• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çocuk istemiyor

Evliliğim kötü gidiyor mutsuzuz diye bir şey söyledim mi?Hayır.Bize iyi gelecek ne demek oğlumun kardeşinin olması ona iyi gelecek,eşim de bize çok bağlı oğlumla çok ilgili kardeşi olmadığı için onunla ekstra ilgilenip zaman ayırıyor ve çocuk istememe sebebi de bizim çalışıyor olmamız bu yüzden ikinci çocuğumuz olursa ben doğum iznine ayrıldığımda ilk çocuğuma da evde kalacağım süre zarfında okula başlayana kadar daha çok zaman ayırırım.Böylelikle çocuk bize iyi gelecek.Burada saygısızca mesaj yazanlara özellikle eşeysiz üreme yoluyla dünyaya gelenlere son cevabımdır.Düzeyli mesaj yazanlara sevgiler.Allah onlara herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah...

Sen istemesen adam israr etse nasil olurdu diye soyleyenler olmusta :) sizce ayni sey mi? Cocugu tasiyacak olan kadin emzirecek kadin geceleri uykudan olacak olan kadin karnini doyurcak olanda kadin... ayni sey mi yani? Tabii iki kisinin ortak karari olmali bunu bende soyledim ama... bu heriflerin bencilligi yuzunden cocuklar niye kardessiz buyusun? Burda cogu kadin konu actiginda 2. Cocuk icin.. cogu kisi yap bi kardesi olsun ilk cocugun diyolar.. nerde o hatunlar? Zora gelemiyolar erkekler bu acik ve net!

Insan ilkini anne baba olmak icin istior ama sonrakileri cocuklari icin istiyor..

Tam tersi olsaydi bir de... siz istemeyip esiniz isteseydi. Empati yapin biraz ve onu anlamaya calisin. Istemiyorsa istemiyordur. Zorla mi? Zorla da bebek yapilir mi?

O hiç istemezse olmaz bakımına destek olmaz her fırsatta sen istedin der çekilir. Ayrıca ikinci cocugunu un da istenecek gelmek hakkı. Belki zamanı vardır. Ayrıca 32 gec değil. Ben ilkini 31 de doğurdum. Son yıllarımız gibi düşünmeyin eşiniz de istesin tabi. Sebeplerinizde haklısınız erkekler düşünemiyor işte.

2.de düZelmezseniz 3.ye ikna edersiniz ,sonra 4....... sonra... Bunun sonu var mi ya.. cok yanlış bir düşünce yapiniz var k.bakmayin vallahi olan sabilere oluyor her zamannn.

Arkadaşlar beş yaşında bir çocuğum var yaşım gereği ikinciyi istiyorum eşim kabul etmiyor ikna konusunda bir fikriniz ya da dua öneriniz var mı?İstemiyorsa sen de yapma gibi yorum yapacaklar yazmasın ben olmasının bize iyi geleceğini biliyorum bu yönlü fikir istiyorum.Yaşımın geçiyor olduğunu düşünüyorum.

Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah

2.de düZelmezseniz 3.ye ikna edersiniz ,sonra 4....... sonra... Bunun sonu var mi ya.. cok yanlış bir düşünce yapiniz var k.bakmayin vallahi olan sabilere oluyor her zamannn.

Niye hemen böyle algılıyorsunuz aile hayatındaki tek problem karı koca arasında mı oluyor?

Benim de bir oğlum var ve oğluma bi kardeşin iyi geleceğini bildiğim için istedim ikinciyi. Hatta bana da iyi gelecek. Detayları bilmeden insanları yaftalamayın hemen

Istemiyorsa yapmayin. Is te mi yor sa yap ma yin. Lutfen insanlari yorlamayin su cocuk konusunda. Yorla olacak bir sey degil. Annemin babamin istemedigi halde olan bir cocuk olmayi da hic istemezdim. Size berilecek gizli bir taktik falan yok yani, kendinizi bu fikre alistiramiyorsaniz bosanip baskasindan yaparsiniz cocugu. O kadar ciddi benim icin bu mesele.

Niye hemen böyle algılıyorsunuz aile hayatındaki tek problem karı koca arasında mı oluyor?

Benim de bir oğlum var ve oğluma bi kardeşin iyi geleceğini bildiğim için istedim ikinciyi. Hatta bana da iyi gelecek. Detayları bilmeden insanları yaftalamayın hemen
Teşekkür ederim nickim tam üye .

