Bak canim. Gencsin hata yapmissin. Seni hataya iten ailen olmus. Sen bundan ornek al. Keske olmasaymis ama olmus.
Boyle biriyle omur gecmez. Mutlu olamazsin. Bir kere aranizda cok buyuk kusak farki var. Seninle gulup eglenemez. Seni mutlu edemez. Ha sen 30 olsaydin neyse derdim ama daha 21 yasindasin.
Elbet bosanip ailenin yanina gitmen senin icin kötü olur.
Eşini degistermek icin elinden geleni yap, birlikte bir aile danismanina gidin. Ugrastin da eger olmuyorsa o zaman ayril. Kadin siginmaya gidersin. Hem calisiyormussun da ayaklarının ustunde durursun ama tek korkum esinden bosandiktan sonra daha buyuk hatalara gunahlara batman. Çünkü gencsin daha farkinda degilsin bir seylerin. Seni kullanirlar, inanirsin, sevdiler sanirsin.
Bilemiyorum, inan sana yardim etmek isterdim ama elimden bir sey gelmez. Eşini degistirmeye çalış, sana tek tavsiyem bu. Umarim esin degisir ve cok mutlu olursunuz..