uzun süre olmasa da benim için epey bi uzun süredir bu sayfadayım üye olarak. bu konuya ilk önce yol gösterici bir yorum yaptım. sonra yapılan diğer yorumları okudum ve konu sahibinden gelen cevaplar beni konu sahibinin ve konunun fake olduğu düşüncesine soktu. bende kendi sıkıntımı da barındıran bir sitem li yorum yazdım.
Aman Allah ım ne tepkiler ne tepkiler. kibarlıktan yoksun hanımefendiler bir olup irdeleyici iğneleyici cevaplar peş peşe yazdılar. sonuç peki 1 gün ceza verilmiş bana. misafir olarak sayfaya baktım konuya girdim tamda tahmin ettiğim gibi konu sahibi fake. dün 13:27 de yazdığım yorumum aynen şu şekilde
yarın bir gün fake hesap olduğunu gördüğünüzde özrünüzü tabiki kabul ederim. şimdilik beklemede kalalım
kırk yılda bi (40 yaşındayım tam olarak bu arada) sevebildiğim sayfaya denk geldim sanki fake hesaba konu olan kadın muamelesi gördüm
Dün bana hiçte naif olmadan kibarca uyarmadan üstten üstten yazan arkadaşlar gerçekten çok ayıp ettiniz. sonuçta karşınızda ergen bir birey yok. kendimi tanıtayım sizlere.
40 yaşındayım Sivaslıyım Ankara da yaşıyorum. Aldatıldım 7 yıl önce ve boşadım adamı. 16 yaşında kızıma sahip çıkıyor işinde gücünde bir bayanım.
Sizlere tavsiyem insanlara biraz daha ılımlı yaklaşın. burada tanışıp reelde de görüştüğüm arkadaşlar kazandım bu benim için büyük mutluluk.
sayfanın kuralı çok eski üyeler diğerlerini ezici konuşup kışkırtıp karşı tarafta cevap verince ceza vs ise benlik değil.
Büyük harflerle yazıyorum GERÇEKTEN ÜZÜNTÜDEN UYUYAMADIM.
ben sizin yerinizde olsaydım meme protezlerimle ilgili sitemli yorumuma arkadaşım sayfa kuralları gereği konu harici başka konulara geçilmesi yasak vs böyle nazikçe kırmadan kışkırtmadan cevaplar yazardım.
13:19 da ben yazdım
hayır o değil de biz normal ve yardıma muhtaç konu açsak bu kadar cevap gelemez. muhtemelen konu sahibi bi erkek. yemin edebilirim ama sadece yöneticiler ispatlarlar.
helal olsun bi dünya cevap aldı yorum aldı. şimdi ben
revizyon meme ameliyatım için konu açsam 5-6 mesaj yazan olur dimi.
gelen cevaplardan bir tanesi
13:22
Sizin memeniz bir kadının aldatılmasından daha önemli çünkü, çok haklısınız
sizi tanımıyorum belki de genel yapınız bu . ama bana kalırsa sayfada eskiyseniz yakışmadı size.
neyse sanırım derdimi anlatabildim.
Bana 1 günlük ceza verme yetkisi olan arkadaşım yaptığınız işi yargılamak bana düşmez tabiki tüm yazışmaları okuduysanız ve ona göre bir tek beni kusurlu bulduysanız.
dip not: savunma sanayide muhasebe finans inka görevlerimde hep adil oldum. belki de bundan kaynaklı zoruma gitti.
Teşekkür ederim. bunu yazmalıydım çünkü bugün uyumam lazım.