Benim de ikizlerim var ben de 3.yü istiyorum fakat eşim istemiyor bnde kızıma bir kız kardeş olur belki diye ona büyüdüğünde yardımcı olur diye istiyorum ama eşim ikizlere çok yardım ettiği için çok yorgun adamcağız :) artık alıştırıyom olmayacağına ama tek bebek hayalini de yaşamak isteğim var çünkü daha içimde kıpırtılarını duyamadan doğurmuştum :(

Çocuk asla evliliği kurtarmaz. Daha da kötü sonuçlara yol açar diyorum. Sirf çocuğunuz kardessiz kalmasin diye 2. Çocuğu yapmak manasiz. Evliliginiz de Mutlu Huzurlu iseniz,istediğiniz kadar çocuk yaparsiniz. Ancak O cocuklara da o zaman mutluluk huzur verrbilirsiniz. Kötü bir evliliginiz varsa ne verebilirsiniz onlara Allah askina
Kavga gürültü mu. ?

evt bizimki benim kocam gibi numune bir evlilik.kocam "ben kendime karşı hükümsüzüm" modunda öyle değişik bişey. ufak elinden gelen bir iş var evin içinde aylar oldu hala yapmadı.bin kere söylememe rağmen bir de babalığa karar vermesini beklersem ohooo.....
Söylediğimle ne alaka bu dediğiniz? Sizin kocanızın kişiliğiyle ne alakası var?
Buraya bunu yazarak hem doğacak çocuğun hakkına girebilirsiniz hem bu ailenin yıkılmasına yol açabilirsiniz.
Yalan söyle kandır diyorsunuz çünkü. Herkes sizin kocanız gibi kaldırmayabilir yalanı.
Konuşmadan düşünün

Evliliğim kötü gidiyor mutsuzuz diye bir şey söyledim mi?Hayır.Bize iyi gelecek ne demek oğlumun kardeşinin olması ona iyi gelecek,eşim de bize çok bağlı oğlumla çok ilgili kardeşi olmadığı için onunla ekstra ilgilenip zaman ayırıyor ve çocuk istememe sebebi de bizim çalışıyor olmamız bu yüzden ikinci çocuğumuz olursa ben doğum iznine ayrıldığımda ilk çocuğuma da evde kalacağım süre zarfında okula başlayana kadar daha çok zaman ayırırım.Böylelikle çocuk bize iyi gelecek.Burada saygısızca mesaj yazanlara özellikle eşeysiz üreme yoluyla dünyaya gelenlere son cevabımdır.Düzeyli mesaj yazanlara sevgiler.Allah onlara herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah...
Hayatım yatakta göster marifetlerini .Allem et, kullem et ,naz yap işte biliyorsun altın kuralları yeniden anne olmak istiyorum içimde bebek özlemi var vs. gibi laflar biraz da zamana bırak

Çocuk asla evliliği kurtarmaz. Daha da kötü sonuçlara yol açar diyorum. Sirf çocuğunuz kardessiz kalmasin diye 2. Çocuğu yapmak manasiz. Evliliginiz de Mutlu Huzurlu iseniz,istediğiniz kadar çocuk yaparsiniz. Ancak O cocuklara da o zaman mutluluk huzur verrbilirsiniz. Kötü bir evliliginiz varsa ne verebilirsiniz onlara Allah askina
Kavga gürültü mu. ?
Yahu gayet açık yazmışım
Yazdığım şeyde tek bir tane kötü giden bi evliliğim var iması var mı?
Oğlumun kardeşi olsun diyorum, oğlumun kardeşe ihtiyacı var diyorum siz bununla evliliğimi ne alaka kötüye yordunuz?

Yahu gayet açık yazmışım
Yazdığım şeyde tek bir tane kötü giden bi evliliğim var iması var mı?
Oğlumun kardeşi olsun diyorum, oğlumun kardeşe ihtiyacı var diyorum siz bununla evliliğimi ne alaka kötüye yordunuz?
Ben SIZ Derken sizi kastetmedim ki. Genel olarak kendi düşüncemi yazarken,hitap olarak Siz zamirini kullandim. Sizi baz alarak yazmadim. Sakin.............

Söylediğimle ne alaka bu dediğiniz? Sizin kocanızın kişiliğiyle ne alakası var?
Buraya bunu yazarak hem doğacak çocuğun hakkına girebilirsiniz hem bu ailenin yıkılmasına yol açabilirsiniz.
Yalan söyle kandır diyorsunuz çünkü. Herkes sizin kocanız gibi kaldırmayabilir yalanı.
Konuşmadan düşünün
olayı burdan konu sahibinin anlattığı kadarını ve ondan olan kısmını dinliyoruz.fakat kocasını kandırıp hamile kaldığında hadi aldıralım mı diyecek?babaların her zaman razı ve hazır olduğunu düşünmüyorum. hazırım diyenler bile doğmadan nasıl olacağını bilemez.bu yüzden kadının kendini hazır hissettmesi erkekten de önemli.

Back
X