Eşim dengeyi kuramıyor.

Açmadım dedim açıp kahve içtik demedim ki :) ama şu konuda haklısınız dediklerini yapmıyorum o ayrı ama hala acaba kötü kalplimiyim diyip sorguluyorum hayatı.

Babamın bana aldığı bir araç var. Her fırsatta arabayı istiyor. Şuraya götürün şuraya gidelim yani bana bile araç hala emanet gibi geliyoken kadının bu kadar arabayı bile özümsemesine anlam veremiyorum. Geçen kardeşi ydısına çıktı dönüşte diğer abisine aratıyo kardeşini al arabayla havaalanından diye emri vaki yaptılar yine elbette nasıl olduysa bu eşimin zoruna gitmiş olacak ki kabul etmedi tepki göstermeyi başardı şuan diğer abisi konuşmuyor onun dediğini nasıl yapmadığını hazmedememiş.

Şöyle akıllı olsaydım belki daha farklı olabilirdi herşey bazı kadınları,şu tavirları çok takdir ediyorum

Bizimkiler de aynı böyleydi, en son ben köyden geleceğim sabah eşime size gelecez demisler. Bana da haber vermiyorlar hiç
Eşim de Jane evde değil demis.
Neyse ben geldikten sonra ki günün sabahı mesajlaştık öylesine, 1 2 saate geleceklerini söylediler, 3 görümce ve kaynana 9 çocuk.
Ben de haberim yoktu, haber verseydiniz eve bir şeyler alırdım köyden yeni geldim, alısveris yapacaz falan dedim. Biz yabancı mıyız diyorlar öyle diyince. Eşime sizinkiler gelecez diyorlar dedim, eşim de arayıp musait değiliz, evimiz sıcak gelmeyin dedi.
Yani dinsizin hakkından imansız gelir, ben gelmeyin demek istemem ama her geldiklerinde habersiz gelmeleri beni bıktırdı. Uyarmama rağmen habersiz gelirlerdi. Yeni evliyken bile.
Eğer eşiniz sınırı koymuyorsa siz koyacaksınız, size kızıyor mu, küsüyor mu umurunuzda olmasın. Zaten bunun için sizi ezip geçerse o kocadan hayır beklemeyin. Bir cinnet geçirin yani bence de

Siz kötü kalpli değilsiniz eş ailesi fazla düşüncesiz, eşiniz de pasif.
Kapıdayız açın dediklerinde açmamaya devam edin, sınırınızı böyle böyle öğrenecekler.

Açmadım dedim açıp kahve içtik demedim ki :) ama şu konuda haklısınız dediklerini yapmıyorum o ayrı ama hala acaba kötü kalplimiyim diyip sorguluyorum hayatı.
E açmayınca geri gittiler sonra başka gün tekrar mı geldiler?
Kötü kalpli değilsiniz sadece tepki vermeyi bilmiyorsunuz
Kötü olmak istemiyorum canım kvdem diyorsanız kapıdayız açarsın herhalde dediklerinde "tabikiiiiiğ fincanları bile hazırladım" diyeceksiniz o zaman :)
Ya da bi salın bizi beeeğ diye çıldırmış taklidi yapacaksınız
E o zaman da "canımm senin sinirlerin bozulmuş çok çalışıyorsun neyse biz yarın geliriz o zaman" derlerse tertemiz delirirsiniz çünkü anladığım kadarıyla laftan anlamayan gurur yapmayan tipler

Keske küsseler.
Oda olmuyo. Müsait değilim diye SMS atıyorum ok diyor 3 dk sonra instagramdan bu kıyafet nasıl alcam çabuk dön diye mesaj geliyor. Yemin ederim.
Dönmeyeceksiniz cevap yazmayacaksınız. Canı istediğinde insanların hayatına damlamamayı öğrenecek.

Eşinizden ziyade sizin sesiniz çıkmıyor gibi geldi soğuk durmak mesafe koymak demek değildir açık açık söyleyeceksiniz ben çalışıyorum her an her dk sizin istediginiz yerde olamam ya da evim müsait olmayabilir diye gerekirse görüncenize terbiyesizlik yaptığı zaman ayara vereceksiniz sinir koymak zaman ister ve bedel gerektirir öyle ben bir şey demedim suratimdan anlasın eşim söylesin falan olmaz size kozacaklar kavga edeceksiniz kusecekler gerekirse boşanma aşamasında gekeceksiniz

Yaptım hatta her fırsatta evine kabul edilmeyen gelin ilan edildim ama inanın umrumda değil ne düşündüğü ben bende bıraktığı psikolojik etkideyim. Uşak gibi görüyo anladınız mı yani herkes onun yanında olsun herkes onla ilgilensin vs. Bide cocuk gibi trip atıp küsüyor kendince bugun gidecek ya eşim yine siparişleri yazdı. Bunu bunu getir diye

Ses içeri kaçıyor çünkü onun için ailesinin yaptığında sorun yok.
Hani burada hep yazılır, aldatılıyorum diyen kadına..
"boşanmayacaksan kurcalama"
Heh size de aynısını tavsiye edeceğim.
Bu aileci sesi içe kaçan gıkı çıkmayan adamlar düzelmiyor.
Bir noktada sizi "ailesinden koparmaya çalıştığınızı" söyleyip suçlayacak. Belki tercih yapacak.
Ben bunu yaşadım. Onların istediği gibi olmadım, yapmadım, mesafe koydum, bazen gitmedim.
En sonunda ailesini tercih etti. En zor zamanımda ayrılma kararı aldı ki daha önce bu sorunları yaşarken haklısın diyerek ağzını açıp bir şey demiyordu. Ne zaman (ona göre) "muhtaç" oldum. O zaman ailem demeyi tercih etti ve boşanma kararı aldı. :)

Bunlar erkek değil, büyümemiş erkek çocuğu...

Siz gitmetin eşinizi de net bir tavır koyun onun kusmesinden etkilenmeyen cani isterse sonsuza kadar kojusmayabilir

Sanıyorumki bizimde sonucumuz bu olacak. Ya annesidir benimde annem var tabiki cok seviyoruz tabiki onlar bizim her şeyimiz ama kök ailem onlar benim. Bizim çekirdek aile olduğumuzu ne eşim ne de ailesi asla idrak edemedi.

Benim arkadaşın kvsi hergün gelirdi. Arkadaşım kapıyı açmıyordu, zili söktü. O kadar sinir oluyorduki hattını kırdı.Sonunda evi taşıdılar. Şimdi rahat...
Şimdi yeni trendi size gelmeyecektikte oradaki markette indirim varmış yürümüşken sizede gelip bi kahve içelim dedik. Güler misin ağlar mısın

Siz bence bu tavrınızda devam edin müsait değilim, çalışıyorum, ev müsait değil, dinlenmeye ihtiyacım var gibi gibi bunu sürekli sürekli yaparsanız kabullenirler. Bazen eşinizle plan yapmak için çağırırlarsa bizim başka planımız var de kestir at. Eşiniz niye böylesin dediğinde sen görüşüyorsun benim yerime yetmez mi dersiniz olur biter. Dik durun ki tavrınız net olsun. Çekinsinler sizden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…