• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çocuk istemiyor

olayı burdan konu sahibinin anlattığı kadarını ve ondan olan kısmını dinliyoruz.fakat kocasını kandırıp hamile kaldığında hadi aldıralım mı diyecek?babaların her zaman razı ve hazır olduğunu düşünmüyorum. hazırım diyenler bile doğmadan nasıl olacağını bilemez.bu yüzden kadının kendini hazır hissettmesi erkekten de önemli.
Hadi aldıralım demeyecek belki ama bana yalan söyledin güvenimi sarstın artık seninle olmak istemiyorum diyecek hadi bakalım ne yapacaksınız????? Güvenden, yalandan bahsediyorum size neden anlamamakta ısrarcısınız
O bebeği adam hiç sevemese ve istemese, çocuk baba ilgisinden mahrum büyüse günahı sizde de olmaz mı? Aman offff neyse

Hadi aldıralım demeyecek belki ama bana yalan söyledin güvenimi sarstın artık seninle olmak istemiyorum diyecek hadi bakalım ne yapacaksınız????? Güvenden, yalandan bahsediyorum size neden anlamamakta ısrarcısınız
O bebeği adam hiç sevemese ve istemese, çocuk baba ilgisinden mahrum büyüse günahı sizde de olmaz mı? Aman offff neyse
bütün babaların bayıldığını sanmıyorum gönüllü baba olduklarını da sanmıyorum yoksa burda.geçmişteki ilgisiz babalarını anlatan bayanlar olmazdı.bu habersiz kredi çekmek değil ki neyin güveni? karısı hadi gitse aldatmış olsa kadın tamam sen güvenimi sarstın desin.kadın kendi kocasından çocuk sahibi olmak istiyor.aslında kadın için daha önemli bir karar çocuk sahibi olmak istemesi.erkekler öyle düşünmüyor daha düz düşünüyorlar.

bütün babaların bayıldığını sanmıyorum gönüllü baba olduklarını da sanmıyorum yoksa burda.geçmişteki ilgisiz babalarını anlatan bayanlar olmazdı.bu habersiz kredi çekmek değil ki neyin güveni? karısı hadi gitse aldatmış olsa kadın tamam sen güvenimi sarstın desin.kadın kendi kocasından çocuk sahibi olmak istiyor.aslında kadın için daha önemli bir karar çocuk sahibi olmak istemesi.erkekler öyle düşünmüyor daha düz düşünüyorlar.
Hayatınızda kaç erkeğin babalık duygularını araştırdınız da bu denli kendine güvenli genelleme yapıyorsunuz diye sorarlar adama.

böyle konularda eşlerin birbirlerine ısrar etmesi,korunuyorum diyerek korunmayıp eşini kandırmaya çalışması v.s. sonucunda olacak şey şudur ki ;ilk önce eşinizi cinsel anlamda kendinizde soğutursunuz.
sürekli ısrar etmeniz sonucu eşiniz sizinle cinsel bir birliktelik yaşamak istemez.paranoya hali oluşur.eyvah ya cocuğumuz olursa diye düşünmekten konsantre bile olamaz.
bu evliliğinizin bitmesine bile sebep olabilir.(bence)
bir taraf istemiyorsa biraz zaman tanınmalıdır.

Hayatınızda kaç erkeğin babalık duygularını araştırdınız da bu denli kendine güvenli genelleme yapıyorsunuz diye sorarlar adama.
çok araştırdım.kendi babam başka arkadaşlarımın babalıkları. sonuç iyi bir babaya sahip olmak şans gibi bir şey.
çoğu erkek ya beceremiyor yada istese de olmuyor.
çocuğuma iyi babalık yaptım mı? diye düşünnenler azaldıkça azaldı.
günümüz yaşamı insanları daha da bencilleştiriyor e duygular da istekler de ona göre.
eskiden de belki çocuk istemeyen kadın ve erkekler vardı.
korunma metodları azdı ve kendi şahsi fikirleri biraz da geleneklerin gölgesinde kalıyordu.
şimdi herkes istediğini düşünür isteyen ister istemeyen istemez.de böyle istemeyen insanlar da 71 yaşında annelik hissi depreşen ajda pekkan gibi oluyorlar.

E yuh ya! Ne demek adamdan gizli korunmayı bırak yalana mı teşvik başladı şimdi bu forumda? Erkekler de insandır biliyo musunuz duyguları, istekleri vardır. Şaka mısınız nesiniz inanamıyorum yorumlara.

Hic tv izlemem vaktim.olmuyor ogretmenim ... Yorumunuzu uslubunuzu hic begenmedim.esim sikayetci mi hayir size ne oluyor ?gereksiz yorum yapmayin.hele bana hic yapmayin .
Neden size yorum yapamayacagim,anlayamadim. Ne ayricaliginiz var acaba merak ettim. Yorumumda kotu bir durum goremedim,tekrardan okudugumda. Siz kendiniz esinizi nasil kandirdiginizi ballandira ballandira anlatmissiniz. Esiniz sizi sizin yaptiginiz gibi kandirip,istedigi birseyi yapsaydi hosunuza gidermiydi acaba? Neyse gozunuz aydin,insallah hayirli bir evlat olur size ve vatana.

