- 12 Şubat 2022
- 351
- 243
- 18
- 33
- Konu Sahibi incircekirdegi12
-
Malesef. Ama onu bi görseniz ağzına geleni asla düşünmeden söylüyo“ kapıdayız açarsınız artık” dediğinde “kusura bakma açamayız, müsait olmadığımızı söylemiştim” diyeceksin de, işte herşeyi söyleyemiyor insan.
Açmadım dedim açıp kahve içtik demedim ki :) ama şu konuda haklısınız dediklerini yapmıyorum o ayrı ama hala acaba kötü kalplimiyim diyip sorguluyorum hayatı.E dönmeyin mesaja aramaya
Açmayın kapıyı
Eşinize şikayet ederlerse de çalışıyorum farkında mısın? 10 dk önce sordular çalışıyorum dememe rağmen geldiler sence hesap soracağın kişi ben miyim bu durumda? Diyin
Ben sizi çok pasif gördüm
Kapıdayız aç diyorlar açıyorsunuz kahve içiyorsunuz vs çok tuhaf
Şöyle akıllı olsaydım belki daha farklı olabilirdi herşeyBi cinnet herşeyi çözer dedikleri türden
Böyle eşinizin surat astığı bi anda kvnizi arayıp şimdiye kadar saygımı bozmadım ama çat kapı geldiniz kibarca işim var dediğim halde emrivaki yaptınız. Çalışıyorken bile geldiniz işim aksadı kovulacaktım nerdeyse. Oğlunuz da aynı düşüncede ama sizi görünce dili tutuluyor. Sürekli görüşmek zorunda değiliz ha hergün görücem diyorsanız alın oğlunuzu götürün evinize madem. Sayenizde evlilik mevlilik kalmayacak diyeceksiniz
Sonra da kendinizi kapatıp izleyeceksiniz eşinize de sen dilediğin zaman git görüş ben kendi ailemle bile bu kadar görüşmüyorum bunaldım artık diyeceksiniz
O zaman düzelir diye düşünüyorum
Hatta küserler belki şanslıysanız
Siz kötü kalpli değilsiniz eş ailesi fazla düşüncesiz, eşiniz de pasif.Herkese merhaba.
Bir buçuk yıllık evliyiz henüz. Evlendiğimiz günün gecesinden itibaren bugüne kadar olan tüm tartışmalarımızın nedeni ne yazık ki ailesi oldu.
Senelerdir beni tanıyorlar evlenmeden önce uzun bir flört dönemimiz oldu. Hep aramdaki mesafemi koymaya çalıştım ancak annesi ve bilhassa kardeşi bu mesafeyi hiç etmek için çok çaba harcıyorlar. Nitekim her gün evimize gelmek istemeler, uzaktan çalışıyorum bunu bildikleri için her öğle molasında dahi kahve içmeye geleceğiz kapıdayız demeler. Asla sonu gelmiyor. Aradığında artık gerçekten telefonu açmak ,çağırmak gelmiyor içimden. Çünkü biliyorum ki ya bir şey isteyecek yada kapının önündeyim kapıyı aç geldik kahveye diyecekler. Kibarca reddettiğim çok oldu. Üstüne çalıştığım için eviminde müsait olmadığı zamanlar çok oluyor gelmeden önce arayın yada biz müsaitsek sizi arar davet ederiz zaten dedim.
Bugun tamam diyorsa yarın unutuyo o ayrı.
Eşim ise sanki anne ve kız kardeşinin huyunu bilmiyormuşcasına önce evet çok sıkıldım artık diyip yüzünü görünce anne anne diyip sesi içine kaçanlardan. Tek başıma mücadele veriyorum resmen.
Kız kardeşi 8 yaş küçük ama eşimden 10 yaş büyükmüş gibi davranışları verdiği emirler vs.
Bu dengeyi asla kuramıyor asla.
