Esim cocuga karsi neden soguk?

Anneside bize bakmadi benle cocukla ilgilenmedi mecburen annemlerde kaldim
Annesi niye size baksın yahu? Kadını garipsiyorsunuz bir de, bakmadı etmedi diye. Kaç yaşında insansınız, herhangi zeka engeliniz yoksa her birey gibi sizin de öz bakım becerilerini kazanmış olmanız lazım. Çocuk yapabildiğinize göre oturup bakmanız da gerekir. Değişik bir kafa yapısı. Bizim de evimiz küçük ve kira ama gidip de başka evde yaşamak aklımın ucundan dahi geçmedi. Bir de akşama kadar çocuğu nasıl oyalayabilirim, bütün gün bakamam işlerim var demişsiniz. Atom mu parçalıyorsunuz? Birkaç gün ev işi yapmayıverin de çocuğu evine alıştırın.

Ne diyorsun ya sen iyi okudunmu yazdigimi? Benim sucum ne? Her gun oglumun yanindayim zaten atmadimki ben oglumu
Insallah yasadigimi yasarsiniz baksa bisey demiyorum
Yeminle delisiniz siz. Ben turk degilim bazi seyleri yalnis yaza bilirim
Insallah yasadigimi yasarsiniz
Insallah yasadigimi yasarsiniz
Siz hastamisiniz ben turk degilim yazilarimda bazi seylee yalnis yazila bilir benim kelimelerime degil dustugum probleme bakin
Siz anne ne demek anliyormusunuz bana ogretiyorsunuz
Ben anneme birakmadim kitmi akliniz ya anlamadan hemen agziniza geleni dokuyorsunuz
Gerizekalimisiniz siz yoksa okuyamiyormusunuz kitmi akliniz ben cocugumu atmadimki zaten bende cocukla birlikte annemde kaliyordum diyorum anliyormusunuz
Agzimi actirma gozluk takin okuyun insallah yasadigimi yasarsiniz
Hasta ruhlu ben birakmadim ve simdi oglum yanimda sizler galiba bisey anlamadiniz tesekkurler hepinize dusene vurmak adet olmus
Salak kayinvalifem icin yapmadim iyi oku bence
Kocam gibi koca insallah basina gelsin baska bisey demiyorum
Hakaret edicem tabi ben ne yaziyorum siz ne okuyorsunuz
Bu kadar seri hakaret edebilen, eş zamanlı bed dua edebilen bir insan...
Ciddi sorunlarınız var...
Profesyonel destek/yardım/tedavi (artık ne gerekiyorsa) almadan, çocuğunuzu sakın yanınıza almayın.

Cocugunuza cocugu degil cocugum diye hitap ederek ise balsayin.

2.kocayi bulmus cocugu ananiza sepetlemissiniz. Elin adamina cocuguma uzak diyorsunuz. Once kendine bi don bak.
Sanirim 2.kocasi degil. Ikincisi yazmis ordan oyle anlasildi sanırım. Ama konu sahibinin her mesaji ayri trajikomik.

Ev kucuk diye çocuğunu annesine birakani da ilk defa goruyorum
5 yasinda cocuk gelmiyor diye bir sey mi var. Alir getirirsiniz gelir.

Çocuk gayet akıllı bence, stabil bir yuva/aile bulmuş orayı tercih ediyor. Bu doydoy akıllı anne babanın elinde ordan oraya perişan olmaktansa bulduğu yere yerleşmiş işte

Çocuk gayet akıllı bence, stabil bir yuva/aile bulmuş orayı tercih ediyor. Bu doydoy akıllı anne babanın elinde ordan oraya perişan olmaktansa bulduğu yere yerleşmiş işte

Evet bu da doğru. Ben konu sahibininki sadece bahane demek istedim. 5 yasinda cocuk gelmiyor diye sürekli orada birakmak...
Gerci belli ki boylesi daha hayirli.

Sanki komşunun çocuğundan bahsediyorsunuz. Siz doğurmadınız mı ? Alıp çocuğunuza bakacaksınız.

Konuyu ne için açtığınız bile belli değil ! Sizi yönlendiren arkadaşlarada garip cevaplar vermişsiniz.

Aklınızı başınıza alıp evladınıza sahip çıkın.

Bence asıl sorun sizde. Kaynana dedi diye cocuk doğuran bakmasını bekleyen anneliği kavrayaöamıştır bence. Zaten bahsederken Çocugu eve nasıl alıştırıruz diyorsunuz. Çocuk eve değil size gelmiyor evi değil sizi benimsemiş. Bence bir pedagog tavywsi ile adım atın. Evladınız annesi ile siz de onla bag kuraöamışsınız. Baba buradaki en son asama.

Işe çocuğum yada evladim diyerek başlayın bence. Siz bile benimsememiş gibisiniz çocuğunuzu bir kere bile oğlum kızım yazmamışsınız çocuk aşağı çocuk yukarı. Ev kira olsun küçük olsun ne farkeder bir çocuğun yeri annesinin yanıdır. Herkes çok mu lüks evlerde oturuyor kira olunca noluyor yapmayın Allah aşkına. Yada sizde annenizde yaşayın atın bu kocayida başınızdan olsun bitsin dert çekmeye ne gerek var

Kayınvalide sizin çocuğunuza niye baksın niye. Kendi doğuran kendi bakacak. Bu nasıl zihniyet ya hu.
Ev kira konusu ise saçmalık ötesi. Herkes ev sahibi mi

dikkat edin soylediklerinize artik yeter bu ne ya ben soru sordum agziniza geleni soyleyin demedim. Kaynana zaten yok gibi o bakmadiysa annem beni disarimi atacakti. Es bakmiyor onlar bakmiyor disaridami kalacaktim delimisiniz siz
Size bakmayan kocayla niye evlisiniz . Ayrılıp çocuğunuzla annenizde beraber kalsaydınız madem. Bu kadar mı hint kumaşıydı kocanız da çocuğunuzdan koptunuz pes!

Bizde ev hanımıyız cocugumuzlada ilgileniyoruz evi isterse bok götürsün yeterki çocuğum eşimin benim karnım doysun ortalık öylesine toplasada olur

Biz eşimle neyin hayalini kuruyoruz biliyo musunuz bebeğimiz olsada ortamızda yatsa .
Ama sen kayınvaliden istediği için ilişkiye girip hamile kaldığın için anlamazsınız benim ne demek istediğimi.
Konu sahibi neden ban yedi ki dedim böyle bir insanın konusuna yorum yapmak büyük bir zaman kaybıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…