Eşim çok konuştuğumu söyledi

Eşiniz baba olmaya hazir değil belli ki. Sizin hayalini kurduğunuz konulara sizin kadar heyecanlanmiyor. Dolayısıyla sizin konusmalariniza da tahammül edemiyor.

Genel olarak frekansımın tuttuğu insanlarla sadece sohbet etmeyi severim herkese karşı böyle değilim . Ama eşimle çok özel bir ilişkim olsun istiyorum ama gün sonunda bakıyorum ki normal bir arkadaşımla yaptığım derin bir sohbeti eşimle aslında yapamıyorum . Çünkü onun duvarları var

üzgünüm sizin adınıza.
bazı insanlar böyledir. benim eşim de öyle pek laklak sevmez. herkesten özel olayım diye benle goygoy yapmasını beklemedim pek. ilk başlarda ben de onu fazla ayrıntı ve gereksiz coşku ile bunaltıyormuşum buna dikkat etmeye başladım, öyle olunca o da biraz kendisi konuşmaya çabaladı derken ortada güzel bir yerde buluştuk

Üzgünüm ama sevmiyor gibi geldi. Ben aynı ortamda olduğumuz arkadaşımı bile sevmesem de ayıp olmasın diye dinliyorum kaldı ki bu adam sizin kocanız saçmalasanız da dinlemeli gibi geldi

Baba olmaya hazir değilse neden çocuk yapar bu adamlar hiç anlamam. Umarım bebeginizi kucağınıza aldığınızda durum değişir. Babalık hissi gelir ve bu sorumluluğu alır. Siz sadece kendinizin ve bebeğinizin sağlığına odaklanın şu süreçte. Kalbinizi acımadan kıran bu adama da hissettiginiz seyi net söyleyin bence.

Ya eşin demiş ya “sürekli aynı şeylerden bahsediyorsun” diye. Yemin ediyordum bende bir görümce var anası kardeşi abisi ben hepimiz bıktık bunun konuşmasından. Öyle çok konuşuyor ve aynı konuyu o kadar çok konuşuyor ki o aradığında açmıyorlar artık sadece kıyamadığımdan ben açıyorum 55 dakika konuşuyor ama aynı 3 konuyu konuşuyor mesela. Farkında değil inanmıyor boş konuştuğuna ama vallaha boğ konuşuyor. O yüzden şimdi bilemedim sizde öyle misiniz kocanız mı odun karar veremedim

Çok defa konuştuğumuz için artık böyleyim . Yoksa açık açık defalarca konuştuk. Ben trip atınca artık kaale bile almıyor hatta o daha da büyük bir triple karşılık veriyordu . Şuan artık konuşmanın da tavır yapmanında anlamsız olduğunu düşündüğüm için küs gibi bile davranmıyorum . Bu konuşmaları tekrar yapmak anlamsız bende artık sohbet konusu açmıyorum herhangi bir ilgi göstermiyorum özel olarak. Zaten içimden gelmiyor istesem de yapamam. Herkese herşeyi anlatırım da gidip onunla birşey konuşmam artık

Niye sevmiyor olsun canım. Sevmese neden sizinle evlensin aile olmak istesin. Adamın huyu böyleymiş sevgiliyken insanlar birbirlerinin uyumsuz huylarına daha tahammüllü olur. Ama evlenip her dakika beraber olunca çok konuşuyorsun az konuşuyorsun mızmızsın fazla gezentisin vs bir sürü önemsiz konuda uyum sağlanana kadar atışmalar küslükler olur. Bence eşinizle oturup konuşun ve sizin paylaşmadan iletişim kurmadan huzursuz olduğunuzu ama onun sessizliğine de saygı duyduğunuzu söyleyin. Atıyorum her gün yemek sonrası bir saat kahve ya da yürüyüş sırasında gevezelik vakti koyun. O süre zarfında sizi dinlesin konuşmaya katılsın. Belki böyle böyle günlük sohbet etmeye alışır

Ya adama niye hemen kötü baba,seni sevmiyor falan diyorsunuz hanımlar.
Birincisi bu adam sevgiliyken bülbül gibi şakıyordu da sonra mı sustu bu önemli
İkincisi herkes sizin gibi olamaz ki,çok konuşmayı sevmeyebilir,duygularını daha kapalı yaşayabilir. Bu şekilde pasif agresif yollar bulmak yerine onu anladığınızı ona saygı duyduğunuzu ama bazı sohbetleri de onunla yapmanın sizi motive ettiğini anlatın. Konuları daha kapsamlı değil de kısa tutun. Yani şimdi adam bebek üzerine dakikalarca sohbet etmiyor diye neden kötü baba olsun ki.

Belki gerçekten çok konuşuyorsunuzdur. Bu ihtimal üzerine düşünün.

Sürekli aynı şeyden uzun uzun bahseden insanı dinlemek büyük eziyet.
Ya bizde var öyle bi tane. Görümcem vallahi seviyorum ama çekilir dert değil. Biz diyoruz sen evlenince kocan kaçar diye. Tüm sülale bıktık her seferinde aynı konuyu big bang den itibaren anlatmasından

Bir şey konuşmam artık dediğiniz insanla birlikte çocuk büyüteceksiniz yalnız. Çok gerçekçi değil yani.

Eski ilişkilerimde bunun tam tersi yorumlar alırdım ama hep . Diksiyonumun ne kadar düzgün olduğundan kendimi me kadar iyi ifade edebildiğimden ya da benimle konuşmaktan hiç sıkılmayacağını söylerdi görüştüğüm kişiler . Ben ilk defa hayatımda böyle bir yorum alıyorum ve o kişi de kocam . Keşke herkes sıkıcı boş konuşan biri olarak görseydi ama kocam böyle düşünmeseydi
Belki gerçekten çok konuşuyorsunuzdur. Bu ihtimal üzerine düşünün.

Sürekli aynı şeyden uzun uzun bahseden insanı dinlemek büyük eziyet.
Şuan artık onun istediği gibiyim . İçimdeki tüm heyecanı öldürdü . Konuşmuyorum umarım böyle daha mutlu olabilirim .
Bir şey konuşmam artık dediğiniz insanla birlikte çocuk büyüteceksiniz yalnız. Çok gerçekçi değil yani.
içimden gelmiyor . Bu şekilde gittiği yere kadar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…