• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok yalan söylüyor ve Dövüyor

Ya anlamadigim,hadi kv den sizi kovmus cikmissiniz ayri eve e peki paraniz pulunuz yok ne demeye olmayan bir parayla onca esya alirsiniz.masa sandalye cekyat ocak tv camasir makinasi yeterdi ilk basta.noldu simdi.esyan var huzurun yok.uc kurus maasla gecinip borc odemeye calisan ve muhtemelende psikolojik sorunlari olan kocan seni kum torbasina cevirmis.
Eskiden ana babalarimiz herseylerini evlendikten sonra yaparmis.iki kuru sandalye,tencerede pisir kapaginda ye.
Haklısın cnm ben beyaz eşyayı 2. el aldırdım ama kendisi tv ye 1500 tl ye aldırdı ben herşeyi 2. el istiyordum ama o bırakmadı.o vakitler daha 2 aylık evliydik ve çok sorun yoktu cahillik aldım işte ve birikmimde harcadım bin pişmanım ve bana dönüp harcamasaydın diyor :( ama borcu ödemicemde demiyor en iyisi yarın konuşmak ayrı eve çıkmak yavaş yavaş öder umarım borcu

Konuşmasın zaten seni döven öldürmekle tehtid eden biri konuşmasın yani bişey kaybetmessin ki canım en iyisi arkadaşların söylediği gibi sen o yaratığın işte oldugu bi gün git avukata danış belki bi çıkar yolunu bulursun ne bileyim bi öneride bulunur madem ailesini oğlunu bu kadar çok seviyodu senin başını neden yaktı kendinden acizi dövmek çok kolay valla allah felç getirsin o vuran eline

Bende bugün aynısını dedim ellerin kırılsın dedim sen yalan söylüyecek bir kadına dövecek kadar acizsin dedim acaba ailem burda olsa aynı şeyi yaparmıydı ?Ailesi oğlunu değil cnm torunlarını seviyor kadın daha 15 günlük evliyim oğlum değişti evlendikten sonra diyor oğluyla ilgilenmiyor diyordu birde bana hep eski sevgililerini anlatıp çıldırtıyordu.ilk eşi bunu aldatmış başka adamla kaçmış oğlunuda almamış.Kaynana bozuntusuda o kadın için önümde bir gün gözyaşı döktü boğacaktım kadını neredeyse ailecek pislik bunlar.ama yinede ben hiç bir gün ailesine saygısızlık yapmadım kızkardeşim aramıştı neden böyle yapıyorsunuz diye kaynanam normal konuşurken telefonda kayınbabam girmiş içeri kadın kendini bayılır gibi yapıp bağırmış kocasına vermiş teli oda kızkardeşime sözvmüş ahlaksız bunlar

Bende bugün aynısını dedim ellerin kırılsın dedim sen yalan söylüyecek bir kadına dövecek kadar acizsin dedim acaba ailem burda olsa aynı şeyi yaparmıydı ?Ailesi oğlunu değil cnm torunlarını seviyor kadın daha 15 günlük evliyim oğlum değişti evlendikten sonra diyor oğluyla ilgilenmiyor diyordu birde bana hep eski sevgililerini anlatıp çıldırtıyordu.ilk eşi bunu aldatmış başka adamla kaçmış oğlunuda almamış.Kaynana bozuntusuda o kadın için önümde bir gün gözyaşı döktü boğacaktım kadını neredeyse ailecek pislik bunlar.ama yinede ben hiç bir gün ailesine saygısızlık yapmadım kızkardeşim aramıştı neden böyle yapıyorsunuz diye kaynanam normal konuşurken telefonda kayınbabam girmiş içeri kadın kendini bayılır gibi yapıp bağırmış kocasına vermiş teli oda kızkardeşime sözvmüş ahlaksız bunlar

Allah senin yardımcın olsun canım sen bu pislilerden kurtulmaya çalış çok sinir oldum ya

