Eşim çok konuştuğumu söyledi

Bence bazı kadınlar fazla mutsuz hemen olayı sevmiyor a çekmişler
Neden sevmesin planlayarak isteyerek bir bebek yapmissiniz
Erkekler o heyecanı başından anlamayabilir
Ayrıca ben kadın olarak bu kadar uzun vadeli planları dinlemeyi ya da böyle hayaller kurmayi hiç sevmem
Ne bileyim heyecan başka tabii de
Biraz daha gerçekçi bakmayı tercih ederim

Belki de gerçekten çok konusuyorsunuzdur.
Bozuk plak gibi başımda sürekli aynı şeyleri farklı versiyonları ile anlatan eşim olsa insan bir yere kadar dinler diye düşünüyorum.
Ama bunu ifade ediş biçimi tersler gibi olmamaliydi.
Daha yumuşak bir ifade ile soyleyebilirdi

Son düzenleme:
Anneniz bu durumun eksikliğini hissetmiyorsa problem yoktur
Yanlış anlamayın da terapiye bütçe ayıramıyorken bebek sahibi olmanız da sanki biraz hata gibiymiş. Bebek terapiden çok daha masraflı çünkü.
olabilir belki de haklısınız . Bir yerlerde hatalıyım zaten yoksa bu kadar mutsuz olmamalıydım

Eski bir tandigim surekli ayni seyleri anlatirdi. Anlattigi seyler hayalleriydi. Basta severek dinledim, hayallerini destekledim falan ama bi sure sonra gercekten baymaya baslamisti. Tekrar, tekrar, tekrar aynı cumleler.
Bi arkadasim var mesela. Oda surekli araba alma hayali kuruyo ama surekli. Bi noktadan sonra ayni seyler sıkıyor. Belki farkli konularda konusmak işe yarayabilir

eşler hayatları üzerine gelecekleri üzerine konuşmazlar mı .. bilemiyorum bana böyle bir ilişki çok yavan geliyor .Ben eşimle hayatı paylaştığım insanla hayata dair konuşarak onun kocam olduğunu ve bir aile olduğumuzu hissediyorum . Yoksa onu benim hayatımdaki diğer insanlardan ayıran şey ne olabilir ki ne farkı oluyor .

Tabii ki de konuşurlar biz de konuşuyoruz ama yani doğmamış bir bebeğin gideceği kursu konusmak da biraz gereksiz bir sohbet değil mi ya

Benim koca entel işte her haltı biliyor örneğin giydiğim İspanyol pantolona diyor ki o ayakkabılar kapanacak gözükmeyecek pantolon üzerinde yürüyormuş gibi olacak diyor

Ya kadın ruhundan anlıyorlar ama yaa ama ters düşersen 1. Çene meydan muharebesi olur Müge anlı ya bağlarsın işte "bak erkek dediğin çok konuşmaz. " Yine olduğu gibi herşeyin fazlası zarar diye kamu spotu yapalım

Konuşur ama sürekli aynı şeylerden bahsedince hele ki bir de maddi açıdan sıkıntılı dönemlerde olunca insan çizilen o pembe portreye katılamiyor kolay kolay.
Maddi sıkıntısı olan bir evlilige doğacak çocuk zaten baştan masraf demek.
Eğer sürekli masraf temalı hayallerden bahsediyorsaniz haliyle içinde bulunduğu buhran daraltiyor olabilir.
Sonuçta bu bebegi tek yapmadınız, tabiki hayal kurmak ve bu hayallere onu dahil etmek en büyük hakkınız ama elinizdeki adam bu maalesef.

Ama sürekli konuşan insan da zor eğer sürekli konuşuyorsanız o zaman sıkılabilir bir kez uzun mesafe toplu taşımaya binmiştik Allahım adam sürekli konuşuyor içimden dedim yeter be adam emeklilik böyle bir şey midir nedir dedim yaşı da vardı inince oh be çektim

Yok çok konuşmaz onun ilk çok konuştuğu zaman beni evlenmeye ikna etmek istediği zamandışimdi niye öyle konuşmuyorsun diyorum babam gibi sus pus değil ya şükürler olsun

Tabiiki konusur, konusmali da ama hayal uzerine hikaye yaziyorsunuz. Cocuk daha doğmadan bilmem kac yıl sonra gidecegi kursa kadar...
Hayalinize karışmış gibi oldum kusura bakmayin

Aklıma istemsizce Seda Sayandan kalk git be Adam geldi

Isyerinde var biri.cokda severim kendisini ama çok konuşuyor yaaa.eve geldim vallahi beynim uyuşmuş.
Aynı konuyu 40 yerden anlatıyor. Dinle dinle bitmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…