Eşim çok ilgisiz...

valla bence yaşla değil kişilkle alakası var arkadaşlar. kimisi böyle işte. ama ben yaşa baglamıyorum. ben 27 yaşındayım eşim 39 yaşında ama eşim hiç öyle değil. gece saat 2 de kalkar hadi kalk şöle yaparım bile derr. yarım saatlik yola çıkıp yolda vazgeçip adaya götürüp beni 3 gün sonra eve geldiğimizi bilirim. kıskançlık konusu farklı tabii. benimki kıskanç ama öle çok değil. kıskançlık yüüznden tartışmadık hiç. giydigime ettiğime karışmaz. o da yapı meselesi. ama dışarda çok bakan olur o zaman der uyuz oluyorum böyle olunca diye felan. ama ben istemem zaten kıskanç olmasını. ama azda olsa insan eşini kıskanır paranoyaklık derecesine getirmeden tabii. ama cnm sanırım senin eşinin yapısı böyle alıp karşına konuşcan başka çaresi yok. birde demekki sana güveniyoki teline bakmıyor daha ne ne güzel. sorun şu ki neden sen onun teline baktıgında sinirleniyor onu anlamış değilimmm.

seni çok iyi anlıyorum
bende 5 aylık evliyim benim eşimde ilgisiz ben ne yapsam işe yaramadı hala aynı deişeceğide yok
sıkıntılı günler gerçekten ne yapmak lazım bilemiyorum canım
Allah yardımcımız olsun:Saruboceq:

balayinda bile el ele tutusmadinizmi??? coook ilginc esinizin ilgisini cekicek birseyler yapin en iyisi önce konusun internet meselesini halledin kis aylarinda disariya cikmak istemiyorda olabilir umarim bahar aylarinda düzelicektir birde aranizda on yas var belkide bunun da etkisi coktur allah yardimciniz olsun

*Bu yazı 1800 yıllarında basılmış bir yemek kitabının önsözünden
çevrilmiştir.*

--- PİŞİRME KILAVUZU .....

Kocaların çoğu pişirilme sürecinde yanlış işlem gördüklerinden
yumuşaklıklarını ve iyi niyetlerini kaybederek bozulurlar.
Gerçek odur ki bazı kadınlar onları sıcak suda haşlayarak, bazıları
ilgisizlikleri ile dondurarak, bazıları da basıp, ezip turşusunu kurarak
ve yine kimileri de savurganca harcayarak bozulmalarına neden olurlar.
Özenilerek hazırlanan her kocanın iyi ve yumuşak olacağı söylenemez. Ancak
iyi pişirilenin de, gerçekten tadına doyum olmaz.
Koca seçiminde ne lüferin alımındaki gümüş pırıltısı, ne barbunyanın altın
yaldız görünümü geçerlidir. Bunun için çarşı pazar dolaşmaya da gerek
yoktur. Genellikle en iyileri kapınızın önüne gelenlerdir.
Beğeninin kişisel olduğunu düşünerek koca seçimini yalnızca kendiniz
yapınız; sabırla pişiremiyecekseniz almaktan vazgeçiniz.
Kocayı pişirmek için en iyisi porselen bir kap ise de, elinizde toprak
çanaktan başkası yoksa, özenle kullanıldığında aynı işi görebilir. Kocalarda
karides ve ıstakoz gibi canlı canlı pişirilir.
Bazen pişerken tencerenin dışına taşıp yanabilir ya da kenarları
sertleşerek kabuk tutabilirler.
Onları tencerelerinde tutmak için 'görev duygusu' adlı zayıf iplikten çok,
'huzur' adlı sağlam sicimle sıkı sıkıya bağlamalıdır.
Önce Sevgi, sıcaklık ve neşeden oluşan sürekli bir ateş yakılır. Koca,
kişiliğine uygun bir ısıya ayarlanarak ateşe oturtulur. Köpürerek taşması
halinde kaygılanmamalıdır. Pek çoğu iyice pişinceye kadar sık sık
köpürebilir.
Özellikle sirke ve karabiber yerine tatlıcıların öpücük adı altında
sattıkları şekerden biraz konulabilir. Tadına bakarken hoşgörü, iyimserlik
ve neşe benzeri baharattan, birer tutam katmanız önerilir. Ancak bunlar
diğer baharat gibi azar azar ve dikkatlice kullanılmalıdır.
Yumuşaklığını kontrol ederken sertleşmesinden kaçınılmalıdır. Fazla
yayılmasını ve kabın dibine oturarak işe yaramaz hale gelmesini önlemek için
arada bir hafifçe karıştırılmalıdır.
Kıvama geldiğini anlamamak olanaksızdır. Böyle pişirildiği zaman, size çok
uygun ve sindirilmesi kolay olacaktır. Dikkatsizlik nedeniyle ev ateşini
soğutmazsanız, bozulmadan istediğiniz süre dayanır. Bu yolda hazırlanmış
koca, mutlu bir ömür boyunca tadını korur.