Dün tatilden döndük aradı 4 kez ya siz gelin ya biz gelelim diyor müsait değiliz diyorum trip atıp kapatıyor. Şimdi yine aradı kapıdayız açarsınız artık diye malesef mesajı gördüm ama görmemezlikten geldim. Ya gerçekten dayanamıyorum ben mi çok kötü kalpliyim acaba.
Her dk gelinsin gidilsin hiç istemiyorum bugun eşim görüşecek ben gitmeyeceğimi söyledim bozuluyo bu seferde.
Akıl verin bana
E açmayınca geri gittiler sonra başka gün tekrar mı geldiler?Açmadım dedim açıp kahve içtik demedim ki :) ama şu konuda haklısınız dediklerini yapmıyorum o ayrı ama hala acaba kötü kalplimiyim diyip sorguluyorum hayatı.
Dönmeyeceksiniz cevap yazmayacaksınız. Canı istediğinde insanların hayatına damlamamayı öğrenecek.Keske küsseler.
Oda olmuyo. Müsait değilim diye SMS atıyorum ok diyor 3 dk sonra instagramdan bu kıyafet nasıl alcam çabuk dön diye mesaj geliyor. Yemin ederim.
Aslında akılla alakası yok hepimiz akıllıyızŞöyle akıllı olsaydım belki daha farklı olabilirdi herşeybazı kadınları,şu tavirları çok takdir ediyorum
Benim arkadaşın kvsi hergün gelirdi. Arkadaşım kapıyı açmıyordu, zili söktü. O kadar sinir oluyorduki hattını kırdı.Sonunda evi taşıdılar. Şimdi rahat...Yürüyerek 15 dk. Ne çocuğu daha oğlununu büyütememişken
Eşinizden ziyade sizin sesiniz çıkmıyor gibi geldi soğuk durmak mesafe koymak demek değildir açık açık söyleyeceksiniz ben çalışıyorum her an her dk sizin istediginiz yerde olamam ya da evim müsait olmayabilir diye gerekirse görüncenize terbiyesizlik yaptığı zaman ayara vereceksiniz sinir koymak zaman ister ve bedel gerektirir öyle ben bir şey demedim suratimdan anlasın eşim söylesin falan olmaz size kozacaklar kavga edeceksiniz kusecekler gerekirse boşanma aşamasında gekeceksinizHerkese merhaba.
Bir buçuk yıllık evliyiz henüz. Evlendiğimiz günün gecesinden itibaren bugüne kadar olan tüm tartışmalarımızın nedeni ne yazık ki ailesi oldu.
Senelerdir beni tanıyorlar evlenmeden önce uzun bir flört dönemimiz oldu. Hep aramdaki mesafemi koymaya çalıştım ancak annesi ve bilhassa kardeşi bu mesafeyi hiç etmek için çok çaba harcıyorlar. Nitekim her gün evimize gelmek istemeler, uzaktan çalışıyorum bunu bildikleri için her öğle molasında dahi kahve içmeye geleceğiz kapıdayız demeler. Asla sonu gelmiyor. Aradığında artık gerçekten telefonu açmak ,çağırmak gelmiyor içimden. Çünkü biliyorum ki ya bir şey isteyecek yada kapının önündeyim kapıyı aç geldik kahveye diyecekler. Kibarca reddettiğim çok oldu. Üstüne çalıştığım için eviminde müsait olmadığı zamanlar çok oluyor gelmeden önce arayın yada biz müsaitsek sizi arar davet ederiz zaten dedim.
Bugun tamam diyorsa yarın unutuyo o ayrı.
Eşim ise sanki anne ve kız kardeşinin huyunu bilmiyormuşcasına önce evet çok sıkıldım artık diyip yüzünü görünce anne anne diyip sesi içine kaçanlardan. Tek başıma mücadele veriyorum resmen.
Kız kardeşi 8 yaş küçük ama eşimden 10 yaş büyükmüş gibi davranışları verdiği emirler vs.
Bu dengeyi asla kuramıyor asla.
