Eşim.. Çok şaşkınım

Bu akşamda siz sosyal medyadan tanıştıgınız karma kişilerle görüşüp resim atın
Tepkisini ölçün
Denedim aşkım seni der öpücük kondurursunuz yanagına

evli bir erkeğin twiterda bayanlarla haşır neşir olması hıc dogru değil bence
bir de bu durumu dısarıda bulusmalara tasıması
siz baya baya sabırlısınız , eşiniz evli bir erkek gbi davranmıyor

Hanımlar öncelikle hepinize çok teşekkür ederim her birinizin yazdıkları benim için çok önemli. Ama şunları söylemek istiyorum benim eşim ahlaksız biri değil. 1 ay öncesinden bana söylemişti kahve sözü vermiş bu bayanlara onlarda sürekli hatırlatıyormuş sonra eşim işi sebebiyle yurtdışına gitti bu hafta yeni geldi. Ben gidileceğini biliyordum ve belki ben tuhaflaştım bilmiyorum ama gidip bi kahve içmelerinde bi mahsur görmedim çünkü gerçekten o bayanlardan birini tanıyorum, ikisi de abi diyorlar. Yaş farkı çok olmamasına rağmen.
Benim asıl zoruma giden aslında öncesiydi şuan farkediyorum. Mesela ben uyuyorum sabah kalkıyorum eşim tweet atmış sizde uyuyamıyorsunuz değil mi diye (mutlu değil mi ben yanında yok muyum yani niye böyle yazıyor) ya da çine gitmişti iş için küçük kızların fotolarını paylaşıp küçük kızıma merhaba deyin falanyazmıştı. Ben şaka yaptığını biliyorum ama evli olduğunu kimse anlamıyor. Zoruma giden bu benim.
Dün de ilk başta güzelce açıklama yaptı özür dilerim aniden oldu planlanmamıştı dedi güldü hatta öptü kıskançlık mı yapıyor benim güzel karım falan diye. Sonra ben eski kırgınlıklarımı söyleyince o da sinirlendi. Sen benim için özelsin kimse bilsin istemiyorum dedi.
Açıklaması bu yani evli olduğunu fazla belirtmemesinin.Ben onun özeliymişim. Bi de ben twitterı gerçek adım soyadımla kullanıyorum ( isminin bilinmesini istemiyor o yüzden bu açıklama biraz mantıklı geliyor ama yetmiyor bana) o ise troll denebilir ama yüzüne emoji koyup fotoğrafta atar öyle bi hesap yani. Bu arada eşimle evlenmeden önce de kullanıyordu ben hesabını kapatmasını istemiyorum o yüzden.
Bilmiyorum yani duygusal bir şey yazıyorsa internete mesela yanıma gelip 10 katı fazlasını söyler, televizyon izlerken hep elimi tutmak elini omzuma atmak ister. Şarkı söylediği videoyu atıyordu yurtdışındayken twitter a ama bana özelden tekrar atıp seni çok özledim yazıyordu.
Kafam çok karışık kusura bakmayın..

konuyu okurken sinirim bozuldu.
eşin sanalda elalemin kadınlarıyla cilveleşiyor sen de yapmaz eminim diyorsun. pes!
eşin özgürlük adı altında baya baya evliliğinizi zedelemiş. belki de senin tanımadığın kaç kadınla nerelerde dolaşıp neler yaptı?? zaten anlattığın şeyden sonra bunu yaptığı da belli.
evliliği esaret olarak görüyor adam daha ne desin ki??
yani sana kapı orda diyen adamın yanında nasıl durdun?? ben cebimde 5 param olmasa komşuya gidip otobüs parası alıp basar giderdim. üstelik bir de çocuğum var. birazcık gururlu davranın. adam evliliği paravan yapmış kendine. başım bağlı ama eğlenebiliriz diyor çevreye. ıyy iğrenç ya. lütfen şöyle adamlarla evlenmeyin. evlilik zihniyeti oturmamış, aile nedir bilmeyen tuhaf varlıklar.