bir erkek evlendikten sonra nasıl bu kadar değişir anlamıyorum, hem de dört aylık evlisiniz hala kendini bekarmı sanıyor acaba birbirinizi muhtemelen akşamdan aşkama görüyorsunuz ve eşiniz bu sürede okey oynamayı tercih ediyor çok ilginç, ona diyeceğiniz biz bunun için mi evlendik beni sevdiğine inanmıyorum, evlilik böyle bişeymi hiç sanmıyorum, ben çok sıkıldım artık annemlere gidicem nasıl olsa benimle ilgilenmiyorsun evde yokluğumu da hissetmezsin, bu arada sen de düşün ben de düşüneyim bizim için doğru olan neyse onu yapalım, o gerekli mesajı almış olacaktır ya kendine çeki düzen verecek yani sizi seviyorsa bir şeyleri değiştirecektir çaba gösterecektir yok değişmiyorsa sevgisinden şüphe duyun ve alacağınız karara da o adam için üzülmeyin derim

canım benim erkek arkadaşımda bi ara bana karşı çok ilgisizdi bunun sebepleri vardı tabi aynı şekilde bende ona karşı ilgisiz davrandım arayıp sormadım...o aradığında işim var deyip kapattım inan 180 derece döndü ve 7 yıldır birlikteyiz şu an ALLAH nazardan saklasın çok iyi giden bi ilişkimiz var .bu olay 2 yıllık beraberken olmuştu ama 5 yıldır en ufak bi sorun olmadı bazen bişilerin iyi olması için kötü yollardan geçmek lazım canım malesef :umursamaz:

yeni evliyim eşim ilgisiz diyen arkadaşlar eşiniz cinsellik konusunda damı ilgisiz bu erkeklerin zayıf noktasıdır onu damı yapmak istemiyorlar hani normalde gayet ilgisiz olup canı cinsellik yaşamak isteyince ilgileniyorlarsa asla kabul etmeyin bu hiç hoş değil; ama cinsellikte yaşamak istemiyorlarsa bir sorun vardır nasıl tatmin oluyorlar?

Benim eşimde aynı kıskanma olayını ben bırakalı oooo çok oldu sinemaya mesela ben bilet alacağım kesin tantana ederiz benim karar verdiğim bir şeyde kesin kavga çıkar bizde bi kaç gün önce evin bi eşya eksiği vardı bende almak için çarşıya çıktım kendisine yaklaşık 2-3 aydır diyordum alalım die fakat dinleyen yoktu beni çarşıda görünce surat falan değişti ben almaya çıktım artık dedim 3 aydır bıktım demekten fazla maddiyatlı bir şey de değil aman huylu huyundan vazgeçmiyor artı bnm kide işten eve gelir ben yemek hazırlrım bazen günün nasıldı diye bile sormaz yemeğe otururuz ya konuşuruz ya konuşmayız snra çay kahve herkes işine bakar ben mutfak bulaşık çamaşır gündüz vakit yok çalışınca oda tv karşısında zapp karısı ölmüş yorgunluktan gece 2 lere kadar ütü yapmış vey ahasta olmuşşş ooo kimin umrunda parası var mı yokmu gecede ben ölüyorken yorgunluktan sırnaşır normalde benle konuşmayan adam nefret eder oldum döner sırtımı uyurum walla beni düşünmeyeni ben hiç düşünmem...kötükedihüso

İlk önce bu giyinip süzlenmekle olacak işler değil gibime geliyor sonuçta siz flört etmiyorsunuz..Sizi yeri geldiğinde en paspal halinizle bile görecek...Sizde sanırım iletişim kopukluğu var..Siz hastayken ilgilenmemeside bi garip doğrusu..Hani çokta olmamış ki evleneli sizi hiç ama hiç kıskanmamasıda garip bayanlar bazen şöle tatlı tatlı kıskanılmak ister..Ve eşini kıskanmayan erkek bana çok itici gelir eşin sonuçta tabikide soracak bazı şeyleri..Arkadaşlar zaten demiş en güzeli konuşmak çünkü evlilik çok farklı birşey birden bire aynı eve giriyosunuz ikinizinde farklı karakteri var biraz zaman lazım diye düşünüyorum ama önleminide en baştan alman gerekir...