Simdi su an kalkip gitsen emin ol esin borclar icin 5 tl bile vermez.karakteri bozuk cunku.sen canini kurtarmak istiyorsan eger esyalarda senin olsun ben valizimi alir giderim borcumu da oderim diyeceksin.o serefsiz kusura bakma ama oyle,anca ozaman yakani birakir.yoksa Allah muhafaza tv de neler goruyoruz

Allah senin yardımcın olsun canım sen bu pislilerden kurtulmaya çalış çok sinir oldum ya

Allah hepinizden razı olsun canım biraz olsun derdimi anlatınca rahatladım.
Yalnızlık çok kötü birşey :(
Bu anlattıklarım yarısı çok dahası var siz sordukça aklıma gelenleri anlatıyorum
15 aydır çektiriyor bu aile bana
İnanın eşimin ailesinden uzak olsak bu kadar sorun olmayacak
Ama taşınmayada yanaşmıyor söz vermişti elimi kırdığında taşınacağız diye ama durmadı sözünde
Benim amacım ailesinden oğlundan koparmak değil sadece adil saygılı olmaları
Ama eşime sorsanız ben kıskanç biriyim oğlundan koparmak istiyorum
Kaynanam 1 sokak ötede ve gelip yaşadığım apartmanda bile beni kötülemişti
Şok geçirdi apartmandakiler Ebru sen iyi katlanıyorsun bu aileye demişlerdi
Hiç tanımadığı insanlara beni kötüledi o cadı kaynana

Ya alinma ama neden hep boyle olaylar adanalilarin basina gelir.talihsiz midir zavallilar nedir?
Ben de samsunluyum bizim ordanda sapik tecavuzcu cikiyo arada uyuz oluyorum haa

Simdi su an kalkip gitsen emin ol esin borclar icin 5 tl bile vermez.karakteri bozuk cunku.sen canini kurtarmak istiyorsan eger esyalarda senin olsun ben valizimi alir giderim borcumu da oderim diyeceksin.o serefsiz kusura bakma ama oyle,anca ozaman yakani birakir.yoksa Allah muhafaza tv de neler goruyoruz

Bilmiyorum yapabilirde herşeyi düşünüyorum o yüzden çaresiz kaldım buraya yazdım
Üzüntüden ellerim titriyor yüzümün sol tarafı atıyor bazen
Çok pişmanım çok çaresiz kimsesiz gibi hissediyorum kendimi

yapman gereken tekşey sabırlı ve sakin olmak.boşanmak çare değil tutki boşandın dahada kötü şeyler yaşamayacağını bilemessin
adamı olduğu gibi kabullen burak ilgilensin evladıyla ,sen ona sinirle değil sevecen ,şefkatli,anlayışlı olmaya çalışki oda sana olur sanırım

yapman gereken tekşey sabırlı ve sakin olmak.boşanmak çare değil tutki boşandın dahada kötü şeyler yaşamayacağını bilemessin
adamı olduğu gibi kabullen burak ilgilensin evladıyla ,sen ona sinirle değil sevecen ,şefkatli,anlayışlı olmaya çalışki oda sana olur sanırım

Canım ben hep sevecen davranıyorum ama sende olsan hergün yalan söylemesinede sevecen davranmazsın.
Oğluyla ilgilensin birşey demiyorum sana yemin ederim geldimi bende ilgileniyorum yemeği gezmesi giymesi vs vs
Ama ben kadın olaraktan oğluna gösterdiği ilgiyi sevgiyi bende istiyorum
Bu yanlış birşeymi sence?
Ben mantık evliliği yapmadımki aman salla benle ilgilenmesin diyeyim

