- 14 Aralık 2013
- 8.315
- 6.282
- 448
- Konu Sahibi nebutantana
-
Genel olarak frekansımın tuttuğu insanlarla sadece sohbet etmeyi severim herkese karşı böyle değilim . Ama eşimle çok özel bir ilişkim olsun istiyorum ama gün sonunda bakıyorum ki normal bir arkadaşımla yaptığım derin bir sohbeti eşimle aslında yapamıyorum . Çünkü onun duvarları vargörücü usulü mü evlendiniz? eğer öyleyse anlaşılır ama sevgili olup evlendiyseniz bile bile lades demişsiniz ikiniz de. adapte olmaya çalışın madem
benim bir kardeşim var, trafikte biri yol vermese mesela 3 saat anlatıyor kritiğini yapıyor, he diyorsun devam ediyor. siz de bu kadar illallah ettiriyorsanız bir de öz eleştiri yapsanız fena olmaz, ben bir de diğer tarafın gözünden yazmıl olayım
Evet kesinlikle tahammülsüz.Eşiniz baba olmaya hazir değil belli ki. Sizin hayalini kurduğunuz konulara sizin kadar heyecanlanmiyor. Dolayısıyla sizin konusmalariniza da tahammül edemiyor.
Planlı bir gebelik miydi?Evet kesinlikle tahammülsüz.
EvetPlanlı bir gebelik miydi?
üzgünüm sizin adınıza.Genel olarak frekansımın tuttuğu insanlarla sadece sohbet etmeyi severim herkese karşı böyle değilim . Ama eşimle çok özel bir ilişkim olsun istiyorum ama gün sonunda bakıyorum ki normal bir arkadaşımla yaptığım derin bir sohbeti eşimle aslında yapamıyorum . Çünkü onun duvarları var
Üzgünüm ama sevmiyor gibi geldi. Ben aynı ortamda olduğumuz arkadaşımı bile sevmesem de ayıp olmasın diye dinliyorum kaldı ki bu adam sizin kocanız saçmalasanız da dinlemeli gibi geldiEşim genel olarak sessiz ve konuşmayı sevmeyen biri yalnız bana özel bir durum değil ancak ben onun eşi olduğum için onunla herkesle olduğundan daha Farklı fidana özel bir ilişkimin olmasını istiyorum haliyle . Örneğin şuan 33 haftalık hamileyim ve bebeğimiz olacağı için heyecanlıyım eşimle bebeğimiz hakkında konuşmaya çalıştığımda benim kadar heyecanlı olmadığını görebiliyorum . Ben bu konu hakkında bahsetmesem o asla kendiliğinden bebeğimizden bahsetmiyor bana karnımda tekme attığında heyecanla yanıma çağırıyorum büyük bir bıkkınlıkla geliyor nazlanıyor resmen yada ben ilerde Çocuğumuzu nasıl yetiştirmek istediğimden bahsediyorum onunla birlikte hayal kurmak istiyorum ama bana sürekli herşey olacağına varır sürekli aynı şeylerden neden bahsediyorsun vs diyip sıkıldığını bana belli ediyor . Geçen gün en sonunda bana ya gerçekten sen çok aşırı konuşuyorsun ve sürekli aynı şeylerden bahsediyorsun dedi . Kalbimi çok kırdı bu cümleler . Bende sen eşimsin bebeğim hakkında geleceğimiz hakkındaki hayallerimden heyecanla başka kime bahsedebilirim . Neden her sohbet konusunda benden kaçıyorsun neden yakın olmaktan bu kadar korkuyorsun benim anlattığım şeyler neden seni korkutuyor dedim. Yaklaşık bir hafta geçti üzerinden sadece sofraya gel ekmek alır mısn vs gibi genel konuşmalar yapıyorum artık kendisiyle . Hatta iş yerinde çok çok büyük olaylar yaşadığım bir dönemdeyim sadece iş arkadaşlarımla konuşup ona baahsetmedim bile konulardan nasıl olsa ben çok konuşuyormuşum ona göre . Sofraya beraber oturduğumuZda da sadece yüzeysel konuşuyorum asla bir konu açmıyorum zaten içimden gelmiyor. Çok çok kırgınım şuan bile gözlerim doluyor eşiyle herşeyi konuşabilen kadınlara çok imreniyorum çünkü ben eşimle hayatı paylaşamadığımı düşünüyorum artık . Yapısı bu şekilde belki ama ben de üzülüyorum bu duruma . Ne yapabilirim onu da bilmiyorum. Tek çözüm yolu olarak kendimi çektim tamamen ondan en ufak bir ilgi göstermiyorum çünkü hak etmiyor .
