Eşim çok ilgisiz...

Kıskanmaması,telefonuna bakmaması öyle takılacak büyük sorunlar değil..
Eve birlikte oynayabileceğiniz oyunlar alın..
Sizin gibi çift olan arkadaşlarınızı davet edin,siz arkadaşlarınıza gidin..
Karşına alıp,seninle ilgilenmediği için kırıldığını,önemsenmemiş gibi hissettiğini filan söyle..
Böyle olunca evliliğin ne anlamı kalıyor,seninle bişeyler paylaşmak istiyorum diyebilirsin..
Bunların hepsini yapmış olabilirsin canım ama şimdi makul olarak aklıma bunlar geliyor..

Canım bunlar zamanla yerine oturur bence..Daha kötü şeyler olmasında.kavga,şiddet aldatma..
Erkekler evliliğe daha geç adapte olurlar,bekarlık alışkanlıklarını bırakmak istemeyebilirler..
Mutluluklar dilerim..

evet bencede gülsüm sultan bu konuda haklı çünkü benim annemle babamında aralarında 13 yaş vardı, annem gezmek isterdi yemeğe çıkmak beraber bişiler yapmak isterdi ama babam hep evde otururdu her gidilecek yere bi bahane bulurdu, çünkü zamanında bazı şeyleri yaşamış artık belkide sıkılmıştı evde oturmayı dışarı çıkmaya tercih ediyordu. annem hep der baban evlenmeden önce böyle değildi beraber gezer tozardık beni kandırdı diye sırnaşık şey

bende gülüm sultana katiliyorum gercekten 10 yasin bunda cok etkisi var cünkü esimle benim aramdada 10 yas var evlendigimizde ben 20 esim 30 du.herkes cok yas farki var vazgec dediler ama ben pek bu tür sorunlar yasayacagimizi sanmamistim.buda bizim kaderimizmis naparsin

Birsüre yatman gerekiyorsa o zaman einle açık açık konuş.. tek başına sıkılıyorum, zaten rahatsızım. gel benim yanımda otur burada birlikte birşeyler izleyelim de, beraver tavla oynayın, yattğın yerden tavla iskambil gibi oyunlar oynayabilirsiniz....
Bu arada geçmiş olsun....

Eşime yattığım yerden yapabileceğim hainlikleri düşündüm bir an..:jeyyar:
Hasta olsam ve ilgilenmese,sanırım gel bakalım sen bir,amacın ne senin derim.Evlendiği için duyduğu pişmanlık mı,odunluk mu,sevgiden yoksunluk mu bu hareketlerinin sebebi derim..Yoksa evlilik nedir bilmediğinden mi.Belki çevresinde gördüğü evlilikler hep böyledir.
Ona evliliğin ne demek olduğunu anlatırım..Hala aynı hareketlere devam ediyor ve sebebini söylemiyorsa,işte o zaman bir odunla evli olduğumu anlarım.Sonrası hiç de hoş olmaz onun açısından

Canım,bu gezme,tozma işinin yaşla başla ilgisi yok şöyleki;eşim evlendiğimizde 25 yaşında altında arabası,çok iyibir işi ve parası olan bir adamdı bana çok düşkündü ama gezmeyi sevmezdi;şikayet ettiğimde de çok yorgun olduğunu söylerdi 25 yılsonra geldiğimiz noktada hiçbir değişiklik yok şu anda emekli,yine arabamız,gezecek gücümüz var ama biz yine ancak benim telkinlerimle gezmeye gidiyoruz.Bende hem kızıma hemde oğluma 18 i doldururmaz ehliyet aldırdım onlarla geziyorum...kaydirigubbakcemile3

Dogrudur Abla...tabiki her insan bir degildir.....lakin benim izledigim kadariyla söyle bir 30 lu yaslardan sonra bir durgunluk geliyor insana....kendimde ve simdede fark ettim bunu......belkide gecici bir dönemdir.....CADIARZU

Ha ama kizla oglana ehilyet aldirmakla cok iyi yapmissin vallah....hem onlar icin hem kendin icina.s

düzelir zamanla evlilik her iki tarafıda farklı etkiliyor biraz zaman ver alışın ikinizde evliliğe 4 ay çok kısa bir zaman daha uzun zaman birliktesiniz beraber neleri aşıcaksınız hiç üzülme sadece zaman

aranızda çok fazla yaş farkı var bence
sorun bundan kaynaklandığını düşünüyorum
eşin yaşayıp görmüş çoğu şeyi, hevesini almış belkide bıkmış
artık evde oturup kafa dinlemek istiyor
yoksa istanbulda nereye gidelim bahanesi çok komik
istanbuldada bulamayacaksa gidecek yer pes diyorum ona
diğer konulara gelince
kıskanmak yapısında yok demekki
bu tür şeylere takılmıyor olabilir yapı itibariylen
belki buda yaşın verdiği bişeydir
al başını annenin evine git yorumlarına katılmıyorum
neye çözüm olacakki?
bence adam dahada memnun olur, ohhh evde dirdir eden yok ne güzel der keyfine bakar
devamlı dişariya çıkalım demek yerine mesela biyerde iki kişilik masa ayırt ve ona bi akşam süpriz yap, seni bu akşam dişariya yemeğe davet ediyorum de
yada sinemadan iki bilet al ve hadi seni sinemaya getiriryorum de.Bunun gibi şeyler yani, o yapmıyorsa sen yap.

