Eşim çıktı gitti napacağımı bilmiyorum

Valla babanizi tebrik ettim. Arkanızda dağ gibi durmuş. Ama keşke bağırmak yerine daha sakin davransaydi. Eşim de bazen annemlerin yanında kızar. Annemin daamaaat demesi yeter.
Eşiniz nasıl annesi kızına bağırınca kızdı o babada bir kız babası. Araları düzelir inşallah.
Babamda sonradan aradı beni keşke öyle bağırmasaydım ama dayanamadım bir anda oldu dedi :(

Bide bana tripli kahvaltı bile yapmadı hazırladığım halde. Bende kızımı yedirdim geri kalan herşeyi gözünün önünde döktüm. Çok kızdım
Genelde ben trıp atarım ..cunku söyler söyler geçer..rahatlar..ben sinir olup üstüne de konusmam ..sonra ortadan konusulup devam eder.
Cok cıddı kusmedık daha..
Bır kere bana cıddı kustu hıc barısmadı da ben hatalıydım..çocuklar da olunca cabuk barısılıyor..
Sizin olayınız eşiniz abartmıs...ilk saygısızlıgı o yapmıs ..
Siz ona karsi bırsey yapmamıssınız kı..
Cocuga da abartılacak bır davranış yapılmamış.
Babanız daha sakın olabılırdı..
Sızı anlıyorum uzuluyorsunuz ama sız de umursamayın...
Ozur dileyecek bırı varsa eşiniz...su an ne yaparsan ılerıde kavgada barışacak olan hep sen olursun..

Çocuğa öyle yapmasaydın, bağırmasaydın, hatalısın?!?!?

Bunu söyleyenlere inanamıyorum gerçekten. Çocuğunun canı yanacak sanıp “refleks” ile yapmış. Olamaz mı? Siz hiç çocuğunuza ses yükseltmiyor musunuz? Hiç kızmıyor musunuz?
Siz annenizden hiç azar işitmediniz mi küçükken?

Şaşırıp kalıyorum cidden. Ütopik bir dünyanız var ya da başkasını eleştirmek aşırı keyif veriyor size.

Anne de bir insan. İnsan olmak robot olmak değil haliyle. Şaka gibi..
tam yazacaktım bu yorumu okuyunca tam da benim yazmak istediklerim diye vazgeçtim.

Genelde ben trıp atarım ..cunku söyler söyler geçer..rahatlar..ben sinir olup üstüne de konusmam ..sonra ortadan konusulup devam eder.
Cok cıddı kusmedık daha..
Bır kere bana cıddı kustu hıc barısmadı da ben hatalıydım..çocuklar da olunca cabuk barısılıyor..
Sizin olayınız eşiniz abartmıs...ilk saygısızlıgı o yapmıs ..
Siz ona karsi bırsey yapmamıssınız kı..
Cocuga da abartılacak bır davranış yapılmamış.
Babanız daha sakın olabılırdı..
Sızı anlıyorum uzuluyorsunuz ama sız de umursamayın...
Ozur dileyecek bırı varsa eşiniz...su an ne yaparsan ılerıde kavgada barışacak olan hep sen olursun..
Zaten hiç umrumda değil kızımla ilgileniyorum muhattap bile değilim

Biraz süre ver sindirsin düzelir. Takmadığını gösterirsen çabuk düzelir, sürekli barışmaya çalışırsan haklıyım da ondan geliyor der, uzatır.
Merak etme her şey yoluna girecek, ortada çok da ciddi bir durum yok 😘
Evet bende aynen öyle yapıyorum bakalım ne kadar sürecek

Saygısızlık yapma sesini yükseltme kırarım kafanı falan dedi
Babanızın yerine kendimi koyuyorum, kızım olsa , kocası çocuğa bir şey olacak diye korkup tepki veren kızıma bağırsa yanım da, aynen de kafasını kırarım. Böyle basit bir şey için bağırıyorsa yanım da, ben yokken ne yapar diye düşünürüm.

Babanizda koca adamı çocuk azarlar gibi azarlamis herkesin içinde, çok yanlış davranmış.

Eşinizde yanlış davranmış ama bunun ikazi bu şekilde olmaz.
E kocası da konu sahibini azarlamış herkesin içinde, üstelik kendi ailesinin yanında. Aynısını konu sahibi kocasına yapsaydı ailesinin yanında, eşinin tepkisi ne olurdu merak ediyorum ve kv kp in.

E kocası da konu sahibini azarlamış herkesin içinde, üstelik kendi ailesinin yanında. Aynısını konu sahibi kocasına yapsaydı ailesinin yanında, eşinin tepkisi ne olurdu merak ediyorum ve kv kp in.
Bi kere sadece annesi varken çok az sesimi yükelttim bana sakın annemin yanında bağırma bi daha diye azarladı beni.

Bi kere sadece annesi varken çok az sesimi yükelttim bana sakın annemin yanında bağırma bi daha diye azarladı beni.
Ohh paşam deseydiniz, kendi niye bağırmış, sankii çocuk sadece onun çocuğu.
Neyse sakin olun siz, kavga etmeyin ama taviz de vermeyin bu konu da.
Ben babanızı takdir ettim, eşiniz bilir ki dağ gibi babanız var arkanızda.

Ohh paşam deseydiniz, kendi niye bağırmış, sankii çocuk sadece onun çocuğu.
Neyse sakin olun siz, kavga etmeyin ama taviz de vermeyin bu konu da.
Ben babanızı takdir ettim, eşiniz bilir ki dağ gibi babanız var arkanızda.
Evet zaten babam dünden beri 50 kere aradı özelliklr eşim yanımdayken. Bişey olursa hemen beni arıyosun diye gerçi eşim bana hiç el kaldırmadı asla kaldırmaz ama olsun. Babam en iyisini yaptı bencede

Back
X