- 5 Aralık 2011
- 1.677
- 25
- 158
- Konu Sahibi SelenSeymen
Merhaba kızlar.
Eşimi bir türlü çözemiyorum.Bazen çok bonkör, bazen de sanki cebinde beş kuruş parası yokmuş gibi davranıyor.
Mesela markete gidiyoruz beraber.
Eşimden bana negatif elektrikk geliyor.
Rahat rahat alışveriş yapamıyorum.Her aldığımı sorguluyor.
Hissediyorum hiçbişey almamı istemiyor.Hatta kendisiyle markete gelmemi bile istemiyor.
Açıkçasöylemiyor ama ben anlıyorum.
En kötü yanı da 2,5 yaşındaki kızım da hissediyor bunu.Markette hiçbişeye uzanmıyor eli.
Uzandığı zaman da evde var evde var diyor kendi kendine geri bırakıyor elinden.
O kadar üzülüyorum ki o öyle yapınca.Eşime söylediğimde hak veriyor .Doğru söylüyorsun diyor.
aMA YİNE AYNI.
Geçen gün kızım babaannesiyle markete gitmiş.
Babaannesine çlek, arnut, çikolata aldırmış.Kaynanam diyor ki. bından da albabaanne diyor dedi.
Kızım markette benden de istemiyor bu şekilde.Ben de rahat olamadığım için harcam akonusunda İster istemez kızıma da yansıyor.
Eşimle bu durumu konuştum.
Kabullenmiyor , sana öyle geliyor diyor.
Eşimin ay başlarında çok fazla ödemesi oluyor.Sanırım yetiremem , yetişemem diye endişeleri var.Bu tutumu da ondan kaynaklanıyor.Bir de herşeyin hesabını yapıyor.50 Kuruşun bile.
Ne yapacağımı şaşırdım artık.
Sizin eşleriniz de böyle mi?
Yoksa sadece ben de mi var bu cinsinden*?
Eşimi bir türlü çözemiyorum.Bazen çok bonkör, bazen de sanki cebinde beş kuruş parası yokmuş gibi davranıyor.
Mesela markete gidiyoruz beraber.
Eşimden bana negatif elektrikk geliyor.
Rahat rahat alışveriş yapamıyorum.Her aldığımı sorguluyor.
Hissediyorum hiçbişey almamı istemiyor.Hatta kendisiyle markete gelmemi bile istemiyor.
Açıkçasöylemiyor ama ben anlıyorum.
En kötü yanı da 2,5 yaşındaki kızım da hissediyor bunu.Markette hiçbişeye uzanmıyor eli.
Uzandığı zaman da evde var evde var diyor kendi kendine geri bırakıyor elinden.

O kadar üzülüyorum ki o öyle yapınca.Eşime söylediğimde hak veriyor .Doğru söylüyorsun diyor.
aMA YİNE AYNI.
Geçen gün kızım babaannesiyle markete gitmiş.
Babaannesine çlek, arnut, çikolata aldırmış.Kaynanam diyor ki. bından da albabaanne diyor dedi.
Kızım markette benden de istemiyor bu şekilde.Ben de rahat olamadığım için harcam akonusunda İster istemez kızıma da yansıyor.
Eşimle bu durumu konuştum.
Kabullenmiyor , sana öyle geliyor diyor.
Eşimin ay başlarında çok fazla ödemesi oluyor.Sanırım yetiremem , yetişemem diye endişeleri var.Bu tutumu da ondan kaynaklanıyor.Bir de herşeyin hesabını yapıyor.50 Kuruşun bile.
Ne yapacağımı şaşırdım artık.
Sizin eşleriniz de böyle mi?
Yoksa sadece ben de mi var bu cinsinden*?