Bu arada dün gece çıkıp gitmeme izin vermez diye öyle bir şey yapmadım. Ama şuan pişmanım ben verebileceğim her tepkiden daha fazla sorun çıkar diye yapmaktan vazgeçen biriyim. Keeşke dün gitmeye çalışsaydım da ne yapacağını görseydim. Ama bugün eve gitmeyi düşünmüyorum. Özür bekliyorum ondan bu arada dün gece yanında uyumadım ilk kez sabah kahvaltı yaparken de suratıma bakıp duruyordu sessizce pişman olmuş gibiydi, sabah namazına uyandığımda da ben bitirdikten sonra allah kabul etsin dedi bi şey söylemedim ben sinirliydim hala ama o sakinleşmiş gibiydi

siz nasıl bu durua geldiniz. tamam eşlerimizi çok sıkmayalım ama bu kadar da salmayalım yani.

ama eşiniz çok rahat gibi geldi.bekar gibi. bizde böyle şeyler olmazzz

evliliğini gizliyor çünkü seni kıskanıyor, yersen.
hanımlarla randevulaşıyor ama seni götürmüyor.
ve seni çok sevdiği için mahkemeye yolluyor.
aferin.
böyle medeni medeni yaşayın.

konu dine kaymadan hatırlatma yapayım.
zinaya yaklaşmayın diyen ayeti karı koca yeniden okuyun ve anlayın.

Tipik sucu örtme yöntemi... Bu laflarla hakliyken haksız duruma düşürtüp sizi kötü hissettirerek özür dilemenizi bekleyecek... Aynısı yanımda horluyor oradan biliyom...
Sanırım bunların hepsi böyle ve şu klasik cevapları beni benden alıyor "esir olayım,hanımefendi şöyle hissetsin vs vs""

Yedin mi sende, hayatınızın her döneminde bu kadar saf mısınız

Eşinin her yaptığına ses çıkarmamışsin bundan sonra karıştığın ufacık bir olayda sen hatalı olursun malesef. Ne demek evli erkeğin başka bayanlarla oturup sakalasmasi..başlarım onun fenomenligine. Erkek önce evinde fenomen olacak. Kisaca çok yüz vermişsin canım. Birde bana kapı orda diyen bir adamın yanında asla durmazdım ama tabi sen öyle yapma yuvanın bozulmasını istemem. Kapattir hesabı başka bir öneri sunamiyorum malesef...

hesabı kapat de.
eminim hayır der.
sevgisini test etmiş olursun.

Çok iyi niyetlisin kusura bakma ama çok üzülürsün bu gidişle. Sen tabiki eşin için özelsin ama milletten saklayacak boyuta geldiyse aynı zamanda eşinin çok saf karısısın. Biraz gerçekleri görsen iyi olacak sanırım

Teşekkür ederim hepinize. Ben belki aşkımdan belki de eşimi tanıdığımdan sizin gibi düşünemiyorum. Siz daha objektif bakıyorsunuz. Ama bunu yapan tek kişi olmadığını gördüğümden beri yani o bayanlar eşimin diğer arkadaşlarıyla daha fazla samimiyet içinde eşimle ve diğer evli arkadaşlarıyla daha mesafeliler ve eşime karşı ayrı bi ilgilerini allah var görmedim o yüzden ne eşimden ne de o kızlardan şüphem var. Ama dedim ya takip eden çoğu genç kız yazdıkları hoşuna gittiği evli olmadığını düşündüğü için eşime evlen benimle seninle evleneceğim ben yazabiliyor. Beni sinirlendiren bunun önüne geçmememesi

O zaman sorun yok
Bol bol görüşüp sohbet etsinler
Madem güveniyorsun
Eee dert ne ?
Nickinin hakkını veriyorsun
Bildigin tuhafiyesin

evli bir erkeğin twiterda bayanlarla haşır neşir olması hıc dogru değil bence
bir de bu durumu dısarıda bulusmalara tasıması
siz baya baya sabırlısınız , eşiniz evli bir erkek gbi davranmıyor
ölçüyü bilmemekten oluyor ece

konu sahibi benim de eşimin de kız ve erkek arkadaşları var
ama siz fazla rahatsınız gibime geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…