- 3 Ocak 2020
- 936
- 1.402
- 33
- Konu Sahibi Selvisevgi
-
5. Ayındasın bacım acelen ne herkesle.bir değilsin önce hayatını yaşa iyice tani yahuMerhaba herkese, 28 yaşındayım ve evliliğimizin 5.ayındayız. Etrafımdaki herkes çocuk sahibi oldu ve açıkçası düşünüp duruyorum yaştan dolayı geçmi kalıyorum diye.. Eşim birkaç sene beklemek istiyor, biraz birikim yapıp maaşının artmasını beklemeyi bahane ediyor ve bu konuyu konuşmak istemiyor. Kafam çok karıştı, 30 yaşından sonra gebeliğin sıkıntılı olduğu ve yumurtalıklarda sıkıntı olabilme ihtimalinin artmasıyla ilgili söylentiler duydum. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz ve kaç yaşında hamile kaldınız ?
Esin mantikli yaklasmis ben de yaklaşık 3 yillik evliyim ilk 2 yil istemedim ama esim cok seviyor ve simdi cok sukur kızımızı bekliyoruz. Kredilerimizjn bitmesine de az kaldi. Yaşım 30 3. Ayda falan gebe kaldım ki oyle gun asiri falan da ilişki olmamisti saddxe korunmayı bıraktık. Sen de once bir jinekolojiye gorun yumurtalarin iyi ve.bolsa bekle derimMerhaba herkese, 28 yaşındayım ve evliliğimizin 5.ayındayız. Etrafımdaki herkes çocuk sahibi oldu ve açıkçası düşünüp duruyorum yaştan dolayı geçmi kalıyorum diye.. Eşim birkaç sene beklemek istiyor, biraz birikim yapıp maaşının artmasını beklemeyi bahane ediyor ve bu konuyu konuşmak istemiyor. Kafam çok karıştı, 30 yaşından sonra gebeliğin sıkıntılı olduğu ve yumurtalıklarda sıkıntı olabilme ihtimalinin artmasıyla ilgili söylentiler duydum. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz ve kaç yaşında hamile kaldınız ?
28 den sonra yumurtaların kalitesinin düştüğünü kim söyledi? Hiç bir doktordan bunu duymadım. Kaynaklarınızı gözden geçirim derim.30 yaş psikolojik sınır, biyolojik olarak zaten 28den sonra yumurtaların kalitesi düşmeye başlıyor, bence 30 gibi hamile kalsanız guzel olur ben de öyle dusunuyorum tabii Rabbim nasip ederse
31 yaşında doğurdum. 30 gebelik için çok makul bir yaş. Yeni evlisin eşini boşver ama sende pisman olursun. Çocuk olunca seni çok kitliyor. Herşey ona göre oluyor. Biraz tadını çıkar elin kolun boş gezmenin. Ben bir markete bile gidemiyorum. 1 bçk yaşında kızım var. Arkadaşlarim ile oturup dışarıda bir kahve içmeyi o kadar özledim ki. Çocuguda alır giderim diye düşünme. Çocuk milleti durmuyor. Hiç yapma deniyorum tabii ki dünyanın en güzel duygusu. Ama ne acelen var. 2 yil bekle derim. Kocanı da darlama:)Merhaba herkese, 28 yaşındayım ve evliliğimizin 5.ayındayız. Etrafımdaki herkes çocuk sahibi oldu ve açıkçası düşünüp duruyorum yaştan dolayı geçmi kalıyorum diye.. Eşim birkaç sene beklemek istiyor, biraz birikim yapıp maaşının artmasını beklemeyi bahane ediyor ve bu konuyu konuşmak istemiyor. Kafam çok karıştı, 30 yaşından sonra gebeliğin sıkıntılı olduğu ve yumurtalıklarda sıkıntı olabilme ihtimalinin artmasıyla ilgili söylentiler duydum. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz ve kaç yaşında hamile kaldınız ?
Bence eşin çok haklı .Daha yenısınız.Merhaba herkese, 28 yaşındayım ve evliliğimizin 5.ayındayız. Etrafımdaki herkes çocuk sahibi oldu ve açıkçası düşünüp duruyorum yaştan dolayı geçmi kalıyorum diye.. Eşim birkaç sene beklemek istiyor, biraz birikim yapıp maaşının artmasını beklemeyi bahane ediyor ve bu konuyu konuşmak istemiyor. Kafam çok karıştı, 30 yaşından sonra gebeliğin sıkıntılı olduğu ve yumurtalıklarda sıkıntı olabilme ihtimalinin artmasıyla ilgili söylentiler duydum. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz ve kaç yaşında hamile kaldınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?