Arkadaşlar Herkese Merhaba..Çok mutsuzum.15 aylık evliyim ve bu benim 2. evliliğim ayrıca eşiminde.Bu evlilikten çocuk yapmadım ilk evliliğimden var eşiminde var.Yaşlarımız aynı 33..Sorun şu eşim en ufak birşey'de bile ardı ardına 3 yalan söyleyebiliyor ve ben sinirlendiğimde bağırdığımda beni dövüyorbugünde dayak yedim 10 martta'da elimi kırmıştı yine yalanını yakalamıştım.Yalan sebebi aldatma değil kesinlikle onun ailesine ve bir önceki eviliğin'den olan oğluna düşkünlüğü ve bu yüzden söylediği yalanlar.Benim ailem adana'da şuan gebze'de yaşıyorum kimsem yok burada arkadaşımda yok o nedenle bu siteye üye oldum sırf sorunlarımı sizle paylaşıp akıl fikir alışverişinde bulunmak için.Ne yapacam inanın çok bunaldım yalnız mutsuz kimsesiz hissediyorum kendimi.Boşanmak istesem üstüme bir sürü borç yaptı ilk evlendiğimde kaynanamla oturdum eşimle tartıştı ben işyerindeyken ve apar topar çıktık evden kovmuş o günden sonra onlarlada konuşmadım zaten kadın beni istemiyordu evime gelip git burdan demişti bana bir iğne almayan kadın beni kendi evimden kovmuştu(şimdi ise barışmak istiyor ama ben yanaşmıyorum).Neyse evden kovunca boş ev tuttuk tüm eşyaları kredi kartlarımla aldık ve ayrıca birikmiş 7000 tl param gitti şuan kredi kartlarının toplam 8 bin falan borcu var ailemin durumu çok kötü bana sigara dahi alamıyorlar ve ben çalışmak zorundayım adanada doğru dürüst iş yok olsada üni mezunu lise mezunu istioyrlar.Ayrıca bizim akrabalar çok dedikoducu hiç rahat vermiyorlar anlayacağınız babaevine dönemem ev tutup yaşardım ama bu borç boynumu büken.>Lütfen benim durumda olanlar bana akıl versin şuan elim yüzüm yara bere içinde başım çatlıyor vurmalarından ne yapmam lazım
![]()
şikayet et desem beterini yapar bu adam..boşan desem borç içine sokmuş seni eminim kasıtlı yapmıştır seni bağlamak için bu adam..en iyisi kaç git izini bile bulamayacağı şekilde..önce bir plan yap nereye giderim nasıl bir iş bulurum falan..valla ben olsam bunu yapardım..keşke evlenmeseydin buy kişiyle dicem ama?..aşık oldum deme sakın..