Siz söyleyene kadar farketmemiştim. Mesleğine kadar aynı.Serenay sen şu son konusunda yalanları ortaya çıkan @samanyolu11' sin değil mi? Kendini olduğundan farklı gösterip mutlu olmaya çalışıyordun falan.
Aynı üslup, aynı "mantıklı" yorumlar.
Hem hamileyim hem bir çocuğum dahaBende bunu çok araştırdım ve evet alkollüyken yapmak istenilen yapılır yazılmış hep ama peki ben ne yapıcam onu hiç bilmiyorum cıkmazdaymhamileym hep ağlıyorm kendımı öldürmek istıyorm ya
Sizin memeniz bir kadının aldatılmasından daha önemli çünkü, çok haklısınızhayır o değil de biz normal ve yardıma muhtaç konu açsak bu kadar cevap gelemez. muhtemelen konu sahibi bi erkek. yemin edebilirim ama sadece yöneticiler ispatlarlar.
helal olsun bi dünya cevap aldı yorum aldı. şimdi ben revizyon meme ameliyatım için konu açsam 5-6 mesaj yazan olur dimi.
Erkek olduğu kanısına nereden vardınız? Çok merak ettim.hayır o değil de biz normal ve yardıma muhtaç konu açsak bu kadar cevap gelemez. muhtemelen konu sahibi bi erkek. yemin edebilirim ama sadece yöneticiler ispatlarlar.
helal olsun bi dünya cevap aldı yorum aldı. şimdi ben revizyon meme ameliyatım için konu açsam 5-6 mesaj yazan olur dimi.
yorum konu ilişkisini ısrarla çözemiyorummaalesef çok araştırma yaptım sağ olsun buradan bazı arkadaşlar çok yardımcı ve destek oldular özelden arkadaş olduk. normalde arkadaş canlısı değildim ama nasipmiş. bi komşum vardı nüfus müdürü emeklisi Nejla ablam o hep derdi ki "canım her gönül kendine benzeyene akarmış." aynen öyle çok iyi arkadaşlar kazandım ben bura sayesinde. revizyon ameliyatı sürecim geçti bitti çok şükür.
Peki bundan bize ne?maalesef çok araştırma yaptım sağ olsun buradan bazı arkadaşlar çok yardımcı ve destek oldular özelden arkadaş olduk. normalde arkadaş canlısı değildim ama nasipmiş. bi komşum vardı nüfus müdürü emeklisi Nejla ablam o hep derdi ki "canım her gönül kendine benzeyene akarmış." aynen öyle çok iyi arkadaşlar kazandım ben bura sayesinde. revizyon ameliyatı sürecim geçti bitti çok şükür.
Eğer bir erkek böyle bir konu açıyorsahiç bir kadın eline geçen kozun imha edilmesine müsade etmez bu bir, ikinci hiç bir hamile anne adayı böyle bir olayla karşılaşıp soluğu kadınlar sayfasında fikir almaya gelmez aile büyüklerine koşar. bura aklına bile gelmez ki hesap bugün açılmış. üçüncü velev ki hesap sahibi kadın hem hamile hem çocuğu var hemde elinde telefon başka işi gücü yok kadınlar sayfasında yorumlara dakik cevap veremez.
dördüncü hafif sert eleştiri olan yorumlara hesap sahibi aldırış bile etmiyo gayet sakin ruh haliyle cevaplar veriyor.
son olarak ta burada açılan konuyu okuyup hüngür hüngür ağlayan ben bi süre sonra o konuya baktığımda hesap sahibi pasif e alınmış. yani erkek büyük ihtimalle.
birde altıncı hissim erkek diyor.
şöyleki hoşuna gitmeyebilir bu saldırgan tavrınızı iade ediyorum. cevap vermezmisiniz rica etsem.Peki bundan bize ne?
Konuyu sabote ediyorsunuz ama memelerinizle...şöyleki hoşuna gitmeyebilir bu saldırgan tavrınızı iade ediyorum. cevap vermezmisiniz rica etsem.
Amen yarabbi bugün gene ne şekersinPeki bundan bize ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?