• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim..darp..aileler..

Devam et kardeşim o zaman...
Allah korusun, bir gün haberlerde 30 saniyelik bir kadın cinayeti olarak yer alma. Dua gücüyle yada evrene olumlu mesaj göndererek korunma bekliyorsun belli ki.
Ailem sen duzel işte tartisinca sen sus o sinirlenince
Aynen tane tane madde madde sordum cvp olarak haklisiniz demis oysa soru sordum ben dalga gectigini dusunuyorum Belki egleniyordur
Hayir bosanmak istemiyorum dese saygi duyucam onun evliligi onun hayati ama hic bir yonledirmeye cvp vermiyor konu daginik yazilan yonlendirmeler var kaynamis :işsiz:
Est.ne dalgası hepsine cevap yazmaya calisiyorum sarjim bitmisti bosanacagimi soyluyorum zaten ama nasil atlatayim saclarim cekilmis cenem vucudum kotu bir halde ustelik ben cok takan utanan bir insanim ve saka gibi onun kolları cizilmis onu o kadar abartiyo4lar ki ya ben nefessiz kaldim mecbur kendimi savunmak icin vurdum diyorum kimsede birsey demiyor vuramazsin kotu laf diyemezsin ona uyamazsin diyorlar ya benii sucluluk psikolojise sokmak istiyorlar

Kizlar dava falan hersey açıldı evet ailesi berbat ve ben dava actim kasten adam yaralama hakaret davasi falan açilmış silahını almıslar askeriyede bir yaptırim uygulayacakmış o kadar farklı bir yerdeyim ki bunları yasatıp yasayıp herseyi rafa kaldır temiz bir sayfa açın diyorlar tamam benim ailem arkamda ama inanın babam aşırı sessiz onun yanında bağirıyor falan ya babam ağzını açmiyor annem acıncada kadın konusur mu diyorlar beni verem ettiler inanın ki 4 yıllık memurum falan artık hani ortamda gorduk arkadaslarım diyor sen utanma ama hastaneme gidecek yuzüm yok iyi olur sen gul soyle diyorlar çunku inanin o ve ailesi oyle iki dk once ana baba kufrediyorlar 2 dk sonra birşey olmamiş gibi davraniyorlar benim midem almiyor yureğim catliyor guya onlar kin tutmuyormus
Doğuda mısınız

Kızlar merhaba nereden başlayacağımı bilmiyorum çok uzuuun yazacağım nolur hakkınızı helal edin şimdiden kusura bakmayın yazım hatalarım olabilir şuan çok kötüyüm.

Evliyim ağustos ayında 2. Yılımız dolacak.Ben hemşireyim eşim astsubay, ikimizde 24 yaşındayız .Bizimde tartışmalarımız oluyordu ama sıkıntı şu ki sözlü tartışma olamıyordu konuşmaya tartışmaya başlar başlamaz saldırıyor kendine zarar veriyor bana zarar veriyor ortalığı ayağa kaldırıyordu.Geçen hafta annemler bizde kalıyordu babam rahatsız ailelerden farklı şehirdeyiz neyse aramızda bir soğukluk vardi gece sarıldi ben sarılmak istemedim o günden 3 gün öncede şiddet uygulamisti darp raporu almistim ve alabilecegimi sanmiyordu neyse o gecede birbirimize girdik sabah nöbete gidecem ama susmadi kufurler beddualar hakaretler iste en son birbirimize girdik cok kotu vurdu saclarimi cekti basima vurdu defalarca ben annemler duymasın babam üzulmesin diye sesimi çıkarmadım ama çok kötü vurdu en son boğazımı sıktı ve bırakması için kollarını sıktım baya çünkü nefes alamadım neyse sabah oldu hastaneme gidip darp raporu aldım aynı haftada2.kez ve tum arkadaşlarım duydu halim perişan bir şekilde gittim ve 10 gün rapor verdiler ben polise gittim verdim raporlarımı şikayetçi oldum ve inanın hep silahla tehdit ediyordu.Oda gidip boşanma dilekcesi hazirlamış getirdi imzaladım bende.

Aksam oldu jandarma geldi götürdü ve babasıgıl bize geldi tabi işin ciddiyetinin farkında deģildi neyse 5 6 saat sorgulamışlar sonra eve geldi annesi tabi başımın etini yedi oglumun hayatı bitti kendi yaptı diyorum anlamıyor neyse ki 2 gün önce ailesi gitti o gunden sonra yine yanıma yanaşti ama istemedim midem almıyor yüzum gülmüyor sırf bu yüzden normalde bosanmaktan vazgeçmisti suratım asıkmış diye keske bosansaydım da bu suratını boyle çekmeseydim dedi.

Evi terketti telefonunu kapattı ailesi bizdeydi oldürdüyse kendini ölüsünu almaya geliriz delisi olan hergün ölüsu olan birgün aglar diyip gittiler resmen haber alamadın sonra eşim geldi misafirhanede kalıyor şuan sanki herseyi o yasamış ben daha anlatamadıgim bir süru sey yaşadım ama bilmiyorum saştım kaldım nolur soru cevap yapalım herseyi anlatayım yanımda olun yardımcı olun allah rizasi icin

Arkadaşlar tekrar kusura bakmayın çok kötü yazdığımın farkindayım ne olur yardımcı olun çok darda kaldım sadece yardımcı olun.
şikayetçi olun beli eşiniz gercekten sorunlu koruma veriyordu devlet koruma talebinde bulunun

Est.ne dalgası hepsine cevap yazmaya calisiyorum sarjim bitmisti bosanacagimi soyluyorum zaten ama nasil atlatayim saclarim cekilmis cenem vucudum kotu bir halde ustelik ben cok takan utanan bir insanim ve saka gibi onun kolları cizilmis onu o kadar abartiyo4lar ki ya ben nefessiz kaldim mecbur kendimi savunmak icin vurdum diyorum kimsede birsey demiyor vuramazsin kotu laf diyemezsin ona uyamazsin diyorlar ya benii sucluluk psikolojise sokmak istiyorlar
kim ne derse desin.
istersen kocanı sen kışkırtmış ol
hatanın tamamı sende olsa dahi, boğularak ölecektin.
canını kurtarsana sen.
sanane milletten.