Yapman gereken tek şey o ortamdan uzaklaşman ve hemen boşanman.
Bana kalırsa senin varlığın onlar için önemsiz.
Olsan da olur olmasan da...
Eeee o zaman hala neden gözünü karartıp uzaklaşmıyorsun ki olay mahalinden...
Sizinkisi evlilik değil ki,devam et alttan al,sabret yuvanı kurtar demeye bi sebep yok.
Böyle evlilik olmaz!
Hayatına eş diye kendi özgür iradesiyle seçtiği kadına bu yapılmaz!
Adam parmaklarını kırmış,hala dövüyor hakaret ediyor ve sen onunla aynı çatı altında hayatına devam ediyorsun.
Lütfen biraz gözü kara olun,güçlü olun,kararlı olun hemcinslerim.
Evlilik bu evcilik değil,hayat paylaşma ömür paylaşma.
Şikayette bulunursan bikaç ay evden uzaklaştırma verirler zaten,o arada zamandan kazanır hayatına nasıl yön çizmen gerektiğini planlarsın.:34:

aslında bende zaman zaman zaman eşimin oğullarıma ayırdığı zamanı, aşırı sevgisini nedense bazen anlıyamıyorum
bence en önce nben gelmeliyim gibi düşünürüm
ama erkekler için durum farklı galiba
yalanına gelincede oğluyla ödemişsin idare et veya çok sorgulama bir çözüm olabilir

aslında bende zaman zaman zaman eşimin oğullarıma ayırdığı zamanı, aşırı sevgisini nedense bazen anlıyamıyorum
bence en önce nben gelmeliyim gibi düşünürüm
ama erkekler için durum farklı galiba
yalanına gelincede oğluyla ödemişsin idare et veya çok sorgulama bir çözüm olabilir

Ve düşünki bu benim oğlum değil ben oğlum gibi davrandım ve çocuk babasına ne dersin beğenirsin
Annesine gidiyor bu yazları 15 günlüğüne annesi olacak namusuz demişki benim kocamla ebru ablan evlensin ben babana geri döneyim
Eşime söylüyor oğlu bunu ve eşimde sırıtıyor
orda diyemezmi oğlum sen nasıl konuşuyorsun böyle konuşma bir gün olsun kızmaz hiç birşeyine ne yaparsa yapsın gülüyor
ama çocuğa ne kadar iyi davranırsan davran anasını istiyor
eşim resim çekiyor bize baba feyste paylaşma annem kızıyor diyor
ve ben yinede bu çocuğu seviyorum benim çocukla sorunum yok eşimle sorunum
oğlu ve ailesi için bana durmadan yalan söylüyor yalanını ortaya çıkarıncada dövüyor

Sizinkisi evlilik değil ki,devam et alttan al,sabret yuvanı kurtar demeye bi sebep yok.
Böyle evlilik olmaz!
Adam parmaklarını kırmış,hala dövüyor hakaret ediyor ve sen onunla aynı çatı altında hayatına devam ediyorsun.
evlilik bu evcilik değil,hayat paylaşma ömür paylaşma.
Şikayette bulunursan bikaç ay evden uzaklaştırma verirler zaten,o arada zamandan kazanır hayatına nasıl yön çizmen gerektiğini planlarsın.:34:

Böyle evlilik olmaz!
Evlilik bu evcilik değil,hayat paylaşma ömür paylaşma.

Elossa;(Bana kalırsa senin varlığın onlar için önemsiz.
Olsan da olur olmasan da...)
Bende öyle düşünüyorum :(
en iyisi bir avukata gidip bu meseliyi konuşmak

Bu aile bana 15 aydır çektiriyor diyorsun ama bunların tek bir sorumlusu var o da eşin.

Ayrıca bunları yazacağım için belki bana kızacaksın ama içimden geçenler şunlar:
Sen kendi ikiz çocuklarını ilk kayınvalidene bırakmışsın o bakıyor,
o çocukların ahını alıyorsun.
Çünkü yaşları da küçük değil, 12 yaşındalar diyorsun.
12 yaşındaki çocuk bir çok şeyin farkındadır.
Neden onları babaannelerine bıraktığına dair bir açıklama yazmamışsın,
ama bir insanın başına gelenlerin mutlaka bir sebebi vardır bu dünyada.

Neyse yapman gerekeni bir çok arkadaş yazmış.
Ancak ben bu evliliği bitireceğine dair bir ışık göremedim veya bir cesaret göremedim sende.
Allah hakkında hayırlısını versin, eşini de ıslah etsin...

