- Konu Sahibi aysenese88
-
Demeyeyim diyorum da 4 çocuk niye peki? Yazık değil mi o sabilere. Neden bu herifin psikopatlıklarına şahit olsunlar.Selam hanımlar,
18 senedir evliyim ,eşim beni severek aldi ama ben eşimi hiç tanımıyordum.
Eşim sinir hastası çok siddet gördüm, şimdi görüyorum desem yalan olur ama nedenini soyleyim, çünkü cevap vermiyorum, çok korkuyorum biliyorum benim sonum onun elinde....birgün sinirlenip bana zarar verebilir....4 tane evladım onlar icin susuyorum...
Sizce değişirmi olgunlaşırmi
18 senedir evliyim
18 yıllık evli olduğunuza göre eşiniz 40 yaşlarında, 40 yaşına kadar olgunlaşmayan af buyurun özür dilerim kötü bir benzetme olacak ama ancak teneşire yattığında durulur.Sizce değişirmi olgunlaşırmi
Evet değişir.60/70 yaşına gelip çişini tutamamaya başlayıp size muhtaç olduğunda değişir merak etmeyin şunun şurasında bir şey kalmamış.Selam hanımlar,
Eşim sinir hastası çok siddet gördüm, şimdi görüyorum desem yalan olur ama nedenini soyleyim, çünkü cevap vermiyorum, çok korkuyorum biliyorum benim sonum onun elinde....birgün sinirlenip bana zarar verebilir....4 tane evladım onlar icin susuyorum...
Abla huylu huyunu terketmez ancak teneşirde terkeder bence imkanın varsa boşanSelam hanımlar,
Komşumuzun kocası yatalak halinde dili durmazdı, öyle de öldü, kadının ömrü de heba oldu.Evet değişir.60/70 yaşına gelip çişini tutamamaya başlayıp size muhtaç olduğunda değişir merak etmeyin şunun şurasında bir şey kalmamış.
İlk şiddet uyguladığında kabul etmeyip susmasaydınız ,şiddet görüp karşında korkudan konuşamadığınız bir adamdan dört tane de çocuk yapmışsınız.Boşanın desem bu saatten sonra boşanamam çocuklar var diyeceksiniz eşiniz değişmez hanımefendi o zaman susup huzursuzluk çıkmasın diye herşeye onay verip bu evliliğe devam edeceksiniz.
Yani elma armut olsa 18 senede olgunlaşmaktan artık çürür yok olurdu bu adam değişmez sende biliyorsun ama belli ki boşanmayacaksın üzüldüm bi umut işte belki iki kelime iyi bişi duycam diye yazmışsın ama maalesef değişmez ama yaşlanınca durulur mecbur o da başından gitme de ona bak diyeSelam hanımlar,
Onu boşver sen değişmezsen hiçbir şey değişmezSelam hanımlar,
Bence yurt disinda yalnizlik ortami yaratip pusturuyor erkekler. Bi akrabamizin esi de hem 5 kurus vermiyomus, gir calis diye baski yapiyomus. Ailesiyle gorusmesin diye eve kamera taktirmis.. Saka gibi yani.. Normalde de hic oyle ezik bi kiz gibi degil ama demek ki bu el oglu eline firsat gecince hic belli olmuyor. Care tek. Kadinlarin gozunu acip onune bakmasi. Zararin neresinden donersen kar ama gecmis 18 yil. Ustelik konu sahibinin sorusu adamin ne zaman olginlasacagi.. Yani durum pusturmaktan da ote18 yıllık evli olduğunuza göre eşiniz 40 yaşlarında, 40 yaşına kadar olgunlaşmayan af buyurun özür dilerim kötü bir benzetme olacak ama ancak teneşire yattığında durulur.
Yurtdışında yaşıyorsunuz, niye oranın size sağlayacağı imkanları kullanmak varken bu adamı çekiyorsunuz onu da anlamış değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?