Dün tatilden döndük aradı 4 kez ya siz gelin ya biz gelelim diyor müsait değiliz diyorum trip atıp kapatıyor. Şimdi yine aradı kapıdayız açarsınız artık diye malesef mesajı gördüm ama görmemezlikten geldim. Ya gerçekten dayanamıyorum ben mi çok kötü kalpliyim acaba.
Her dk gelinsin gidilsin hiç istemiyorum bugun eşim görüşecek ben gitmeyeceğimi söyledim bozuluyo bu seferde.
Akıl verin bana
Yaptım hatta her fırsatta evine kabul edilmeyen gelin ilan edildim ama inanın umrumda değil ne düşündüğü ben bende bıraktığı psikolojik etkideyim. Uşak gibi görüyo anladınız mı yani herkes onun yanında olsun herkes onla ilgilensin vs. Bide cocuk gibi trip atıp küsüyor kendince bugun gidecek ya eşim yine siparişleri yazdı. Bunu bunu getir diyeEşinizden ziyade sizin sesiniz çıkmıyor gibi geldi soğuk durmak mesafe koymak demek değildir açık açık söyleyeceksiniz ben çalışıyorum her an her dk sizin istediginiz yerde olamam ya da evim müsait olmayabilir diye gerekirse görüncenize terbiyesizlik yaptığı zaman ayara vereceksiniz sinir koymak zaman ister ve bedel gerektirir öyle ben bir şey demedim suratimdan anlasın eşim söylesin falan olmaz size kozacaklar kavga edeceksiniz kusecekler gerekirse boşanma aşamasında gekeceksiniz
Siz gitmetin eşinizi de net bir tavır koyun onun kusmesinden etkilenmeyen cani isterse sonsuza kadar kojusmayabilirYaptım hatta her fırsatta evine kabul edilmeyen gelin ilan edildim ama inanın umrumda değil ne düşündüğü ben bende bıraktığı psikolojik etkideyim. Uşak gibi görüyo anladınız mı yani herkes onun yanında olsun herkes onla ilgilensin vs. Bide cocuk gibi trip atıp küsüyor kendince bugun gidecek ya eşim yine siparişleri yazdı. Bunu bunu getir diye
Sanıyorumki bizimde sonucumuz bu olacak. Ya annesidir benimde annem var tabiki cok seviyoruz tabiki onlar bizim her şeyimiz ama kök ailem onlar benim. Bizim çekirdek aile olduğumuzu ne eşim ne de ailesi asla idrak edemedi.Ses içeri kaçıyor çünkü onun için ailesinin yaptığında sorun yok.
Hani burada hep yazılır, aldatılıyorum diyen kadına..
"boşanmayacaksan kurcalama"
Heh size de aynısını tavsiye edeceğim.
Bu aileci sesi içe kaçan gıkı çıkmayan adamlar düzelmiyor.
Bir noktada sizi "ailesinden koparmaya çalıştığınızı" söyleyip suçlayacak. Belki tercih yapacak.
Ben bunu yaşadım. Onların istediği gibi olmadım, yapmadım, mesafe koydum, bazen gitmedim.
En sonunda ailesini tercih etti. En zor zamanımda ayrılma kararı aldı ki daha önce bu sorunları yaşarken haklısın diyerek ağzını açıp bir şey demiyordu. Ne zaman (ona göre) "muhtaç" oldum. O zaman ailem demeyi tercih etti ve boşanma kararı aldı. :)
Bunlar erkek değil, büyümemiş erkek çocuğu...
Eminim ve o kadar eminim ki gelir. Salona geçer Siz bakın işinize gelince yorgunluk kahvesi içeriz der.Gecelikle aç kapıyı hatta jartiyerle bak bakalim bir daha habersiz çat kapı gelebiliyor mu ?
Şimdi yeni trendi size gelmeyecektikte oradaki markette indirim varmış yürümüşken sizede gelip bi kahve içelim dedik. Güler misin ağlar mısınBenim arkadaşın kvsi hergün gelirdi. Arkadaşım kapıyı açmıyordu, zili söktü. O kadar sinir oluyorduki hattını kırdı.Sonunda evi taşıdılar. Şimdi rahat...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?