Eşim çocuk istemiyor

5ay olmuş evleneli sen çocuk diyorsun dur bakalım bi tanı kocanı. Ayrıca ne demek 30yaşından sonra zor diye burada 40yaşında bile çocul sahibi olan insanlar var. Kendini evliliğe bi alıştır 30yaşındayım 3yıldır evliyim bir kere bile senin düşündüğün gibi birşey düşünmedim. Gerçekten bu hemen evlenip çocuk yapma merakını anlamıyorum.

29 yaşındayım bir senelik evliyim. Henüz düşünmüyorum. Ettafim doğurdu diye doğuracak kadar bilinçsiz değilim şükür.
Bu tip insanlar herkes camdan atlasa herkes atşıyor diye atlayacak insanlar. Benimde bütün etrafım ya hamile yada doğurdu ama hiç demedim onlar yaptı bende hemen yapmalıyım diye ne saçma düşünce ya

Eşiniz de siz de haklısınız. 5. Aylık evlilik için çocuk tabiki erken ama 28 yaşından sonra insanın gebelik için korkması da çok normal. Karmaşık bir durum umarım çözersiniz

Biseycik olmaz nasipse olur 38 yasindayim ikinci evliligim ikinci cocugu dusunuyorum daha yeni evlenmissin acelen ne maddi manevi sorunlarinizi bi cozun acele etmeyin cocugunuzu stresle degil rahat rahat buyutun sevgiler

Hala düşünmeden yazıyorsunuz.
Rahmetli anneannem "hamile iken dikkat edin. Ah almayın. Alırsanız da dua edin bebeğinizden değil sizden çıksın" derdi.
Sizin uslubunuz daha çirkin bence. Konu sahibi kendince bir değerlendirmede bulunmuş neden bu kadar üstünüze alınıp, aha bebeğe falan getirdiniz durumu.
Hayret insan bazen ne konuşacağını şaşırıyor.

Çok büyük sacmalamissin ama yaşına vermek lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…