eşim çok sorumsuz ve artık dayanamıyorum...

"Bana hizmet edince agrina gidiyor." Ayneeennn. Biz de bu durumayiz. Ev islerine yardim sifir bir sey icin yardim istedigimde sen yap onu da dedigimde beni deniyorsun test ediyorsun der. Artik umidi kestim. Esim de cok istiyor cocuk sahibi olmayi. Ama bana guven vermiyor cocuk olursa artacak olan yuklerimi hafifletme konusunda .
Her dedigi yapilmis evde bir gorev verilmemis suyu bile ayagina getirilmis erkek cocuklar iste bunlar. Hala "çocuklar" .

Ben anlamıyorum hayatınıza biri girince arkadaşlarınızla bağı neden koparıyorsunuz evlilikte saygı sevgiden bile daha önemlidir benim için bilmiyorum nasıl düzelirsiniz yardım almayi deneyin yarın çocuk doğunca yükün iyice artacak eşiniz hiç el atacak birine benzemiyor

Benim anlamadığım bu kadar olumsuzluk içinde nasıl cinsellik yaşıyorsunuz nasıl içiniz alıyor anlamıyorum eşinizle kıyaslayınca benim eşim dört dörtlük kalıyor ama bazı şeylerde anlaşamıyoruz diye ben cinsellik istemiyorum çekmiyor beni çok enteresan gerçekten galiba bende bir sorun var

Futbol izleyen erkek , genelde erkek erkeğe takılır, o kadınlarla ancak futbol konusunda sosyaldir
Tanımadan mi evlendiniz, herhalde nişanlıykende futbol izlerdi
En kötüsü bence erkeğin faturaları hem takip etmeyip birde ödememesi sanırım bu daha iyi günleriniz çocuk yok , çocuktan sonra felaket olurdu , tartışmalar epey alevlenecek gibi sanki

kendiniz zaten yazmissiniz hem sorunu hem çözümü..
"kendimi evin erkeği gibi hissediyorum.." diyerek.
herseyi ustlenmek zorunda değilsiniz..
yemek yapmayin her gun, faturaları siz ödemek zorunda degilsiniz ki..ona sorumluluk birakmamissiniz..
onun gibi large davranin..eve geldiğinde siz olmayin yakinsa sayet annenize gidin ya da tanidik akraba..
hamilelik var ise zaten çekin elinizi ev işlerinden yapacaginiz varsa da dokunmayin..

Beni çok seviyor derken ciddi misiniz

Evet ya, nerden arayıp buluyor anlamıyorum. Derdimiz aynı bana ulaş demiş. Sanki migrene çözüm önerecek.
Neyse biz konuştukça gündeme kalacak başkaları da aynı hataya düşmesin. bana ulaş diyen arkadaş da umarım yoluna koyar bir şeyleri hayırlısı

Kusura bakmayın da beni seviyoe demişsiniz bu nasık sevgi. Adam bildiğin bencillipin kitabını yazmış siz hala beni seviyor diyorsunuz. Adamın size saygısı yok önce sizi hizmetçi yerine koymuş bildiğin. Ayrıca neden arkadaşlarınızı hauatınızdan çıkardığınıza da anlam veremedim.adamın ne olduğu daha nilanlıyken belliymiş kusura bakmayın. Bana kalırsa çekin restinizi. Böyle hayat geçmez size yazık. Şimdi adam ettiniz ettiniz sonra hayatta edemzsiniz. Çekin restinizi gidin sizi kaybedexeğinin farkına varsın. Ne diyeyim umarım düzelir. Allah yardımcınjz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…