Bu aile bana 15 aydır çektiriyor diyorsun ama bunların tek bir sorumlusu var o da eşin.

Ayrıca bunları yazacağım için belki bana kızacaksın ama içimden geçenler şunlar:
Sen kendi ikiz çocuklarını ilk kayınvalidene bırakmışsın o bakıyor,
o çocukların ahını alıyorsun.
Çünkü yaşları da küçük değil, 12 yaşındalar diyorsun.
12 yaşındaki çocuk bir çok şeyin farkındadır.
Neden onları babaannelerine bıraktığına dair bir açıklama yazmamışsın,
ama bir insanın başına gelenlerin mutlaka bir sebebi vardır bu dünyada.

Neyse yapman gerekeni bir çok arkadaş yazmış.
Ancak ben bu evliliği bitireceğine dair bir ışık göremedim veya bir cesaret göremedim sende.
Allah hakkında hayırlısını versin, eşini de ıslah etsin...
En başta yazdım ailemin maddi durumu çok kötü babam beyin kanaması geçirdi şimdi yarım bir adam
Ben anneme yalvardım çocukarım için alalım diye ama o bakamam dedi sen çalışırsan ben bakmam dedi
Ben çalışmazsam 3 kişiye kim bakıcak ? kim isterki yavrularından uzak olsun ama hayat işte destekçim olmadı
Borç sorun benim için ben ilkokuldan beridir çalışan bir insanım iş hayatını hayattaki şerefsizleri yaşadıklarımı
Hatırlayınca cesaret edemiyorum o borcu ödeyebilirm diye umarım aklınıza kötü şeyler gelmemiştir
Hayat gerçekten çok acımasız

Tovbe tovbe iki cocugunu ardinda birakarak evlenmissin simdi ayrilcak guc ariyorsun
Niye niye ?

Tovbe tovbe iki cocugunu ardinda birakarak evlenmissin simdi ayrilcak guc ariyorsun
Niye niye ?

Arkadaşlar ben evlatlarımı kendi isteğimle bırakmadım diyorum neden anlamıyorsunuz
2 tane çocuğa destek olmadan tek başıma hem çalışıp hem nasıl bakıcaktım
Allah için söyleyin ?eşler çalışıyor 1 çocuk oluyor zor geçiniliyor siz bana çocukları bırakıp evlenmişsin diyorsunuz
siz anlamadan okumadan hemen yargılıyorsunuz umarım benim düştüğüm şu kötü duruma yüce rabbim sizide düşürmez
Düşmeden anlayamazsınız

Merhaba canim adam akili okudum yorumlari
Oncelikle sende annesin iki tane evladin varmis ardinda biraktigin ona ragmen esinin ogluna olan sevgisini ve cocugun duskunlugunu anliyamiyor olmana sasiriyorum bunu ayrica bu kadar buyuttugun icinde ayip ediyorsun
Esinin kredi karti varmi ? Varsa senden aliyorsa 2 ayda bir 40 tl ayakkabi ( markali degil muhtemelen _ bu konuya daha sonra gelicem ) o zaman bir nebze kiz bu durumada , eger yoksa sizde aile olduysaniz bunu sorun etmen seninde anne oldugun icin ayip.
Diger mevzu cocuguna duskunlugu ortada yatmasi cok dogal 7 yas cokta buyuk degil hani kendi cocuklariniza olan ozleminizden ona daha cok sarilamiyormusunuz
Dayak mevzusuna gelince bu zaten hakedilecek birsey degil sikayet et bosanmak istiyorsan ailen adanaya donme diyomus muhtemelen 2 . Evliligin bitecegi icin istemiyolar annen seninle yasayamazmi ? Borc halledilir,mahkemede atarsin ustune merak etme olmadi esyalari,satarsin yari parasi mutlaka cikar
Daha sonra cocuklarini yanina almayi dusunuyormusun ayrilirsan ?
Buarada burada konulari okudukca ikinizde ikinci evliligi birbirinizi daha cok anlamaniz gerekmezmiydi cocuk olsun gecmis olsun sartlariniz esit cunku
Benim esimin ilk benim ikinci evliligim cocugumda var (cocugumuz drriz) boyle ayri gayrilari yasamiyoruz belki benim cocugum cok kucuk diyedir bilmiyorum 14 ayllikken tanistik 10 aydir evliyiz biyolojik baba ortada yok haliyke baba baba diye bacaklarinda dolasan bir cocuk dusun , bizimde borclarimiz var kendimuze almiyoruz cocuga aliyoruz birca ragmen kaliteli aliyoruz boyle seyler okuyunca ben cok uzuluyorum acaba benim esimde boyle dusunuyorda bellimi etmiyor diye
Neyse durumuna uzuldum Allah sana hayirli kapilar acsin insallah

