- 28 Ağustos 2020
- 8.858
- 39.815
- 498
- Konu Sahibi kubramasal
-
Siz ne mezunusunuz?İki yıllık okumuş sonra Balıkesir Üniversitesi’nde dört yıla tamamlamış
Bilenzikli kol olmasın oHeee.
Bilezikli kolumla bir vururum şimdi sana.
Bilezikli kolum bir uyuştu.
Örnekler yukarıda bak.
:) Gelinli programların birinde vardı ya hani.Ahaha ameliyatlı yerim gibiçok iyiymiş. BileNziğimiz yok ki böbürlenelim.
Bizim bir akraba şikayet ediyordu. Gece yatarken bilezikler soğuk soğuk değiyormuş, ondan kolu kireçleniyormuş, ağrıyormuş.Bilenzikli kol olmasın o
Yarıldım yemin ediyorum ya nasıl bir zavallılıktır sjdkdkfHeee.
Bilezikli kolumla bir vururum şimdi sana.
Bilezikli kolum bir uyuştu.
Örnekler yukarıda bak.
Bizim bir akraba şikayet ediyordu. Gece yatarken bilezikler soğuk soğuk değiyormuş, ondan kolu kireçleniyormuş, ağrıyormuş.
Ben de dedim ki bilezikleri yatarken çıkar?
Kızlar eşim sürekli herhangi bir konuda ben üniversite mezunuyum diye böbürleniyor Evet iki tane üniversite bitirmiş şirket sahibi 2 yıllık sonrası DGS Kolu kırılmıştı kolunu sürekli duvara vuruyor muş iki üniversite bitirdim hala kolumu duvara vurmamayı öğrenemedim diyor Ben de bozdum üniversite ile ne alakası var dedim haksız mıyım sizce oda bozuldu ama yeter artık insanda biraz mütevazilik olmaz mı
Onlar böbürlenmez okullarının adını bile anmazlar özellikle sormasan. Aşağılık kompleksi bu amanHangi üniversite????
Biri Boğaziçi biri odtü falan 4 yıllık bitirmişse böbürlensin bırak
Allah aşkına eşinize elini sallayan giriyo Balıkesir üniversitesine kolunu artık rahat bırak desenizeBalıkesir
Evet canım Öfke kontrolü yok geçen gün kavga ettiğimizde duvara yumruk attı eli kırıldı çok pişman oldu am öfke anında ne dilinin kemiği var ne de davranışlarınınSiz ne mezunusunuz?
Kolunu duvara nasıl vurup kuruyor hakikaten, sinirden mi? Güldük eğlendik, ciddi kısım burası.
akjadjakfadjfkjf anladım..İki yıllık okumuş sonra Balıkesir Üniversitesi’nde dört yıla tamamlamış
YaX: Nasılsın?
Eşiniz: Universiteliyim valla sen nasılsın shdkdkföf
5 az
iktisatBölümleri neler beyefendinin ?
İki tane diplomam var iüden ikisi de dört yıllık :d eşinize söyleyin benim de bazen duvara kafa atasim geliyor o da yapsın belki ayarları sıfırlanır :dKızlar çok teşekkür ederim moralimm bozuktu çok güldürdünüz beni iyi ki üye olmuşum buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?