çok araştırdım.kendi babam başka arkadaşlarımın babalıkları. sonuç iyi bir babaya sahip olmak şans gibi bir şey.
çoğu erkek ya beceremiyor yada istese de olmuyor.
çocuğuma iyi babalık yaptım mı? diye düşünnenler azaldıkça azaldı.
günümüz yaşamı insanları daha da bencilleştiriyor e duygular da istekler de ona göre.
eskiden de belki çocuk istemeyen kadın ve erkekler vardı.
korunma metodları azdı ve kendi şahsi fikirleri biraz da geleneklerin gölgesinde kalıyordu.
şimdi herkes istediğini düşünür isteyen ister istemeyen istemez.de böyle istemeyen insanlar da 71 yaşında annelik hissi depreşen ajda pekkan gibi oluyorlar.
Tebrikler 3 küsür milyar erkeğin babalık hissiyatları hakkındaki araştırmanızı bilimsel yöntemlerle açıkladınız :kahve:

Neden ısrarla idrak edemiyorsunuz anlamıyorum ama ben YALAN söylemekten bahsediyorum. Gizlice hamile kalmak karşındakini enayi yerine koyup kandırmaktan ve düşüncelerine saygısızlıktan başka bir şey değildir. Kocanızın hazır olmadığını düşünüyorsanız konuşun anlaşın, normal insanlar gibi.
Aldatmak da sadece başkasıyla sevişmek değildir, kandırmanın, güvensizliğin her türlüsü aldatmaktır.
Tekrar ediyorum, bu kadın sizin dediğiniz gibi davranır da bu adam kendi isteği olmadan doğan çocuğa babalık yapamazsa suç sizindir.
Bye

Konu sahibi naptınız çocuğunuz oldumu çok olmuş konuyu açalı merak ettim. Benim de 1 oğlum var 7 yaşında eşim 2.yi istemiyor kesinlikle ikna edemedim ben 32 eşim 38 yaşında

Arkadaşlar beş yaşında bir çocuğum var yaşım gereği ikinciyi istiyorum eşim kabul etmiyor ikna konusunda bir fikriniz ya da dua öneriniz var mı?İstemiyorsa sen de yapma gibi yorum yapacaklar yazmasın ben olmasının bize iyi geleceğini biliyorum bu yönlü fikir istiyorum.Yaşımın geçiyor olduğunu düşünüyorum.
Bizdede eşim istiyor ben istemiyorum 🙁 nasıl ikna ederim. 3,5 yaşındaki çocuğum yetiyor bana tutturdu kardeş kardeş 3,5 yaşındaki çocuk ne bilir kardeşi o ilgiye doysun istiyorum 5 yakına kadar.

bilmiyor muydunuz baştan istemediğini? bir anda kalkıp çocuk istemiyorum ben dememiştir herhalde.

" Düşündüm de , bende istemiyorum çok haklisin. Kendimi ne bedenen ne ruhen iki çocuğa hazır hissetmiyorum. Bence evladimizi Allah bize bağışlasın 1 yeter "

Her çocuk konusu açıldığında bunu diyeceksiniz. :)

bana konu şey gıbı geldi.
bir kotu alışkanlığı veya başka bırı mı var da 2.cı olur kafası dağılır dıye düşünüp 2.yı yapmaya çalışıyorsunuz?
illa dua edecekseniz hayırlısı diye dua edin bence.

Bence evlenmeden önce konuşulması gereken konulardan biri de çocuk sayısı olmalı. Sizin çocuk istemeniz kadar eşinizin istememesi de doğal, eğer baştan konuşmadıysanız şimdi onu yargılama hakkınız yok diye düşünüyorum.

Arkadaşlar beş yaşında bir çocuğum var yaşım gereği ikinciyi istiyorum eşim kabul etmiyor ikna konusunda bir fikriniz ya da dua öneriniz var mı?İstemiyorsa sen de yapma gibi yorum yapacaklar yazmasın ben olmasının bize iyi geleceğini biliyorum bu yönlü fikir istiyorum.Yaşımın geçiyor olduğunu düşünüyorum.
Size iyi gelecek derken aile içi sorunlar mi var hangi yonden size iyi gelecek bu cocuk? Bir de baba cocuklariyla ilgilenen bir baba mi? bunlar onemli detaylar. Esinizin cocuk istememesinin mantikli bir sebebi vardir diye düşünüyorum

İstemiyorsa istemiyordur. Israr etmek de baskıdır zorlamadır.
Benim de eşim ikinciyi asla istemiyor. Saygı duymak zorundayım.

Back
X