- 24 Ağustos 2023
- 689
- 1.142
- 28
- Konu Sahibi nebutantana
-
Anneniz bu durumun eksikliğini hissetmiyorsa problem yokturAma her erkek konuşmayı sevmiyor mesela babam çok konuşmaz ben hep evlenmeden önce derdim konuşmayan biriyle evlenmeyeceğimkocam da konuşur da ben daha çok konuşuyorum ama babamdan dolayı sizi çok iyi anlıyorum babamı arasam 2 dk anca sürer konuşulacaklar
olabilir belki de haklısınız . Bir yerlerde hatalıyım zaten yoksa bu kadar mutsuz olmamalıydımYanlış anlamayın da terapiye bütçe ayıramıyorken bebek sahibi olmanız da sanki biraz hata gibiymiş. Bebek terapiden çok daha masraflı çünkü.
Bence bazı kadınlar fazla mutsuz hemen olayı sevmiyor a çekmişler
Neden sevmesin planlayarak isteyerek bir bebek yapmissiniz
Erkekler o heyecanı başından anlamayabilir
Ayrıca ben kadın olarak bu kadar uzun vadeli planları dinlemeyi ya da böyle hayaller kurmayi hiç sevmem
Ne bileyim heyecan başka tabii de
Biraz daha gerçekçi bakmayı tercih ederim
Benim koca entel işteEntel koca bulacaksın sabah akşam çen çençıt çıt çekirdek
Annem hissetmez mi hissediyor iki kelam konuşsa ama diyor televizyona bi kitleniyor diyorAnneniz bu durumun eksikliğini hissetmiyorsa problem yoktur
olabilir belki de haklısınız . Bir yerlerde hatalıyım zaten yoksa bu kadar mutsuz olmamalıydım
Tabii ki de konuşurlar biz de konuşuyoruz ama yani doğmamış bir bebeğin gideceği kursu konusmak da biraz gereksiz bir sohbet değil mi yaeşler hayatları üzerine gelecekleri üzerine konuşmazlar mı .. bilemiyorum bana böyle bir ilişki çok yavan geliyor .Ben eşimle hayatı paylaştığım insanla hayata dair konuşarak onun kocam olduğunu ve bir aile olduğumuzu hissediyorum . Yoksa onu benim hayatımdaki diğer insanlardan ayıran şey ne olabilir ki ne farkı oluyor .
güldürdünüz :)Tabii ki de konuşurlar biz de konuşuyoruz ama yani doğmamış bir bebeğin gideceği kursu konusmak da biraz gereksiz bir sohbet değil mi ya
Çok sevindim o zamangüldürdünüz :)
Benim koca entel işteher haltı biliyor örneğin giydiğim İspanyol pantolona diyor ki o ayakkabılar kapanacak gözükmeyecek pantolon üzerinde yürüyormuş gibi olacak diyor
Konuşur ama sürekli aynı şeylerden bahsedince hele ki bir de maddi açıdan sıkıntılı dönemlerde olunca insan çizilen o pembe portreye katılamiyor kolay kolay.eşler hayatları üzerine gelecekleri üzerine konuşmazlar mı .. bilemiyorum bana böyle bir ilişki çok yavan geliyor .Ben eşimle hayatı paylaştığım insanla hayata dair konuşarak onun kocam olduğunu ve bir aile olduğumuzu hissediyorum . Yoksa onu benim hayatımdaki diğer insanlardan ayıran şey ne olabilir ki ne farkı oluyor .
Yok çok konuşmaz onun ilk çok konuştuğu zaman beni evlenmeye ikna etmek istediği zamandıYa kadın ruhundan anlıyorlar ama yaa ama ters düşersen 1. Çene meydan muharebesi olur Müge anlı ya bağlarsın işte "bak erkek dediğin çok konuşmaz. "Yine olduğu gibi herşeyin fazlası zarar diye kamu spotu yapalım
eşler hayatları üzerine gelecekleri üzerine konuşmazlar mı .. bilemiyorum bana böyle bir ilişki çok yavan geliyor .Ben eşimle hayatı paylaştığım insanla hayata dair konuşarak onun kocam olduğunu ve bir aile olduğumuzu hissediyorum . Yoksa onu benim hayatımdaki diğer insanlardan ayıran şey ne olabilir ki ne farkı oluyor .
Yok çok konuşmaz onun ilk çok konuştuğu zaman beni evlenmeye ikna etmek istediği zamandışimdi niye öyle konuşmuyorsun diyorum babam gibi sus pus değil ya şükürler olsun
Aklıma istemsizce Seda Sayandan kalk git be Adam geldiAma sürekli konuşan insan da zor eğer sürekli konuşuyorsanız o zaman sıkılabilir bir kez uzun mesafe toplu taşımaya binmiştik Allahım adam sürekli konuşuyor içimden dedim yeter be adam emeklilik böyle bir şey midir nedir dedim yaşı da vardı inince oh be çektim
Isyerinde var biri.cokda severim kendisini ama çok konuşuyor yaaa.eve geldim vallahi beynim uyuşmuş.Ya eşin demiş ya “sürekli aynı şeylerden bahsediyorsun” diye. Yemin ediyordum bende bir görümce var anası kardeşi abisi ben hepimiz bıktık bunun konuşmasından. Öyle çok konuşuyor ve aynı konuyu o kadar çok konuşuyor ki o aradığında açmıyorlar artıksadece kıyamadığımdan ben açıyorum 55 dakika konuşuyor ama aynı 3 konuyu konuşuyor mesela. Farkında değil inanmıyor boş konuştuğuna ama vallaha boğ konuşuyor. O yüzden şimdi bilemedim sizde öyle misiniz kocanız mı odun karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?