- 17 Ağustos 2011
- 24.933
- 157.208
- 798
- Konu Sahibi kubramasal
-
Bir arkadaş ortamına otuzlarinin sonunda bir adam geldi, biraz da işinden yakındı 'iyice call center yaptılar bizi' falan diye, meseleyi tam bilmiyorum. Ben beyaz yakalı ama birilerini arama angaryasi verdiler sandım. Meğer adam istanbuldaki adı duyulmuş bir okulda docentmis. Saçma bir istek gelmiş günde birkaç kişiyi araması gereken,ondan yakiniyormus. Ama adam masada benim gibi tanımadığı insanlar olmasına rağmen hiç bahsetmedi okulundan.Onlar böbürlenmez okullarının adını bile anmazlar özellikle sormasan. Aşağılık kompleksi bu aman
Bir tane ama olsun aynı zamanda gurmeyim ben o yeterBurhan abiiiii, üniversite mezunusun ama kaç tane üniversite olduğu önemli!
Ama hakli simdi nerde görülmüş üni mezubu birinin kolunu duvara vurduğunuKızlar eşim sürekli herhangi bir konuda ben üniversite mezunuyum diye böbürleniyor Evet iki tane üniversite bitirmiş şirket sahibi 2 yıllık sonrası DGS Kolu kırılmıştı kolunu sürekli duvara vuruyor muş iki üniversite bitirdim hala kolumu duvara vurmamayı öğrenemedim diyor Ben de bozdum üniversite ile ne alakası var dedim haksız mıyım sizce oda bozuldu ama yeter artık insanda biraz mütevazilik olmaz mı
Gurme mi en sevdiğim, tamam o zamanBir tane ama olsun aynı zamanda gurmeyim ben o yeter
Ben de eşim ve çevresinden biliyorum. Hepsi Boğaziçili ve işlerinde çok iyiler. Hani bir işte aranan adamlar olur ya bunlar onlardan. Ne okullarının adını anar ne de işleriyle övünürler. Eşim sağlam bir terfi aldı hem maaş hem de titr açısından. Kimseye bahsetmedi. Benim de karısı olduğum için haberim var Allah razı olsunBir arkadaş ortamına otuzlarinin sonunda bir adam geldi, biraz da işinden yakındı 'iyice call center yaptılar bizi' falan diye, meseleyi tam bilmiyorum. Ben beyaz yakalı ama birilerini arama angaryasi verdiler sandım. Meğer adam istanbuldaki adı duyulmuş bir okulda docentmis. Saçma bir istek gelmiş günde birkaç kişiyi araması gereken,ondan yakiniyormus. Ama adam masada benim gibi tanımadığı insanlar olmasına rağmen hiç bahsetmedi okulundan.
Bir başka kişiyle tanışmıştım bir gezide. İşten güçten konuşurken öyle bir anlatti ki hemşire sandım. Meğer koç üniversitesinde tip okuyormuş, koç üni Hastanesi'nde çalışıyormus. Burslu okuduğu yetmezmiş gibi okul ona studyo daire vermiş ve maaş bağlamış. Ben bu bilgileri kaç buluşma sonra öğrendim o da kendim sordum 'ogrenci olmak da zor, o bölgede kiralar nasil' falan diye
Gerçekten de iyi eğitimli insanlar böyle boş boş konuşmazlar
Hahahsh ay çok güldüm buna yaKızlar eşim sürekli herhangi bir konuda ben üniversite mezunuyum diye böbürleniyor Evet iki tane üniversite bitirmiş şirket sahibi 2 yıllık sonrası DGS Kolu kırılmıştı kolunu sürekli duvara vuruyor muş iki üniversite bitirdim hala kolumu duvara vurmamayı öğrenemedim diyor Ben de bozdum üniversite ile ne alakası var dedim haksız mıyım sizce oda bozuldu ama yeter artık insanda biraz mütevazilik olmaz mı
Burhan Altıntop gibi işte, "Ben de üniversite mezunyum, ben de açıköğretimi bitirdim." diyor. Üzücü bence...İki yıllık okumuş sonra Balıkesir Üniversitesi’nde dört yıla tamamlamış
Ergenliği uzun dönem yapıyorsa demekKızlar eşim sürekli herhangi bir konuda ben üniversite mezunuyum diye böbürleniyor Evet iki tane üniversite bitirmiş şirket sahibi 2 yıllık sonrası DGS Kolu kırılmıştı kolunu sürekli duvara vuruyor muş iki üniversite bitirdim hala kolumu duvara vurmamayı öğrenemedim diyor Ben de bozdum üniversite ile ne alakası var dedim haksız mıyım sizce oda bozuldu ama yeter artık insanda biraz mütevazilik olmaz mı
Kübra’nın kocası yer hahahhasjsjjdKız ben de 4 senelik işletmeyi uzaya uzata 6 senede bitirdim, tıp mezunuyum desem yerler mi bxvxvxg
Benim beyin türkiyede üniversite deyince aklınıza gelen ilk üç okuldan diploması var. (Kocamlan böbürleniyorum burda) Geçen gün yakartop oynarken uçarak yüz üstü yere yapıştı. Akşama diyeyim üç diploman var bi düşmemeyi öğrenemedin, ne biçim adamsınKızlar eşim sürekli herhangi bir konuda ben üniversite mezunuyum diye böbürleniyor Evet iki tane üniversite bitirmiş şirket sahibi 2 yıllık sonrası DGS Kolu kırılmıştı kolunu sürekli duvara vuruyor muş iki üniversite bitirdim hala kolumu duvara vurmamayı öğrenemedim diyor Ben de bozdum üniversite ile ne alakası var dedim haksız mıyım sizce oda bozuldu ama yeter artık insanda biraz mütevazilik olmaz mı
Esim boburlense hosuma gider, beni ezmedigi surece no problemKızlar eşim sürekli herhangi bir konuda ben üniversite mezunuyum diye böbürleniyor Evet iki tane üniversite bitirmiş şirket sahibi 2 yıllık sonrası DGS Kolu kırılmıştı kolunu sürekli duvara vuruyor muş iki üniversite bitirdim hala kolumu duvara vurmamayı öğrenemedim diyor Ben de bozdum üniversite ile ne alakası var dedim haksız mıyım sizce oda bozuldu ama yeter artık insanda biraz mütevazilik olmaz mı
AhahaAma hakli simdi nerde görülmüş üni mezubu birinin kolunu duvara vurduğunu
Dikey Geçiş sınavı. Kolu da adamın kolu. Noktalama olmayınca böyle oluyor.Dgs kolu ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?