bende 4 aylık evliyim. 24 yaşındayım ve eşim 32 yaşında...ama eşim çoook yoğun çalışıyor. eve gelince de biraz pc de oturup yatıyor. ama bu aradapc de de olsa beni mutlaka kucağna alır sarılır. hem benimle ilgilenir hem nette bakacağı yerlere bakr ve yatarız. yatakta da sohbet ederiz. gün içerisindede 2 saatte bir arar. ve çok da kıskanır. yani aranızda ki yaşla alakalı değil. bu arada eşimde benim teli hiç karıştırmaz. ama ben onunkini alt üst ederim. güvensizlikten değil sadece çok sevdiğiim bişiydir.
ilgiistiyorsan sende göstermelisin.
o işten geldiği gibi çok özledim der atlarım kucağna beni çocuk gibi taşır mutfağa su almaya gidicekse bile kucakta benide götürür. bazı şeyleri ilk günden alışkanlık haline getirmelisiniz...
biraz cilve naz yap. yada kocamı çok özledim deyip sarıl kucağndan kalkma..
ben çok sık söylerim seni çok seviyorum diye evde yada uyku arasında bile söylerim bunu söylemediğimde hemen surat asar:) biraz şımarın ve şımartın.

Eşim de önceleri böyle tek takılmak istedi ama ben fazla cadıyım galiba burnundan getiitdim şimdi asla yapmıyor çoğunlukla beraberiz iş dışında..el tutma konusunda da öyleydi ben bir iki sitem ettim şimdi ben söylemeden tutuyor...kıskanç değil eşim ama şimdi telefonum çalsa kim aradı der mesajlarımı sorar 3ayda bunları başardım şu an tam kıvamında bir eşim var bensiz odada durmaz..bastan alıştırmak lazım canım yoksa öyle gider..ben eşini değiştirebilirsin diye düşünüyorum..

oturup eşinden bekleme bişleri

bazı şeyleride sen ona hatırlat

gitmek istediğin yerleri sen söyle

benim eşimde ilk zamanlar hiçbiryere götürmezdi

söyleye söyleye yer ettim kafasına

daha sonra değişti

tartışma çıkartmadan konuış onunla

Valla ıstanbulda nereye gidelim diye sorabiliyosa allahtan küçük şehirde yaşamıyorsunuz, gerçi her halde herşeyi bahane ediyor öyle anladım.
şimdi gene benim yorumuma müdehale edecek arkadaşlar çıkcak, ama 23 yaşında bi kadın daha kıpır kıpırdır, 33 yaşında bir erkeğe göre yani biyoritmik olarak genel bakıyorum
ama herhalde daha önce böyle değildi
bide bu okey mokey gibi oyun oynan siteler gerçekten bağımlılık yapıyor, asosyal yapıyor, o tip sitelerde kadınlı erkekli oturulan bi cafede gibisiniz, hem okey oynayıp hem masadakilerle sohbet ediyorsunuz, kurtulmakta çok zor, kendi isticekki bırakacak

Son düzenleme:

merhabalr bu konuyu senden önce tam ben açacaktm bende 23 yaşındaymm 1,5 yıllık evliym aynılarını yaşadımhaln yaşıyorum deiştiremiyoruumm.halbuki çok severek evlenmştkkk.bence saygısızlıkla çözmeye kalkma sakın sabırlı ol ve onu asla deiştiremeyecgini unutma çünkü ben 1,5 yıldır ugraşıyorum tık yokkkk.allah yardımcımız olsn

benim eşim çok kıskanç 4 aydır evliyim bende herşeyime karışır hatta kk bile girip bakar ne yaoıyorum ne yazmışım birde o hep dışarı çıkmak ister ben istemem acaba seninkindede pişmanlık gibi birşey var mı yoksa sen mi iyi tanımamışsın

a.s.çok dogru daha 4 aylık evlisin.eşinide kırmadan aradaki saygıyı koruyarak konuşmalısın bence....şimdiden giderim ederim dersen ilerisi vahim olabilir....

Valla oturup konusmaktan baska careniz yok gibi.. SIkildiginizi kendinizi yalniz hissettiginizi evliligi boyle hayal etmediginizi guzelce mahsunca soylerseniz belki daha dikkatli olur...
Ben bazen yan odaya gider kitap okurum esim tv izlerken bunu fark ettigi zaman cingar cikarir
bu yaptigin saygisizlik degilmi ben burda otururken neden orda yatip kitap okuyorsun ben burda neciyim der utandirir beni e hakli ama
siz orda yatarken baska odaya gecmesi saygisizliktir bence
guzelce konusmaktan yarar var

Madem öyle bence de sen bazı şeyleri öncelikle değiştirebilirsin. Ondan beklemek yerine sen elini tutabilirsin , sarılabilirsin ,sevdiğini söyleyebilirsin. Hala aynısını yapıyorsa ve anlamıyorsa o zaman güzelce (sert :)) anlatmak lazım. Orda 4 aylık eşi varken oturup bilgisayar başında zaman geçirmek kadar saçma birşey olamaz. Kesinlikle müdahele et buna. Abartmaya başladığı zaman uyar mutlaka. Ben yeter artık fazla zaman geçirdin diyebiliyorum mesela.

Bir de ortada sağlık sıkıntısı varsa mutlaka yanınızda olması lazım, yeri geldiğinde bilgisayar mı ben mi diye koy tepkini. Madem o zaman evlenmeseydi, bilgisayarıyla mutlu mesut yaşasaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…