Baba olmaya hazir değilse neden çocuk yapar bu adamlar hiç anlamam. Umarım bebeginizi kucağınıza aldığınızda durum değişir. Babalık hissi gelir ve bu sorumluluğu alır. Siz sadece kendinizin ve bebeğinizin sağlığına odaklanın şu süreçte. Kalbinizi acımadan kıran bu adama da hissettiginiz seyi net söyleyin bence.
Sevmiyor belki de haklısınız .Üzgünüm ama sevmiyor gibi geldi. Ben aynı ortamda olduğumuz arkadaşımı bile sevmesem de ayıp olmasın diye dinliyorum kaldı ki bu adam sizin kocanız saçmalasanız da dinlemeli gibi geldi
Ya eşin demiş ya “sürekli aynı şeylerden bahsediyorsun” diye. Yemin ediyordum bende bir görümce var anası kardeşi abisi ben hepimiz bıktık bunun konuşmasından. Öyle çok konuşuyor ve aynı konuyu o kadar çok konuşuyor ki o aradığında açmıyorlar artıkEşim genel olarak sessiz ve konuşmayı sevmeyen biri yalnız bana özel bir durum değil ancak ben onun eşi olduğum için onunla herkesle olduğundan daha Farklı fidana özel bir ilişkimin olmasını istiyorum haliyle . Örneğin şuan 33 haftalık hamileyim ve bebeğimiz olacağı için heyecanlıyım eşimle bebeğimiz hakkında konuşmaya çalıştığımda benim kadar heyecanlı olmadığını görebiliyorum . Ben bu konu hakkında bahsetmesem o asla kendiliğinden bebeğimizden bahsetmiyor bana karnımda tekme attığında heyecanla yanıma çağırıyorum büyük bir bıkkınlıkla geliyor nazlanıyor resmen yada ben ilerde Çocuğumuzu nasıl yetiştirmek istediğimden bahsediyorum onunla birlikte hayal kurmak istiyorum ama bana sürekli herşey olacağına varır sürekli aynı şeylerden neden bahsediyorsun vs diyip sıkıldığını bana belli ediyor . Geçen gün en sonunda bana ya gerçekten sen çok aşırı konuşuyorsun ve sürekli aynı şeylerden bahsediyorsun dedi . Kalbimi çok kırdı bu cümleler . Bende sen eşimsin bebeğim hakkında geleceğimiz hakkındaki hayallerimden heyecanla başka kime bahsedebilirim . Neden her sohbet konusunda benden kaçıyorsun neden yakın olmaktan bu kadar korkuyorsun benim anlattığım şeyler neden seni korkutuyor dedim. Yaklaşık bir hafta geçti üzerinden sadece sofraya gel ekmek alır mısn vs gibi genel konuşmalar yapıyorum artık kendisiyle . Hatta iş yerinde çok çok büyük olaylar yaşadığım bir dönemdeyim sadece iş arkadaşlarımla konuşup ona baahsetmedim bile konulardan nasıl olsa ben çok konuşuyormuşum ona göre . Sofraya beraber oturduğumuZda da sadece yüzeysel konuşuyorum asla bir konu açmıyorum zaten içimden gelmiyor. Çok çok kırgınım şuan bile gözlerim doluyor eşiyle herşeyi konuşabilen kadınlara çok imreniyorum çünkü ben eşimle hayatı paylaşamadığımı düşünüyorum artık . Yapısı bu şekilde belki ama ben de üzülüyorum bu duruma . Ne yapabilirim onu da bilmiyorum. Tek çözüm yolu olarak kendimi çektim tamamen ondan en ufak bir ilgi göstermiyorum çünkü hak etmiyor .
