- Konu Sahibi yeni_gelin
-
sana yüklicek tabi çünkü bencil sadece istiyo ben ne veriyorum demiyo o yüzden umursama sen ona karşı görevlerini yapıyosan rahat ol,oda ektradan bişeyler istemeye önce kendinde hak bulsun,,,üstüne fazla düşme..takmamaya çalışıom ama sinir oluyom tüm suçları bana yüklemesineklava:
Adam azdı iyicene sen yap desene sonrada pc başına geç anlasın biraz :mymeka:
Nan hemen sattın bizi demi biz içimizden geleni dediydik naniknanik
Bende aynısını dediydim zaten :jeyyar:
Sattı bizi resmen düşer bir ara elimize nasılsa alsanaalsanasmile
Offf ya ne kadar can sıkıcı bir hal aldı üzülme sakın ağlama olurmu :teselli:
Şıracının şahidi bozacı olurmuş zaten sempatiksalakcinni hadi sıyırdın gene naniknanik
ayy çıldırmak üzereyim yaaa bu adam kafayı yedrtçek bana 6 aylık evliyim daha ona alışmadan neler yapmamı beklioo yaaamafoldumben
bak en güzel yolu seçmiş arkadaş helal valla,benim eşimde öyle Allahtan yakında bebişim olacakda ona hiç ihtiyacım kalmayacak bencil yaratıklar...:mymeka:bence ne yaparsa yapsın boşuna...çünkü eşinin yapısı böyleyse pekte durum değişmez...benim eşimde aynı pek konuşmaz muhabbet yoktur romantiklik nedir bilmez...tek iltifat ettiği mercimek çorbam ve pilavım...benmi ne yapıyrum ilk yılımız sürekli bu çatışmalarla geçti ama şu anda umrumda değil...:umursamaz:
Üstüme gelmeyin patlatırım bombamı hepimiz havaya uçarız laelaelaelaelae
Onun istediklerini yapmamalısın ki hatasını anlasın.
Sen onun objesi değilsin istediği zaman gidesin,istemediğinde gözü görmesin.
Nasıl bir evlilik anlayışıdır ki bu anlam veremedim.
Bu gece bahane uydur yarın isterse yarın da başka bir bahane...Yola gelsin hele
evet tam üstüne bastın...:kedi:mavi sen düşecen elimize bi gün sempatiksalakcinni görecez seni aklinialirimsmile
seda06 bişey sorcam sen nick mi değiştirdin eski nickin sedaantalya mıydı :kedi: merak ettimde
bak en güzel yolu seçmiş arkadaş helal valla,benim eşimde öyle Allahtan yakında bebişim olacakda ona hiç ihtiyacım kalmayacak bencil yaratıklar...:mymeka:
teşekkür ederim valla yüreğime su serptin çünkü bazen insanın sabrı tükeniyo bebeğim olduktan sonra umrumda olmıcak inşallah yaklaşık 3 hafta sonra..opuyorumnanaktanbenim oğlumda 17 aylık oldu...gerçekten insanın bebeği oldumu eşini eskisi kadar kafaya takmıyor yaptıkları gözüne batmıyor..oğlum benim tek aşkım ya şimdiye kadar hayatta gerçekten aşık olduğum sevdiğim tek varlık o benim:1hug:...sanada hayırlı doğumlar şimdiden
eşiniz ha başka bir kadınla sizi aldatıyor, ha evde varla yok arası (başka bir şeyle ilgilenerek) yaşıyor.
bence aynı şey.
çünkü her iki durumun da ortak noktası keyfi olarak sizinle ilgilenmemesi.
blöf bile olsa rest çekmelisiniz.
aynen devam ederse de böyle evlilik olmaz.
bitirin gitsin...
Yapma nefertity, nasıl aynı şey yahu?? Aldatmak bambaşka bişey.. Yerine başkasını koymak ve karısından vazgeçmiş olmak demek..Herşeyden önce arkadan iş çevirmek ve yalan söylemek var aldatmakta..
Buradaki konu bambaşka..
kızlar yaa benmi tuafım anlamıorum eşimle konuşuoduk konu cinselliğe deyindi eşime peki ne yapmamı istiyosun dedim ldığım yanıt bu oldu durup dururken git duşunu al yatağına yat masturbasyon yap bende senin sesini duyip gelim beraber devam edelim dedi bende öle bişi yapamam bana ters gelio dedim kızlar biliom ayıp oluyo ama yanlış bendemi acababilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?