böyle yapmasaydın vs.. napcam şimdi
Bunu siz değil eşiniz yapsaydı nr hissederdiniz?
Engelememe olayını eşiniz yapsaydı burada ne yorumlar yapardık adama. Başka şeyler karıştırıyo takip et gizli görüşüyor derdik
Şimdi eşinz de sizin hakkınızda bu şekilde düşünüyor. Ve haklı.

Evlilikte güven çok önemli. Güveni tekrar kazanabilmek çok zor, size kolaylıklar diliyorum

Fazla artniyetlisiniz bayılıyorsunuz hemen insanları etiketlemeye.. yakınlarda olunca elden verilebiliyor 5-10-20 liraya adam bi de kargo ödemek istemeyebiliyor yada görerek almak isteyebiliyor uzun zamandır kullanıyorum pek çok ürün sattım. İyi niyetim suistimal edildi sadece. Konum atmak için numara vermiştim sonra şüphelenince buluşmaya gitmedim zaten. Eşimi seviyorum ve korktum sinirine hakim olamamasından. O yüzden bi şey demedim kendim halletmeye çalıştım hata etmiş olabilirim benim soruyu sormaktaki amacım böyle bi durum geçti başımızdan eşim gitti ayrı yattı toparlamak istiyorum şimdi napacagım’dı. Yok o haklı sen haklı yok bi durumlar var işin içinde iş var. Çirkinleşmeyelim.
Özellikle uyardığı halde ona bildirmemişsiniz evet hata etmişsiniz.
Kocanız sadece ayrı yattıysa çok naif bir tepki vermiş, demek ki sizi seviyor. Siz güveni tekrar kazanmaya bakın. Onu suçlamayın ayrı yattı diye, özeleştiri yapın ve tekrar olmayacağına dair güven kazanın.

Bir yıl sonra neden sizi aradı ?

Back
X