eşim çok yalan konuşyor

Çok Yoruldum artık yemin ederim dayanmiyorum tahamulm yok sabrim yok gücüm yok kendimi bildim bile calisiyorum ve ne aileme ne de eşime yaranmadim.annem disari cikma oraya gitme buraya gitme hep evi temizle diye basimin etini yedi yemeseydi bile ben yapardim herşeyi yemekde dahil ya birseyi eksik yaptigim zaman hep bagirdi dövdü bedduva etti küfür etti babami doldurdu abimi doldurdu...ben hatam yok demiyorum ama 21 yildir hata bendemiydi hep...inan bana ben calistigim halde cebimde beş kuruş olmazdi aileme verirdim.
Ama hic yaranmadim...sinir ilaclari kullandim ...ölümn kiyisina kadar geldim.gezmem yoktu tozmam yoktu..bir gün eve geldim babamdan haksiz yere dayak yedim.ve evden kactim çünkü sabrim bitti artik.diyeceksinki niye bu kadar büyük biri bana sahip cikar korur kollar yaralarimi sarar dedim.ama değilmiş ben 37 yasinda biliyordum öyle diyordu yaninda calistigim zamanlar.evlenince öğrendim her gün bir yas cikardi gerçek yaşini öğrendim..huyuda boyle değil diye biliyordum boyleymis...bosan diyenler var ailmn yanina nasil doneyim onlarin yüzünden kacmisken..ayri evemi cikayim izin vermezler. Bosansam dert bosanmasam bin dert...bak omur geçiyor ve ben yipraniyorum.ve git geller arasinda kaldim çünkü artik beynim almiyor...

Bak canim. Gencsin hata yapmissin. Seni hataya iten ailen olmus. Sen bundan ornek al. Keske olmasaymis ama olmus.
Boyle biriyle omur gecmez. Mutlu olamazsin. Bir kere aranizda cok buyuk kusak farki var. Seninle gulup eglenemez. Seni mutlu edemez. Ha sen 30 olsaydin neyse derdim ama daha 21 yasindasin.
Elbet bosanip ailenin yanina gitmen senin icin kötü olur.
Eşini degistermek icin elinden geleni yap, birlikte bir aile danismanina gidin. Ugrastin da eger olmuyorsa o zaman ayril. Kadin siginmaya gidersin. Hem calisiyormussun da ayaklarının ustunde durursun ama tek korkum esinden bosandiktan sonra daha buyuk hatalara gunahlara batman. Çünkü gencsin daha farkinda degilsin bir seylerin. Seni kullanirlar, inanirsin, sevdiler sanirsin.
Bilemiyorum, inan sana yardim etmek isterdim ama elimden bir sey gelmez. Eşini degistirmeye çalış, sana tek tavsiyem bu. Umarim esin degisir ve cok mutlu olursunuz..

Bak canim. Gencsin hata yapmissin. Seni hataya iten ailen olmus. Sen bundan ornek al. Keske olmasaymis ama olmus.
Boyle biriyle omur gecmez. Mutlu olamazsin. Bir kere aranizda cok buyuk kusak farki var. Seninle gulup eglenemez. Seni mutlu edemez. Ha sen 30 olsaydin neyse derdim ama daha 21 yasindasin.
Elbet bosanip ailenin yanina gitmen senin icin kötü olur.
Eşini degistermek icin elinden geleni yap, birlikte bir aile danismanina gidin. Ugrastin da eger olmuyorsa o zaman ayril. Kadin siginmaya gidersin. Hem calisiyormussun da ayaklarının ustunde durursun ama tek korkum esinden bosandiktan sonra daha buyuk hatalara gunahlara batman. Çünkü gencsin daha farkinda degilsin bir seylerin. Seni kullanirlar, inanirsin, sevdiler sanirsin.
Bilemiyorum, inan sana yardim etmek isterdim ama elimden bir sey gelmez. Eşini degistirmeye çalış, sana tek tavsiyem bu. Umarim esin degisir ve cok mutlu olursunuz..
Hay Allah razı olsun çok saol yemin edrm anlatamadıgım düşüncelerimi sen anlattın.Allah razı olsun . . . .dilerim sende çok mutlu olursun.gerçekten çok saol...

Niye erkekmisin ?

Evet. Yakaladınız. Kadın böbreğine merak saldığım için bu sitedeyim.

