- Konu Sahibi ilknuray22
-
Benim eşimde aynı kıskanma olayını ben bırakalı oooo çok oldu sinemaya mesela ben bilet alacağım kesin tantana ederiz benim karar verdiğim bir şeyde kesin kavga çıkar bizde bi kaç gün önce evin bi eşya eksiği vardı bende almak için çarşıya çıktım kendisine yaklaşık 2-3 aydır diyordum alalım die fakat dinleyen yoktu beni çarşıda görünce surat falan değişti ben almaya çıktım artık dedim 3 aydır bıktım demekten fazla maddiyatlı bir şey de değil aman huylu huyundan vazgeçmiyor artı bnm kide işten eve gelir ben yemek hazırlrım bazen günün nasıldı diye bile sormaz yemeğe otururuz ya konuşuruz ya konuşmayız snra çay kahve herkes işine bakar ben mutfak bulaşık çamaşır gündüz vakit yok çalışınca oda tv karşısında zapp karısı ölmüş yorgunluktan gece 2 lere kadar ütü yapmış vey ahasta olmuşşş ooo kimin umrunda parası var mı yokmu gecede ben ölüyorken yorgunluktan sırnaşır normalde benle konuşmayan adam nefret eder oldum döner sırtımı uyurum walla beni düşünmeyeni ben hiç düşünmem...kötükedihüsoYani 4 aylık bir çift için eşlerden birinin internete girip okey oynaması yada tv izlemesi çok da normal değil.. birlikte tv seyredilir, ortak bişeyler yapılır...
Ama adam seni kıskanmıyor diye de sorun edecek bişey yok.. ne güzel şte sana güveniyor ve seni kıskanmıyor.. güzelim ama beni kıskanmıyor gibi saçma bir mantıkla adamın kafasını şişirmeyin...
Haa internete girip okey m oynuyor, ona okeyden daha cazip bir plan yapın ve onu sunun.. sinemaya bilet alın mesela.. yada güzel bir yemek hazırlayın.... yada yemekten sonra onu okeyden uzak size yakın tutacak kıyafetler giyinerek zamanını bilgisayar yada tv başında değil sizinle geçirmesi için sbebepler sunun.... Öbür odaya geçip tv izliyor internette okey oynuyor diye şikayet ediyorsunuz.. o bunları yaparken siz neler yapıyorsunuz.. belki mutfakta fazla oyalanıyorsunuz belki temzlikle fazla zaman kaybediyorsunuz... Bilmiyorum...
Ne demek istanbulda nereye gidelim koskoca istanbulda gidecek biyer yapacak bişey bulmıyorsanız vah halinize....
Al karşıan deki,bu böyle olmaz Ruhum sıkılıyor artık de
Anamın evine gidiyorum de kafamı dinlicem de
sende kafanı topla bu süreçte de
Zira ıpler kopacak de
neyi eline almadı merak ettim.telefonunu falan mı ?
merhaba canim.bir an beni anlatiyorsun zannettim.benimki 9 senedir böyle degismedi degismezde.istanbul gibi bir sehirde gidecek yer yok yani ha.ayni benimkiside böyle.bana bir saat uzaklikta ablam oturuyo oraya bile gitmiyo benimkide ilgisiz beni hic kiskanmiyo halbuki giyinip süslenip disari ciktigim zaman bir bakan bir daha bakiyor adam farkinda degil gözüne takilan tek sey fazladan aldigin 5 kilo.ne diyeyim hayatim kelin merhemi olsa kendi basina sürermis .allah yardimcin olsun cok öptüm
hayat zorrrrrr insanları anlamak zor eşleri anlamak zorrr herşeyden nefret ediyorum böle erkeklerden daha çok neden evleniyorlar ya benim kide böleeee çocuğu parka götürelim ben o parka gitmem gezelimm araba yok nereye gitcez ama bana annesine bacısına sabahtan akşama kadar hizmet ettirir az bişey olsa annesinin babasının yanında el kaldırır annesinde surat bi karış nefret edyorum ölmek istiyorummmmmmm ah bebeğim olmasa yapıcamı biliyorum daaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?