- Konu Sahibi yeni_gelin
-
bencede eşinin madem bu konusunu okudu beyfendi; eşine telefon edip derdini konuşabilirdi...
buraya girip bişiler yazması neyi değiştirir ki?
ama hayatı internete çok bağımlı olduğu için bence eşiyle ilgili sorunlarını bile burdan çözmeye çalışıyor...
lovelinya kullanıcısından alıntı
bencede eşinin madem bu konusunu okudu beyfendi; eşine telefon edip derdini konuşabilirdi...
buraya girip bişiler yazması neyi değiştirir ki?
ama hayatı internete çok bağımlı olduğu için bence eşiyle ilgili sorunlarını bile burdan çözmeye çalışıyor...
nunna kullanıcısından alıntı
ahaha doğru söze ne hacet
diğer hanımlardan özür dileyerek bu iki seviyesize iki kelime edeceğim. birincisi siz ikinize hiçbir laf dokunmadığı halde size batan ve bu kadar rahatsız eden ve sataşma gereği doğuran neydi acaba?konuya kaç gündür yazan diğer bayanlar hiçbir şekilde saldırma üslubu takınmazken sizin gibi iki hafif kadın neden saldırma gereği duyuyorsunuz? açıkçası kaliteniz ve hayat görüşünüz bu yazdıklarınızla aleni ortaya çıkıyor.. söz meclisten dışarı ne demişler "eşeğe altın semer vursalar eşek yine eşek". diğer yorum yapan bayanların olumlu yada olumsuz yorumlarını dikkate alacağımı bilmelerini isterim. sonucunda kimse hatasız değildir.
ikinizi kastederek söylüyorum laflarınıza ve kullandığınız senaryolara dikkat edin açıkçası hiç tahmin edemeyeceğiniz şeylerle karşılaşırsınız öyle sanaldan ahkam kesmek kolay ama reelde nedense mağduru oynamak daha basit oluyor sizin gibi kadıncıklara...NOKTA
*** bundan sonra yazılacak her kelime her hakaret söz sahibini bağlar.... ama ne derler siyahlar olmadan beyazların güzelliği nasıl anlaşılılabilirdi...
konu sahibinin eşi olarak benim foruma son yazışımdır. ancak şunuda bilin eşime gelecek her hakaret yada alayvari davranışta o kişi karşısında beni bulacak ve emin olsun bu kadar kibar olmayacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?