Merhaba canim adam akili okudum yorumlari
Oncelikle sende annesin iki tane evladin varmis ardinda biraktigin ona ragmen esinin ogluna olan sevgisini ve cocugun duskunlugunu anliyamiyor olmana sasiriyorum bunu ayrica bu kadar buyuttugun icinde ayip ediyorsun
Esinin kredi karti varmi ? Varsa senden aliyorsa 2 ayda bir 40 tl ayakkabi ( markali degil muhtemelen _ bu konuya daha sonra gelicem ) o zaman bir nebze kiz bu durumada , eger yoksa sizde aile olduysaniz bunu sorun etmen seninde anne oldugun icin ayip.
Diger mevzu cocuguna duskunlugu ortada yatmasi cok dogal 7 yas cokta buyuk degil hani kendi cocuklariniza olan ozleminizden ona daha cok sarilamiyormusunuz
Dayak mevzusuna gelince bu zaten hakedilecek birsey degil sikayet et bosanmak istiyorsan ailen adanaya donme diyomus muhtemelen 2 . Evliligin bitecegi icin istemiyolar annen seninle yasayamazmi ? Borc halledilir,mahkemede atarsin ustune merak etme olmadi esyalari,satarsin yari parasi mutlaka cikar
Daha sonra cocuklarini yanina almayi dusunuyormusun ayrilirsan ?
Buarada burada konulari okudukca ikinizde ikinci evliligi birbirinizi daha cok anlamaniz gerekmezmiydi cocuk olsun gecmis olsun sartlariniz esit cunku
Benim esimin ilk benim ikinci evliligim cocugumda var (cocugumuz drriz) boyle ayri gayrilari yasamiyoruz belki benim cocugum cok kucuk diyedir bilmiyorum 14 ayllikken tanistik 10 aydir evliyiz biyolojik baba ortada yok haliyke baba baba diye bacaklarinda dolasan bir cocuk dusun , bizimde borclarimiz var kendimuze almiyoruz cocuga aliyoruz birca ragmen kaliteli aliyoruz boyle seyler okuyunca ben cok uzuluyorum acaba benim esimde boyle dusunuyorda bellimi etmiyor diye
Neyse durumuna uzuldum Allah sana hayirli kapilar acsin insallah

Benim çocukla sorunum yok canım ama 2 ayda bir ayakkabı alınması her isteğinin olması bu yoklukta sence normal birşeymi?
ihtiyacı oldumu inan ben alalım diyorum ve ben kendime öyle çok alışveriş yapan marka tutkunu bir kadın değilim.Eşimin kredi kartı yok eskiden borcunu ödemediği için vermiyorlar.Çocukları almayı çok istiyorum ama onlar kayınvalideme çok alıştılar teklifime hayır dediler ki haklılar Allah razı olsun o kadından o büyüttü çocuklarımı ve babaları bir kuruş bile yardım etmedi ben çalıştım yardım ettim sünnetlerini bile ben yaptırdım o kadar sorumsuz ilk kocam ve kalkmış burda sadece beni suçlayan insanlar var yazık

Son düzenleme:
Back
X