- 15 Ağustos 2022
- 142
- -77
- 13
- 34
- Konu Sahibi kubramasal
-
Üniversitelerde kolunu duvara nasıl vurursun diye bı ders verilir, siz tabi üniversite bitirmediginiz için bilmezsiniz cahallar sizibdbhddh
SağolunDikey Geçiş sınavı. Kolu da adamın kolu. Noktalama olmayınca böyle oluyor.
Hangi okulları bitirdi? Memlekette hatırı sayılır çoğunlukta üniversite lise düzeyinde şu an.Kızlar eşim sürekli herhangi bir konuda ben üniversite mezunuyum diye böbürleniyor Evet iki tane üniversite bitirmiş şirket sahibi 2 yıllık sonrası DGS Kolu kırılmıştı kolunu sürekli duvara vuruyor muş iki üniversite bitirdim hala kolumu duvara vurmamayı öğrenemedim diyor Ben de bozdum üniversite ile ne alakası var dedim haksız mıyım sizce oda bozuldu ama yeter artık insanda biraz mütevazilik olmaz mı
Hangi okulları bitirdi? Memlekette hatırı sayılır çoğunlukta üniversite lise düzeyinde şu an.
Çok hazırlıksız yakalandım bunaAöf’den Balıkesir BAÜ’ye geçmiş
Kesin Bayburt'turHangi üniversite????
Biri Boğaziçi biri odtü falan 4 yıllık bitirmişse böbürlensin bırak
Bize üniversitede kolu kırmama eğitimi vermemişlerdiKızlar eşim sürekli herhangi bir konuda ben üniversite mezunuyum diye böbürleniyor Evet iki tane üniversite bitirmiş şirket sahibi 2 yıllık sonrası DGS Kolu kırılmıştı kolunu sürekli duvara vuruyor muş iki üniversite bitirdim hala kolumu duvara vurmamayı öğrenemedim diyor Ben de bozdum üniversite ile ne alakası var dedim haksız mıyım sizce oda bozuldu ama yeter artık insanda biraz mütevazilik olmaz mı
Yok tam ters istikametKesin Bayburt'tur
Ahahahah egoistlik işte. Maalesef erkeklerde daha çok gördüğüm bir durum bu. Benimde üvey babam yüksek lisans yapmıştı öncesinde öğretmenmiş sonra müteahhit, yapı denetim derken bunları ön plana çıkarıyor. Evde saçma bi şekilde tartışma çıktığında '' ben bu işin eğitimi aldım, yılların tecrübesi var, üniversitesini okudum, 8 yılımı verdim. '' Yemin ederim gerçekten övündüğü kadar bi vasfı bir yeteneği, bilgisi olsa gam yemem. Yok inşaat sektöründe kendisi ama kan kusturdu bize ev yaptırırken. Ev yamuk şuan asdfghjk. Benim internetten araştırıp verdiğim bilgileri kabul etmiyor. Yaşı da büyük olduğu için bazı bilgileri taze değil yeni bilgilerden bi haber yani. Bunları benden duyunca çok zoruna gidiyor. Bana sürekli '' sen ne anlarsın ben bu mesleğin okulunu okudum '' der dururdu. Ya zaten canım ülkemin sorunu bu bölüm okumakta değil mesele o bölümü okurken kendini geliştirebilmek, gerçekten severek yapabilmekte. Ama yok cahille tartışmaya girilmiyor valla ben kazanamadımKızlar eşim sürekli herhangi bir konuda ben üniversite mezunuyum diye böbürleniyor Evet iki tane üniversite bitirmiş şirket sahibi 2 yıllık sonrası DGS Kolu kırılmıştı kolunu sürekli duvara vuruyor muş iki üniversite bitirdim hala kolumu duvara vurmamayı öğrenemedim diyor Ben de bozdum üniversite ile ne alakası var dedim haksız mıyım sizce oda bozuldu ama yeter artık insanda biraz mütevazilik olmaz mı
Tatlım sen mezun olmadığın için kolunu vuramazsın yalnız olsa olsa sürtersinHahahsh ay çok güldüm buna yaaslında komik olabilir saçma bişey yaptığında sizde ona iki üni bitirdin hala bunu nasıl yapıyosun diye dalga geçseniz ben üni terkim kolumu duvara vurmaya gidiyorum bana müstehakjfj
Tüh beee üni mezunu olmayınca insan kolunu da vuramıyo demek duvara neyse lise mezunu kadar aduket yaparukTatlım sen mezun olmadığın için kolunu vuramazsın yalnız olsa olsa sürtersinhalbuki mezun olmuş olsaydın hem de 2 yıllık işte o zaman istediğin kadar aduuuuuket
Haahh işte o olur. Herkes okuduğu okula göre muamele yapsın. Mesela yüksek lisans vs yapanlar da kiremit kırabilir. Eee napalım bu işler böyle. Ben mesela önlisans mezunu olarak kıvılcım çıkartacak kadar sürtüyorum kolumu. Daha fazlası haddim değilTüh beee üni mezunu olmayınca insan kolunu da vuramıyo demek duvara neyse lise mezunu kadar aduket yaparuk
Ezdirmeyim kendinizi siz de yapın iki unv bitirip bir ünverste mezunu kız bulamamışsın, bak ben ... mezunuyum ama iki üniverste bitirniş adam dengim oldu deyin şu hadsize.Kızlar eşim sürekli herhangi bir konuda ben üniversite mezunuyum diye böbürleniyor Evet iki tane üniversite bitirmiş şirket sahibi 2 yıllık sonrası DGS Kolu kırılmıştı kolunu sürekli duvara vuruyor muş iki üniversite bitirdim hala kolumu duvara vurmamayı öğrenemedim diyor Ben de bozdum üniversite ile ne alakası var dedim haksız mıyım sizce oda bozuldu ama yeter artık insanda biraz mütevazilik olmaz mı
Ya aklıma bir öğretmen arkadaşım geldi, her cümlesinin içine mutlaka “Boğaziçindeyken” , “Boğaziçiliyim ya” , “Boğaziçi demiş miydim?” İfadelerini kullanmazsa cümleyi bitiremiyorduOnlar böbürlenmez okullarının adını bile anmazlar özellikle sormasan. Aşağılık kompleksi bu aman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?