Sanırım öyle goruyorSormak istediğim şu ben evlendim diye her zaman onceliğim onun anne babası mı olmalı??
Şaka mi bu soru?
Böyle bir soru yok.
Senin önceliğin,önce kendin sonra eşin.
eşinin ailesi senin ailen degil
Sen ve esin zaten bir ailesiniz
Evet senin annen,baban,varsa kardeslerin de senin aklen ama,eş aileden üstündür
Sen onun soyismini taşıyorsun diye,onların himayesine girmiş degilsin
Bu ne sacmalik ya? Hangi cagda yasiyoruz? Millet kayinvalidesine Hanim diye hitap ediyor,kimisi de teyze bile diyor oyle bir zamandayiz yani
Eşin cok fena bir insan kabadayılığıni gitsin baska yerde yapsın ailene ne diye kufur ediyor hayirdir birseylerini mi görmüş?
Peeeeeessssss !
Ya tamam hastadır. Allah rızası için bakarsın,ne bilim yaşlıdır,evni temizlicek durumda degildir,icinde gelir gidersin evini temizlersin 1 kap yemek yaparsn kaynana kayinbabana ya da evden götürürsün
Bak icinden gelir diyorum
Seni hizmetci olasin ya da hasta bakici olasin diye mi evlenmis esin?
Olabilir canım bilmiyorum tek bildiğim cok yoruldum cok nerden evlendim sanki 80 yasındayım ruhen coktumSen bilirsin canım ama bugün değil yarın bir gün bunu sana söyleyecek.
Ne pis agızlı insan ya Allah sabır versin canım.Ediyorum yasattıgını anlasın diye ama yine de değişmiyor
Kac yasinda kocan?Sanırım öyle goruyor
Amin canımNe pis agızlı insan ya Allah sabır versin canım.
26 canımKac yasinda kocan?
Al iste.26 canım
Sana baski kurmasina izin verme26 canım
Kendilerini farkli gösteriyorlar akillari sira taktik uyguluyorlar evlendikten sonra bi bakiyorsun birsürü kalabalik o bu şu kendi kendilerine rolleniyorlar kendine ait olmayan fikri kendi fikriymis gibi gosteriyorlar mesela ama annesinden duymus teyzesinden duymus gelde kavga etmeKesinlikle.hayir da.
Siz bu adamlari bekarken anlamiyor musunjz allahaskina
O zaman neden karsi cikip bu konuda mucadele edilmiyor da bir de ustunde burda soru soruluyor "oncelik kocanin ailesi midir diye "Kendilerini farkli gösteriyorlar akillari sira taktik uyguluyorlar evlendikten sonra bi bakiyorsun birsürü kalabalik o bu şu kendi kendilerine rolleniyorlar kendine ait olmayan fikri kendi fikriymis gibi gosteriyorlar mesela ama annesinden duymus teyzesinden duymus gelde kavga etme
Iste pasif karakterli oluyor bazi kadinlar.. tabiki mucadele edilmesi lazimO zaman neden karsi cikip bu konuda mucadele edilmiyor da bir de ustunde burda soru soruluyor "oncelik kocanin ailesi midir diye "
Gercrkten cok degisik. Yani yadirgadigim hayatta kendi aileniz cok onemli . Bencil olmadiklari surece. Ben bencil kimse ona sirtimk donerdim
Cok komiksiniz :))Iste pasif karakterli oluyor bazi kadinlar.. tabiki mucadele edilmesi lazim
Mesela birazdan bizim evde kavga çıkacak.
hic yaoma sekerim. agzinla kus tutsan yaranamazsin. salla gitsin. dur evinde kis.kiyamet ne isin vrEvimiz cok yakın birlikte yemek yiyoruz elimden geldiğince herseyi yapıyorum yemeğe yardım ediyorum bulaşık hep bende zaten temizlik aklınıza gelen hersey. Ve gordugum muamele bu işte benim ailemi hiçe sayıyor.
Sakin olunIste pasif karakterli oluyor bazi kadinlar.. tabiki mucadele edilmesi lazim
Mesela birazdan bizim evde kavga çıkacak.
Neden kkmik dediniz ki? Kavga cikacak dedim diye miCok komiksiniz :))
Allah korusun
Niye ki ??
Aynen bundan sonra öyle olucak esim duzelene kadarhic yaoma sekerim. agzinla kus tutsan yaranamazsin. salla gitsin. dur evinde kis.kiyamet ne isin vr
Sizin durum suanda ne kusmusunuz esiniz evliligi cok yanlis anlamış canim.Sakin olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?