Al karşıan deki,bu böyle olmaz Ruhum sıkılıyor artık de
Anamın evine gidiyorum de kafamı dinlicem de
sende kafanı topla bu süreçte de
Zira ıpler kopacak de

ohhhh iyi valla caniniz SIKILDIKCA anamin evine gidecm deyin adamlari deli edin zirt birtda dnmzki bu yaa bir yere kadar birinde tamam der ikisind tamam der ucuncude daha kapi ne halin varsa gor der:1shok::1shok::1shok:

benimkide tam aksi üfff ya sanki kiskanilmak cok guzel deli ediyor bazan beni biraz suslensem surme ceksem parfum falan gozlerim yesil ya guzel oluyormusum surmeli öyle derler adam ters teper öyle ciktigimda belli tmz ama aksilesiyor nyse derdi guya benden emir almak gibi hisseder beyefendi birsy dedigimde artik sade cikacam icime SIKINTI GIRIYOR YAAA

bence karakteri oyle buyuzden degistirmek icin cok ugrasmalisin bizde 7 aylik evliyiz yurtdisinda oturuyorum massallah Allahrazi olsun esimden cok yorulur gelir isinden gidipte oturmaz ben ne is yapiyorsam bende yardim edeyim der eder de sonrada gezeriz ki gercekten aksamlari gezilcek bi yer yok. burda aksamlari heryer kapali olur ama sirf hava almak icin bile olsa arabaya atlar sokaklarda turlariz acik bi cafe bulursakta bi kahve icer geliriz.ahhhh keske istanbulda olsaydik...:asigim:

hayat zorrrrrr insanları anlamak zor eşleri anlamak zorrr herşeyden nefret ediyorum böle erkeklerden daha çok neden evleniyorlar ya benim kide böleeee çocuğu parka götürelim ben o parka gitmem gezelimm araba yok nereye gitcez ama bana annesine bacısına sabahtan akşama kadar hizmet ettirir az bişey olsa annesinin babasının yanında el kaldırır annesinde surat bi karış nefret edyorum ölmek istiyorummmmmmm ah bebeğim olmasa yapıcamı biliyorum daaa

sabirli olun inan az sabirda cok keramet var benim bir arkadasinda evliligi problemliydi sabretti cok duzelmeler var esinizle konusun size el kaldirmamasi lazim bu yanlis degilmi.bu arada sizde kendinize ayri bir konu acabilirsiniz

saolsun eşim ilgisiz deil ama kıskançta deil bi çok kişi aynı şeyi söylüyo eşim sevgilim nişanlım kıskanmıyor diye erkeklerin dns mı bozuldu ne oldu halbuki dinimiz erkeğin hanımını kıskanmasını hoş görüyor ve kıskanmayan erkeği deyyus olarak adlandırıyor herkes için hayırlısı eşini başka erkeklerden sakınan erkek yok artık sevmiyo desek deil ama kıskançlığın sevgiyi güçlendirdiğine eminim insan kıskanılınca kendini güvende hissediyo değerli hissediyo bayan için kıskanılmak çok önemli ben o duyguyu yaşayamıcam artık çünkü ölene kadar eşimle olmak istiyorum kıskanmıyo diyede onsuz olamam

Canim oncelikle Rabbim sabir versin ben 2 yillik evliyim ayni senin yasadigini yasadim.ilk aylarda basladi ilgisizlik .ustelik evlendikten bir ay sonra hamile oldugumu ogrendim.ben 23 o 36 yasinda hersey sorun oluyo hic anlasamiyoruz.hamileligim hergun aglayarak gecti.bilgisayara cok duskundu.basina oturur burnundan getirirdim.ne ye bakiyosun bilgisayarda kadinlara bakiyosun falan diye basinin etini yedim oyle olmadigini kanitlamak icin bilgiaayardan uzaklasti artik hic girmiyor.ama tabiki baska yonlerden sorun cikiyor.yani duzelmiyor. sana acizane tavsiyem tecrubemle soyluyorum. Kalbine sor seviyoraan gercekten sen ona uymaya calis.o zaman yoluna giriyo hersey ben oyle yapiyorum.bazi hayallerimden vazgectim .akisina biraktim duzeliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…