Çok defa konuştuğumuz için artık böyleyim . Yoksa açık açık defalarca konuştuk. Ben trip atınca artık kaale bile almıyor hatta o daha da büyük bir triple karşılık veriyordu . Şuan artık konuşmanın da tavır yapmanında anlamsız olduğunu düşündüğüm için küs gibi bile davranmıyorum . Bu konuşmaları tekrar yapmak anlamsız bende artık sohbet konusu açmıyorum herhangi bir ilgi göstermiyorum özel olarak. Zaten içimden gelmiyor istesem de yapamam. Herkese herşeyi anlatırım da gidip onunla birşey konuşmam artıkVerdiğiniz tepkiyi anlıyorum. Ama pasif agresif bir tutum hem uzun süre sürdürülebilir değil, hem de ilişkinize zarar verir. Bunun yerinde doğrudan iletişim kursanız. Söylediği o sözle sizi ne kadar kırdığını anlatsanız.
Ya bizde var öyle bi tane. Görümcem vallahi seviyorum ama çekilir dert değil. Biz diyoruz sen evlenince kocan kaçar diye. Tüm sülale bıktık her seferinde aynı konuyu big bang den itibaren anlatmasındanBelki gerçekten çok konuşuyorsunuzdur. Bu ihtimal üzerine düşünün.
Sürekli aynı şeyden uzun uzun bahseden insanı dinlemek büyük eziyet.
Çok defa konuştuğumuz için artık böyleyim . Yoksa açık açık defalarca konuştuk. Ben trip atınca artık kaale bile almıyor hatta o daha da büyük bir triple karşılık veriyordu . Şuan artık konuşmanın da tavır yapmanında anlamsız olduğunu düşündüğüm için küs gibi bile davranmıyorum . Bu konuşmaları tekrar yapmak anlamsız bende artık sohbet konusu açmıyorum herhangi bir ilgi göstermiyorum özel olarak. Zaten içimden gelmiyor istesem de yapamam. Herkese herşeyi anlatırım da gidip onunla birşey konuşmam artık
Eski ilişkilerimde bunun tam tersi yorumlar alırdım ama hep . Diksiyonumun ne kadar düzgün olduğundan kendimi me kadar iyi ifade edebildiğimden ya da benimle konuşmaktan hiç sıkılmayacağını söylerdi görüştüğüm kişiler . Ben ilk defa hayatımda böyle bir yorum alıyorum ve o kişi de kocam . Keşke herkes sıkıcı boş konuşan biri olarak görseydi ama kocam böyle düşünmeseydiYa eşin demiş ya “sürekli aynı şeylerden bahsediyorsun” diye. Yemin ediyordum bende bir görümce var anası kardeşi abisi ben hepimiz bıktık bunun konuşmasından. Öyle çok konuşuyor ve aynı konuyu o kadar çok konuşuyor ki o aradığında açmıyorlar artıksadece kıyamadığımdan ben açıyorum 55 dakika konuşuyor ama aynı 3 konuyu konuşuyor mesela. Farkında değil inanmıyor boş konuştuğuna ama vallaha boğ konuşuyor. O yüzden şimdi bilemedim sizde öyle misiniz kocanız mı odun karar veremedim
Şuan artık onun istediği gibiyim . İçimdeki tüm heyecanı öldürdü . Konuşmuyorum umarım böyle daha mutlu olabilirim .Belki gerçekten çok konuşuyorsunuzdur. Bu ihtimal üzerine düşünün.
Sürekli aynı şeyden uzun uzun bahseden insanı dinlemek büyük eziyet.
içimden gelmiyor . Bu şekilde gittiği yere kadar ..Bir şey konuşmam artık dediğiniz insanla birlikte çocuk büyüteceksiniz yalnız. Çok gerçekçi değil yani.
Zaten benim konuşmalarımı öyle algılıyor . Onun penceresinden durum öyle .Kafasının etini ye kendine gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?