Eşim çıktı gitti napacağımı bilmiyorum

Siz de gidin odaya uyuyun. Yarın için dinlenmiş, bir kendinize gelmiş olursunuz. Sonra sakin kafayla konuşursunuz. Anlattığınız gibiyse evliliğiniz ve ilişkiniz eğer.. bu çok küçül bir konu olacaktır sizin için.
İnşallah ya

İnanamıyorum nasıl bağırırsınız çocuğa. Al travma yaşadı şimdi. Bundan sonraki hayatında "beni doğuran bile bana bağırıyor. İntihar etmeliyim mutlaka" diyerek acı içinde yaşayacak. Göz hizasına inip "bardağı ellemen hiç hoş değil. Bu beni çok üzdü. Bak kalbim hızlı atmaya başladı. Seni anlıyor ve seni seviyorum. Bu sadece bir uyarı yavrucum" demeliydiniz.

Evlatlarımız camdandır. Her şey travma yaşatır onlara. Bağırmayın, hep aynı ses tonuyla konuşun. Lütfen ama. Annesiniz siz, gidin sinirlerinizi aldırın gerekirse çip taktırın kendinize. Bir şok cihazı edinin mesela sese duyarlı. Sesiniz yükselirse çarpılın. Bunlar önemli.
Muhtemelen kk da daha bi bayildigim mesaj olmamistir 🤣

Sen neden kızına bağırıyorsun. Onu geçtim eşin sana nasıl babanın yanında bağırıyor. Yahu onu da geçtim baban nasıl size müdahale edip eşini rezil ediyor. Saçma bi silsile. İnşaAllah eşin gelirde birbirinizden özür dilersiniz
Bu hanfendiye tamamen katılıyorum...

Zor 4O firin ekmek misali....
Arkadaş ironi yapmış gerçek düşünceleri değil. Gerçi sizin ironi yapmış olma olasılığınızın daha fazla olması için dua ediyorum. Yazdıklarını bir daha okuyun bence.

Ben iki tarafada nasıl davranıcam bilmiyorum
Sakince konuşun canım çocuk yanmasın diye refleksle sesini yükseltini niye bu kadar tepki verdigini sor babanada o kadar alınmasın sonucta bir aile oldunuz artık ufak tefek şeyler içinde küsüp gitmenin alemi yok ama ailenin gönlünüde almak durumu izah etmek gerekir büyükleriniz sonuçta

Eşiniz haklı. Küçücük çocuğa bağıran kendine bağrılmasını da kabul eder. Sizin gururunuz var o çocuğun yok mu? Babanız niye olaya müdahil olmuş orası ayrı saçmalık.

Sİz uyuyun. Valla uyuyun bak. Burda söylenenleri unutuyorsunuz, yanlış anlıyorsunuz. Bir de bu kaayşa konuşsanız eşinizle kim bilir neler olacaktı..
Kafanız dolu, yorgun. Bi uyuyun, kendinize gelin sabaha :KK200:
Çok sağol ya iyiki sen yazdında biraz sakinleştim 💓

Hatalar silsilesi.
Babanız da çıkıp gitseydi tam olurdu.
Tek masum yavrunuz gerçekten.

Back
X