Eşim çok bencil

Sanırım öyle goruyor

Kesinlikle.hayir da.
Siz bu adamlari bekarken anlamiyor musunjz allahaskina
Kendilerini farkli gösteriyorlar akillari sira taktik uyguluyorlar evlendikten sonra bi bakiyorsun birsürü kalabalik o bu şu kendi kendilerine rolleniyorlar kendine ait olmayan fikri kendi fikriymis gibi gosteriyorlar mesela ama annesinden duymus teyzesinden duymus gelde kavga etme

O zaman neden karsi cikip bu konuda mucadele edilmiyor da bir de ustunde burda soru soruluyor "oncelik kocanin ailesi midir diye "
Gercrkten cok degisik. Yani yadirgadigim hayatta kendi aileniz cok onemli . Bencil olmadiklari surece. Ben bencil kimse ona sirtimk donerdim

Iste pasif karakterli oluyor bazi kadinlar.. tabiki mucadele edilmesi lazim
Mesela birazdan bizim evde kavga çıkacak.

Evimiz cok yakın birlikte yemek yiyoruz elimden geldiğince herseyi yapıyorum yemeğe yardım ediyorum bulaşık hep bende zaten temizlik aklınıza gelen hersey. Ve gordugum muamele bu işte benim ailemi hiçe sayıyor.
hic yaoma sekerim. agzinla kus tutsan yaranamazsin. salla gitsin. dur evinde kis.kiyamet ne isin vr

Eskidenmiş o gelin alma olayları. Gelin gidince ailesinin yanına göndermezlermiş. 2018 yılında olduğunuzu hatırlatın eşinize. O sizin ailenize saygı gösterecek ki kendi ailesi sizden saygı görsün.

O senin ailene nasil davraniyorsa sen de onun ailesine oyle davran. Sen agac kovugundan mi ciktin. Onun anasi babasi mi seni o yasa getirmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…