- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
- Konu Sahibi Melisa_Nur
-
Fotoğraf çekmek ve instagram da paylaşmak yeterli lütfen amakonuştukça batmak...
çocuğumun bir sürü fotoğrafı var dedi telefonda
peki çocuğun eğitimi, gelişimi için neler yapıyorsunuz?
Çocuk ne anlar evin büyüklüğünden küçüklüğünden,siz sığdınızda çocuk mu sığamadı..yeri geliyor tek göz odada 5 çocuk büyüyorEsimin aileside boyle babasi yok ama annesi de cocuklarina bakmaz umrunda degil sanki tipleri bu cok uzuluyorum bu halde. Gercekten kira evimiz kucuk yani ben bile daraliyorum cocugu kinayamiyorum bu halde
Biz de öyle. Diğer bir sürü insan gibi dünyada. Ama bu çocuğunu başka bir yere bırakma sebebi değil ki. İnsanlar eskiden hatta hala 1 oda da yaşayıp gidiyormuş. Kesinlikle düşünce yapınızda bir sorun var. Hele çocuğa kayınvalide baksın diye bakmak. O bakmayınca anne baksın diye gitmek.Bizim evimiz yok ki hep kiralarda surunuyoruz kac yildir
Ben şokAslinda problemim 2 tane. Oncelikle 5 yasinda oglum var kirada yasiyorum. Aslinda oglum annemlerde kaliyor hem cocukluktan alisti hemde kira evimiz annemlerin evine nispette kucuk. O yuzden cocuk kalamiyor gitmiyor o eve. Ben cocugu eve nasil alistira bilirim artik bizimle kalsin. Eve goturuyorum butun gun nasil oyalaya bilirim aksama kadar oynayamam tabi islerim var. Ikincisi esimle yuz goz oldum. Sanki umrunda degil cocuk. Aylardir annemde zaten "hic umrunda degilmi" diyorum. "Bende cocugum icin calisiyorum" diyor. Her kes calisiyor en azindan yarim saat her gun annemlere gidip orda cocugu gore bilirdi. Ozlemiyormu hic buda dert oldu cok kiriliyorum. Acaba uzak kaldi diyemi boyle yoksa kendimi mi kandiriyorum? Cocugu eve nasil alistiracagim ve esimin yaptigi dert oldu
Malesef sosyal medya anneliğiFotoğraf çekmek ve instagram da paylaşmak yeterli lütfen ama
Yaa haliniz içler acısı . E gitmeyin canım ananesine anne der olur biter bu iş yorulmaya ne hacet her gün onca yolu .
Bu ne saçma bir bahane. Eşi yurtdışına giden kadınlara kayinvalideler mi bakıyor ? Siz kendinize bakmaktan aciz misiniz ? Çocuğa bakamayacaksaniz niye dogurdunuz? İnsanlar küçücük evlerde kaç çocuk birlikte yaşıyor ev küçük diye başkasının evinde bırakılır mı ya. Bide ne oyun oynasam diyorsunuz siz daha çocuğunuzla nasıl vakit gecireceginizi bilmiyorsunuz çok tuhaf ya. Bütün gün oynayamam ne demek anlamadım herkes temizlik iş yapıyor ama öncelik her zaman çocuk.Suc bende degil zaten esimin yuzunden annemlerde kalio alisti cunki yurtdisina gitti is icin baska sehire gitti dogru duzgun cocugun yaninda olmadi. Anneside bize bakmadi benle cocukla ilgilenmedi mecburen annemlerde kaldim
Bacım sen iyi misin ya çocuk ne bilsin kiradan falan . Kim ilgilenirse , kim iyi bakarsa çocuk orayı ister . Evi bahane etme hiç sen de atmışsın çocuğu annenin başına adamı sucluyorsun. Karı koca ikinizBizim evimiz yok ki hep kiralarda surunuyoruz kac yildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?