En sinir olduğum cümle kv'nizin " oğlumun hayatı bitti" demesi oldu ! Onun oğluşunun hayatı var da sizin yok mu, ağaç kovuğundan mı çıktınız Allah Allah ! Bitsin hayatı beter olsun! Boşanmayı düşünmüyor musunuz, ailenizin haberi yok mu bu olanlardan ?
Aynen ya, benim de sinirimi ziplatti o tavir.. Ulan bi kere kendi hayatini bitiren yine kendi ogluşun.. Hem dayak atsin hem dayak yiyen suçlu olsun.. Şaka gibi ya, suç bastirmanin bu kadar piskincesi, pes.. En tehlikeli insan modeli, cahil insan..

Tamam zaten boşandıktan sonra psikolojik biraz tedavi görürsün atlatırsın evelallah,
Neden bu kadar kendine eziyet ediyorsun ki bu kadar.
Farkında mısın, çocuğun yok ve elinde iyi bir mesleğin war....

Aynen ya, benim de sinirimi ziplatti o tavir.. Ulan bi kere kendi hayatini bitiren yine kendi ogluşun.. Hem dayak atsin hem dayak yiyen suçlu olsun.. Şaka gibi ya, suç bastirmanin bu kadar piskincesi, pes.. En tehlikeli insan modeli, cahil insan..
Haklısınız... İş konu sahibinde bitiyor. Adam hayatını sonlandırır diye korkup kendi hayatını mahvediyor... Ölecek korkusu sarmış. Ölmeyi bayılmak sanıyor bazı insanlar. Bu gün elimize bir iğne battı mı, acısından dakikalarca sızlanıyoruz... Az önce de yorumda okudum kv'sinin bişeyler yaptığını düşünüyor. Kafasına darbe ala ala vura vura kızın da aklını götürmüşler

Kaynanan büyü yapmış belli sakın yuvanı bırakma aman hacı hoca ne varsa dolaş kocanı büyüden kurtarmak için. Bi koca kolay bulunmuyo nasılsa, sen ölür gidersin annen yenisini doğurur nolcak..

Sanane onlardan sanane kardes SANANE
Birak artik oyle dediler boyle yaptilarini yapmaya calisiyorlarini
Sucluluk psikolojisi nedir ya suclu adam sucluluk hisseder sen inanmaya hazirsin onlarda bunu yonlendiriyorlar senin durumun bu
Yuzun gozun iylesmesi bir ay ruhun tamiri yok
Sana saldiran birine kendini canini savundun diye kendini suclu hissediyorsan gercekten samimiyetle yaziyorum saglikli degilsin destek al baskada diyecek birseyim yok

Dilerim canindan olmazsin sana baska soylenebilecek bise oldugunu sanmiyorum

Bence bu kadin yeterince uzgun ve yikik .. Kirmadan fikrinizi soyleyin ne yasadigunu ne konumda oldugunu tam bilmiyoruz bakin esi manyak ve resmeb tehtid ediyor .. Yardimci olacak yorumlar yapalim yazik ego tatmin edecek yer degil uslubu cok sert olanlar var

Boşandıktan sonra psikolojik tedavi görün acilinden...

Bosanmayı kabul etmiyor o gun ölümum diyor ama sırf ben onu şikayet ettim diye bosanmadilekcesi hazırlamış babası diyo kopek gibi sürdürecek bu evliligi ama bilmiyorum ne bosanılıyor ne adam gibi devam inanın herkesten herseyden utaniyorum

Aynı hafta içinde 2 darp raporun var, aç davanı, onun istemesiyle olmuyor bu işler

Silahı alınmış elinden,bunu kendine gurur yapıp sana zarar vermesinden korkmuyormusun? Hala nasıl aynı evde kalıyorsun,bu ne cesaret?

Bana mı dediniz? Boşanma derken elbette ki ciddi değilim. Konu sahibinin bizden ne gibi bir destek istediğini anlamadım. Çünkü gizli tayin gibi bir öneri bile sundum. Tüm bunlara yanıt vermediği gibi nerdeyse savunacak adamı.
iyi degilim diyor ve asiri bir baski var ustunde ve korkuyor da eminim ..piskolojisi dogal olarak iyi degil kararlari sabit alamiyor ama adamdan sogudugu kesin cok uzuldum

Sen 2. Uyelikmi aldin biriyle cok fazla cakisiyorsun o uyede iptal etmis sanirim dikkatimi cekti kim oldugunu yazmayayim ama merak ettim

Çok ama çok üzüldüm ya,bir kızım var ne emeklerle büyütüyoruz,ailenin kiymetlisisin, ve eşin ağır psikopat, kesinlikle ciddi vaka.ofke kontrolü yok falan değil yani ciddi problemi var adamın.yazik daha çok gençsin,mesleğin var,hiç çekme haftada iki defa darp ne demek. Bu tipin evlenmmesi lazım.kac kurtul ne olur

Back
X