- 15 Ağustos 2022
- 142
- -77
- 13
- 34
- Konu Sahibi kubramasal
-
Onu söyleyemem söylersem oda bana kafa atacak akşam kavga edeceğiz zaten yeterince bozdum şu andaİki tane diplomam var iüden ikisi de dört yıllık :d eşinize söyleyin benim de bazen duvara kafa atasim geliyor o da yapsın belki ayarları sıfırlanır :d
Aa altın soğuk olmaz ki o kadar, sahteymiş onunkilerBizim bir akraba şikayet ediyordu. Gece yatarken bilezikler soğuk soğuk değiyormuş, ondan kolu kireçleniyormuş, ağrıyormuş.
Ben de dedim ki bilezikleri yatarken çıkar?
Afedersin ama kıcımın kenarı ya.Ya
5 az
iktisat
İki yıllık farklı bir üniversite okumuş sonra 4 yıl iktisat olumuşAfedersin ama kıcımın kenarı ya.
İktisat okumuş 2 yıllık 4''e tamamlamış bununla mı böbürleniyor
Ve siz bu durumda öfkesi için değil de üniversite böbürlenmesi için mi konu açıyorsunuz?Evet canım Öfke kontrolü yok geçen gün kavga ettiğimizde duvara yumruk attı eli kırıldı çok pişman oldu am öfke anında ne dilinin kemiği var ne de davranışlarının
Evet maalesef ki öyleEşiniz İşveren sanırım
Altında çalışanları varsa Allah yardım etsin
Kibir ego iyi değil
Dgs ne alaka o zaman?İki yıllık farklı bir üniversite okumuş sonra 4 yıl iktisat olumuş
O şekilde oluyor zaten DGS ile iki yıl üniversite okuyup daha sonra kendi bölümüne yakın olan dört yıllık farklı bir bölüm tercih edebiliyorsun mesela ben iki yıllık çocuk gelişimi mezunuyum eğer istersem özel eğitim öğretmenliği okuyabilirim Buda onun gibi bir şey bir tanemDgs ne alaka o zaman?
Dgs nin ne olduğunu biliyorum o yüzden şaşırdım. Sonuçta lisans tamamlama. Biribiriyle alakasız bölümler arasında geçiş olmaz. Siz farklı bir bölümden sonra 4 yıl iktisat demişsiniz. Lisans tamamlamada pek 4 yıl sürmez, daha kısa sürede.biter de neyse. Sonuç olarak Dgs de öyle aman aman zor bir sınav değil. Bölüm de öyle böbürlenecek bir bölüm değil. Kompleks yapmış. Eşinize göre çok gençsiniz. Sakın bu komplekslerini sizin üzerinizde tatmin etmesine izin vermeyin. Şimdiden tavrınızı koyun. Konu böbürlenmekten öte çünkü.O şekilde oluyor zaten DGS ile iki yıl üniversite okuyup daha sonra kendi bölümüne yakın olan dört yıllık farklı bir bölüm tercih edebiliyorsun mesela ben iki yıllık çocuk gelişimi mezunuyum eğer istersem özel eğitim öğretmenliği okuyabilirim Buda onun gibi bir şey bir tanem
Bozdum zaten ona izin vermem böyle bir şeyeDgs nin ne olduğunu biliyorum o yüzden şaşırdım. Sonuçta lisans tamamlama. Biribiriyle alakasız bölümler arasında geçiş olmaz. Siz farklı bir bölümden sonra 4 yıl iktisat demişsiniz. Lisans tamamlamada pek 4 yıl sürmez, daha kısa sürede.biter de neyse. Sonuç olarak Dgs de öyle aman aman zor bir sınav değil. Bölüm de öyle böbürlenecek bir bölüm değil. Kompleks yapmış. Eşinize göre çok gençsiniz. Sakın bu komplekslerini sizin üzerinizde tatmin etmesine izin vermeyin. Şimdiden tavrınızı koyun. Konu böbürlenmekten öte çünkü.
4 yıl iktisat değil de, 4 yıllık iktisat diyecekti sanırım konu sahibi. Bu arada, iktisat AÖF ise olur.Biribiriyle alakasız bölümler arasında geçiş olmaz. Siz farklı bir bölümden sonra 4 yıl iktisat demişsiniz. Lisans tamamlamada pek 4 yıl sürmez, daha kısa sürede.biter de neyse.
Kız ben de 4 senelik işletmeyi uzaya uzata 6 senede bitirdim, tıp mezunuyum desem yerler mi bxvxvxgİki yıllık iktisatı dört yıla tamamlamış, bunları ayrı ayrı iki üniversite mi sayıyor yoksa ahsjahjsja. Niye bu kadar ezik bu adam, köyünün ilk okuyanı falan mı? Bugün de başkası adına utandık çok şükür.
Çok alakasız bölümler değil ama bir önlisans bölümünün dgs ile geçiş yapabileceği 8-10 bölüm olabiliyor. Atıyorum dış ticaret okumuştur 2 yıllık, iktisata geçiş yapabilir sonra. Okuldan okula da sayılan dersler değişiyor. Dgs ile gelip sıfırdan 4 sene okuyan sınıf arkadaşımız vardı. 2 senesi hiç sayılmamış.Dgs nin ne olduğunu biliyorum o yüzden şaşırdım. Sonuçta lisans tamamlama. Biribiriyle alakasız bölümler arasında geçiş olmaz. Siz farklı bir bölümden sonra 4 yıl iktisat demişsiniz. Lisans tamamlamada pek 4 yıl sürmez, daha kısa sürede.biter de neyse. Sonuç olarak Dgs de öyle aman aman zor bir sınav değil. Bölüm de öyle böbürlenecek bir bölüm değil. Kompleks yapmış. Eşinize göre çok gençsiniz. Sakın bu komplekslerini sizin üzerinizde tatmin etmesine izin vermeyin. Şimdiden tavrınızı koyun. Konu böbürlenmekten öte çünkü.
Burhan abiiiii, üniversite mezunusun ama kaç tane üniversite olduğu önemli!Ben de üniversite mezunuyum ben de Nişantaşı çocuğuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?