L
lame
Ziyaretçi
- Konu Sahibi lame
-
annemin izlenimi doğrudur boşuboşuna dememiştir annesi şu kötüdür diyince tamam eşimde kötü diyor
kayın valdemle iyiyim ama kayınvaldeyle hiç tartışmıyorum ama benim yüzüme gelinim diyen kadın arkamdan eşime meşrebi geniş gözü erkeklerde diyormuş tartışma o yüzden çıktı annem dediyse doğrudur dedi ben onların huyunu bildiğim için oğlumsuz dışarıya cıkmam....onun için birşey isbatlıyamıyorlar ama ahlak konusunda bulaşıyorlar eşimin dediği annemin izlenimi doğrudur boşuboşuna dememiştir annesi şu kötüdür diyince tamam eşimde kötü diyor
kayın valdemle iyiyim ama kayınvaldeyle hiç tartışmıyorum ama benim yüzüme gelinim diyen kadın arkamdan eşime meşrebi geniş gözü erkeklerde diyormuş tartışma o yüzden çıktı annem dediyse doğrudur dedi ben onların huyunu bildiğim için oğlumsuz dışarıya cıkmam....onun için birşey isbatlıyamıyorlar ama ahlak konusunda bulaşıyorlar eşimin dediği annemin izlenimi doğrudur boşuboşuna dememiştir annesi şu kötüdür diyince tamam eşimde kötü diyor
:1shok:10 yıllık bir evliliğiniz vardı değilmi,Yanlışım var ise lütfen düzeltin!..
Şimdi eşinizin bu kadar anneci olmasının sebebi annesini çok sevmesindenmi kaynaklanıyor?
Yoksa sizmi istenmeyen birisiniz aceba?
Bence eşiniz ile aranızda iletişim kopukluğu yaşarsınız bu şekilde,bir an evvel eşinizinde kendince doğruları ve yanlışlarının olabileceğini ve annesine bağlı kalmaması gerektiğini öğrenmesi gerekir!!
Aslında kendinizide artık ıspatlamak zorunda değilsiniz bu kadar yıllık bir eş karısını bilmezmi ya,bu ne kadar çirkin ve iğrenç bir kelimedir.Yazık böyle bir annenin oğluna söylediği lafa bakın ya..
kendisi baba olmuş artık ne annesi ya...
tamam bende çok düşkünüm ama kıyaslama yapmamalı ya çek ya git annesinin yeri ayrı eşinin ayrı ...
ayrıca haklısın çok kırıcı bir konuşma...bence tavrını kesin koymalısın bence bu konuşmaları seni dahada kamçılıyor iyice ailesinden nefret ettiriyordur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?