Neyse, bu tür problemleri olan kadınlarla yaptığım görüşmelerdeki tecrübeme göre anlatım tarzınız gerçekçi gelmedi. Yanılmış da olabilirim ama zaten çoğu arkadaş yol gösterici yorumlarda bulunmuş. Fake ise bile , gerçekten böyle bir sorunu yaşayan buraya bakıp fikir edinebilir.

İyi geceler.

Niye erkekmisin ?
Evet. Yakaladınız. Kadın böbreğine merak saldığım için bu sitedeyim.

Neyse, bu tür problemleri olan kadınlarla yaptığım görüşmelerdeki tecrübeme göre anlatım tarzınız gerçekçi gelmedi. Yanılmış da olabilirim ama zaten çoğu arkadaş yol gösterici yorumlarda bulunmuş. Fake ise bile , gerçekten böyle bir sorunu yaşayan buraya bakıp fikir edinebilir.

İyi geceler.
Bak bu dediğin doğru ve gerçekten çok yardımcı oldular.Allah razı olsun iy geceler

Tamam iste bende bunu diyorum
..bu kadar buyukde konuşma..bir insanin derdinden nasil zevk aliyorsun bana da anlatsana ben hic basarmadimda
Kızım senin kafanda sorun mu var
40 yaşındaki Ada'mla evlenirken iyi, biz dengin mi diyince biz zevk alıyoruz öyle mi?
Büyük konuştuğum bi durum yok ortada...
İyi ya siz hataları yapın yapın sonra gelin burda laf söyleyenlere büyük konuşma deyin Allah başına versin der gibi.. İşine gelmiyorsa yorumlar O zaman konu açma burda seni pohpohlamaya gelmedik bizde.

Kızım senin kafanda sorun mu var
40 yaşındaki Ada'mla evlenirken iyi, biz dengin mi diyince biz zevk alıyoruz öyle mi?
Büyük konuştuğum bi durum yok ortada...
İyi ya siz hataları yapın yapın sonra gelin burda laf söyleyenlere büyük konuşma deyin Allah başına versin der gibi.. İşine gelmiyorsa yorumlar O zaman konu açma burda seni pohpohlamaya gelmedik bizde.
Ama ben bu yaptigim hatayı kabul ediyorum... Benim pohpohlanacak halimmi kalmis.konuşmak için yorum yapma senin kafan basmiyorsa benim konuma yorum yapip kalabalık yapmiycaksin anladin

Ama ben bu yaptigim hatayı kabul ediyorum... Benim pohpohlanacak halimmi kalmis.konuşmak için yorum yapma senin kafan basmiyorsa benim konuma yorum yapip kalabalık yapmiycaksin anladin
Haaa bide siz hatalri yapın diye laf yapma sanki sen zemzem suyuyla yıkanmışsın
Hic batan yok.gerçi varsa yoksa bu beni bağlamazda demek istediğim su yok armağan ediyorum yok sen dengini bulamamışsında ben zaten bunların farkındayım bu kadar yorum yapan var ben hic birine bu şekilde itham etmem de önce bir yorumunu konuyu oku sonra gel he burada bos konuşup laf sokarsan bende sana karsiligini veririm zoruna gitmesin.yani hata yapmisim diye yada kaderse adi neyse ne ne koyarsan koy bu şekilde konuşmaya hakkin yok.

Çocuğun varmı ?
Ki yoksa sakın yapma bu Ada'mdan koca olamadığı gibi babada olunmaz .
Neden bukadar yaş farkı olan biriyle evlendiniz ?
Görücü usulümü ? Severekmi ?
Genceciksiniz siz değermi millet ne diyecek uğruna hayatınızı bu Ada'ma bağlamaya.
Üstelik yaşı biraz daha ilerlesin onu çekebilmek dahada zorlaşacak

Haaa bide siz hatalri yapın diye laf yapma sanki sen zemzem suyuyla yıkanmışsın
Hic batan yok.gerçi varsa yoksa bu beni bağlamazda demek istediğim su yok armağan ediyorum yok sen dengini bulamamışsında ben zaten bunların farkındayım bu kadar yorum yapan var ben hic birine bu şekilde itham etmem de önce bir yorumunu konuyu oku sonra gel he burada bos konuşup laf sokarsan bende sana karsiligini veririm zoruna gitmesin.yani hata yapmisim diye yada kaderse adi neyse ne ne koyarsan koy bu şekilde konuşmaya hakkin yok.
Boş konuşuyorsun

Back
X