Eşim clupte bi kızla takıldı beni aldattı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
10:35
mekandan da görüntü talebi edilebilir belki. araştırmak lazım

hala ısrarla ego savaşındasınız. Allah çevrenizdekilere sabır versin. kendinizle yüzleşmenizi ısrarla tavsiye ediyorum.

Site kurallarına uymamakta kararlısınız sanıyorum.
Bir ban daha yiyeceksiniz bu gidişle.

Konu sahibi üyelik iptali yaptırmış, fake olduğu sizin çıkarımınız hala. Yönetimden öyle bir bildirim gelmedi.

10:35
mekandan da görüntü talebi edilebilir belki. araştırmak lazım

hala ısrarla ego savaşındasınız. Allah çevrenizdekilere sabır versin. kendinizle yüzleşmenizi ısrarla tavsiye ediyorum.
Hanımefendi günlüğünüz gibi kullanmasanız keşke burayı. Varsa hoşunuza gitmeyen bir durum, rapor edin. Yönetim adildir, merak etmeyin. Gerekirse müdahele ederler. Salın bu konuyu Allah aşkına. Banlandım diye üyelerden hesap soranı da ilk defa görüyorum

aldatan insan yalan da söyleyebilir. sen eğer fotoları görmüş olmasaydın, gece eve gelince erkek erkeğe takıldık diyecekti sana yine yalan söyleyecekti yani. durum patlayınca hatırlamıyorum diye kıvırmaya çalışıyor. hatırlamadığı kesinlikle yalan bence. fotoları sildirmesi falan da zaten olayı örtbas etmeye çalıştığını gösteriyor. çok üzgünüm

site yöneticileri genel olarak adil değil canım sana özel bi durum değil.

yarın bir gün fake hesap olduğunu gördüğünüzde özrünüzü tabiki kabul ederim. şimdilik beklemede kalalım
Hanımefendi, 49 yaşındayım sanırım cevap verirken yaş sizin için önemli.
Üyeliği erkekse ya da fake'se kurallar gereği şikayet et butonuna basarak rapor edersiniz/etmelisiniz, yöneticiler raporu değerlendirir ama erkek mi fake mi bilmediğiniz bir üyenin topiğine, sırf siz erkek olduğunu düşündüğünüz için konuyla alakasız şekilde ne kadar çok cevap yazıldığını, erkek olduğunu, meme estetiğinizi yazıp konuyu başka bir boyuta taşıyamaz, üye kimdir bilmeden erkek diye zan altında bırakamazsınız.
Kaldı ki üyeye fake ya da erkek diyemeyiz üyelik iptali yapıp gitti.

site yöneticileri genel olarak adil değil canım sana özel bi durum değil.
Birinin profiline gidip kudurun diye yazarsanız banlanırsınız, site kurallarını okuduğunuzu sanıyorum, kuralları okuyup kabul ederek geldiğiniz sitenin kurallarını da yaptırımlarını da kabul etmekle yükümlüsünüz, bu kurallar sırf size uygulanıyor olsa neyse ama bu konuya yazanlara da uygulandı uygulanıyor.

Sırf kıyaslama yapabilesiniz diye sizin ve başkalarının aklından geçen üyelerden 2 tanesinin uyarı sayısını ekliyorum, sizinki de ekli olacak.
sassyassyy sizden 1 yıl sonra üye olmasına rağmen 74 defa uyarı almış ve şu an banlı.

Sizden 2 yıl sonra üye olan KudraAlobar 80 defa uyarı almış.

Siz 2016'dan beri üyesiniz ve 32 defa uyarı almışsınız.

Üyeler birbiriyle anlaşır anlaşmaz, sever sevmez bizi zerre ilgilendirmez, biz kurallara bakıyoruz işlem yaptığımızda adil değil, işlem yapmadığımızda adil değil peki ne zaman adil? Herkesin kendi aklından geçen üyelere işlem yapıp kendilerine işlem yapmadığımızda mı adil?

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…