- 5 Aralık 2011
- 1.677
- 25
- 158
- Konu Sahibi SelenSeymen
Kusura bakma arkadasim kizarsanda kiz ama esin cok dusuncesiz bencil biri. Eger kisacaksa disarda yedigi pahali yemeklerden bogazindan kissinda evine aylardir almaya usendigi peyniri alsin. Resmen anlattigina gore aclik sinirinda yasiyorsunuz bu ne boyle. Yemeklik yok ne zamandir kahvaltilik yok demissin,aylardir bir peynir alinmamis.... Peynir heleki olmasin biz ailecek kahvalti edemeyiz bittiyse bile hemen bir kisi kahvalti hazirlanirken markete yollanip peynir alinir yoksa oturmayiz. Evde pek cok cesit kahvaltiliginiz olmasa bile peynir ekmek olmali,cay olmali bunlarla insanin karni doyar zaten.Kiyafetede para harciyormus beyefendi. ONce sen ailenin karnini doyur kiyAFET eksin klasin. Hic omru hayatimda bogazindan kisan birini gormedim. Adam evdekiler naparsa yapsin ben karnimi disarda doyururum, kiyafeti alirim yemeklik olmasada olur diye dusunuyor herhalde. Ne kadar vicdaniz galiba ailesini sevmiyor. Evde yemeklik yokken cocugum en basit temel ihtiyac peyniri yiyemiyorken ben disarlarda gidip en iyi yemegi yemem,yiyemem bogazimdan gecmez. Senin yerinde ben olsaydim cok alinir, hakaret olarak algilar ve sevgisinden suphe ederdim. Hatta cekip gitmistim bile... Adam sizi bir lokma ekmege muhtac etmis. Yazik cok yazik.
Kzımam canım.Fikrini yazmışsın.
Ama sanırım yanlış anlattım ya da eksik.
Kendine çok sık kıyafet alan biri değildir.
Bizim için kıyafetten kısmaz.
eV DE YEMEKLİK OLMAMA DURUMU DA YALNIZ BU HAFTA İÇİN GEÇERLİYDİ.
Pazara çıkamadığımdan.
Yemeklik olmadığını bile bile para bırakmıyor ben söylemeden yazmıştım.
Çok ağır olmuş eşime bu yazılanlar.
Tabi benim anlattıklarıma göre yorum yapıyorsunuz.
Eksik anlatıyorum sanırım.
Bir lokma ekmeğe muhtaç olacak kadar değiliz çok şükür...