- 21 Kasım 2017
- 29.301
- 128.054
- 598
- Konu Sahibi Melisa_Nur
-
Annesi niye size baksın yahu? Kadını garipsiyorsunuz bir de, bakmadı etmedi diye. Kaç yaşında insansınız, herhangi zeka engeliniz yoksa her birey gibi sizin de öz bakım becerilerini kazanmış olmanız lazım. Çocuk yapabildiğinize göre oturup bakmanız da gerekir. Değişik bir kafa yapısı. Bizim de evimiz küçük ve kira ama gidip de başka evde yaşamak aklımın ucundan dahi geçmedi. Bir de akşama kadar çocuğu nasıl oyalayabilirim, bütün gün bakamam işlerim var demişsiniz. Atom mu parçalıyorsunuz? Birkaç gün ev işi yapmayıverin de çocuğu evine alıştırın.Anneside bize bakmadi benle cocukla ilgilenmedi mecburen annemlerde kaldim
Ne diyorsun ya sen iyi okudunmu yazdigimi? Benim sucum ne? Her gun oglumun yanindayim zaten atmadimki ben oglumu
Insallah yasadigimi yasarsiniz baksa bisey demiyorum
Yeminle delisiniz siz. Ben turk degilim bazi seyleri yalnis yaza bilirim
Insallah yasadigimi yasarsiniz
Insallah yasadigimi yasarsiniz
Siz hastamisiniz ben turk degilim yazilarimda bazi seylee yalnis yazila bilir benim kelimelerime degil dustugum probleme bakin
Siz anne ne demek anliyormusunuz bana ogretiyorsunuz
Ben anneme birakmadim kitmi akliniz ya anlamadan hemen agziniza geleni dokuyorsunuz
Gerizekalimisiniz siz yoksa okuyamiyormusunuz kitmi akliniz ben cocugumu atmadimki zaten bende cocukla birlikte annemde kaliyordum diyorum anliyormusunuz
Agzimi actirma gozluk takin okuyun insallah yasadigimi yasarsiniz
Hasta ruhlu ben birakmadim ve simdi oglum yanimda sizler galiba bisey anlamadiniz tesekkurler hepinize dusene vurmak adet olmus
Salak kayinvalifem icin yapmadim iyi oku bence
Kocam gibi koca insallah basina gelsin baska bisey demiyorum
Bu kadar seri hakaret edebilen, eş zamanlı bed dua edebilen bir insan...Hakaret edicem tabi ben ne yaziyorum siz ne okuyorsunuz
Men çox yaxşı başa düşüremBen anlayabilmirem
Sanirim 2.kocasi degil. Ikincisi yazmis ordan oyle anlasildi sanırım. Ama konu sahibinin her mesaji ayri trajikomik.Cocugunuza cocugu degil cocugum diye hitap ederek ise balsayin.
2.kocayi bulmus cocugu ananiza sepetlemissiniz. Elin adamina cocuguma uzak diyorsunuz. Once kendine bi don bak.
Sanirim 2.kocasi degil. Ikincisi yazmis ordan oyle anlasildi sanırım. Ama konu sahibinin her mesaji ayri trajikomik.
Ev kucuk diye çocuğunu annesine birakani da ilk defa goruyorum
5 yasinda cocuk gelmiyor diye bir sey mi var. Alir getirirsiniz gelir.
Çocuk gayet akıllı bence, stabil bir yuva/aile bulmuş orayı tercih ediyor. Bu doydoy akıllı anne babanın elinde ordan oraya perişan olmaktansa bulduğu yere yerleşmiş işte
Kayınvalide sizin çocuğunuza niye baksın niye. Kendi doğuran kendi bakacak. Bu nasıl zihniyet ya hu.Bakin ben cocuk yaparken sartlar baskaydi. Kayinvalidem cocuk diye diye kafami utuledi bende boyle isteyen bakar diye dusundum. Hamile kaldigimdan digurana kadar o kayinvalide bir kere bile aramadi nasil gelinim kirada kaliyordum annem yanima gelip yardim ediyordu
Size bakmayan kocayla niye evlisiniz . Ayrılıp çocuğunuzla annenizde beraber kalsaydınız madem. Bu kadar mı hint kumaşıydı kocanız da çocuğunuzdan koptunuz pes!dikkat edin soylediklerinize artik yeter bu ne ya ben soru sordum agziniza geleni soyleyin demedim. Kaynana zaten yok gibi o bakmadiysa annem beni disarimi atacakti. Es bakmiyor onlar bakmiyor disaridami kalacaktim delimisiniz siz
Konu sahibi neden ban yedi ki dedim böyle bir insanın konusuna yorum yapmak büyük bir zaman kaybıymışBiz eşimle neyin hayalini kuruyoruz biliyo musunuz bebeğimiz olsada ortamızda yatsa .
Ama sen kayınvaliden istediği için ilişkiye girip hamile kaldığın için anlamazsınız benim ne demek istediğimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?