- Konu Sahibi incircekirdegi12
-
Acaba bir gün yine emri vaki geldiklerinde: duştan yeni çıkmış müsait değiliz gibisindemi yapsanız? Belki utanılcak bi durum olursa birdaha çatkapı gelmezler. Veya geldiklerinde oturma odasına sütyen koyun yere falan, uygunsuz vaziyete gelmişler gibi ? Ben olsam böyle birşey yaparım sanırımHerkese merhaba.
Bir buçuk yıllık evliyiz henüz. Evlendiğimiz günün gecesinden itibaren bugüne kadar olan tüm tartışmalarımızın nedeni ne yazık ki ailesi oldu.
Senelerdir beni tanıyorlar evlenmeden önce uzun bir flört dönemimiz oldu. Hep aramdaki mesafemi koymaya çalıştım ancak annesi ve bilhassa kardeşi bu mesafeyi hiç etmek için çok çaba harcıyorlar. Nitekim her gün evimize gelmek istemeler, uzaktan çalışıyorum bunu bildikleri için her öğle molasında dahi kahve içmeye geleceğiz kapıdayız demeler. Asla sonu gelmiyor. Aradığında artık gerçekten telefonu açmak ,çağırmak gelmiyor içimden. Çünkü biliyorum ki ya bir şey isteyecek yada kapının önündeyim kapıyı aç geldik kahveye diyecekler. Kibarca reddettiğim çok oldu. Üstüne çalıştığım için eviminde müsait olmadığı zamanlar çok oluyor gelmeden önce arayın yada biz müsaitsek sizi arar davet ederiz zaten dedim.
Bugun tamam diyorsa yarın unutuyo o ayrı.
Eşim ise sanki anne ve kız kardeşinin huyunu bilmiyormuşcasına önce evet çok sıkıldım artık diyip yüzünü görünce anne anne diyip sesi içine kaçanlardan. Tek başıma mücadele veriyorum resmen.
Kız kardeşi 8 yaş küçük ama eşimden 10 yaş büyükmüş gibi davranışları verdiği emirler vs.
Bu dengeyi asla kuramıyor asla.
Dün tatilden döndük aradı 4 kez ya siz gelin ya biz gelelim diyor müsait değiliz diyorum trip atıp kapatıyor. Şimdi yine aradı kapıdayız açarsınız artık diye malesef mesajı gördüm ama görmemezlikten geldim. Ya gerçekten dayanamıyorum ben mi çok kötü kalpliyim acaba.
Her dk gelinsin gidilsin hiç istemiyorum bugun eşim görüşecek ben gitmeyeceğimi söyledim bozuluyo bu seferde.
Akıl verin bana
Bi gün gerçekten böyle bi durum oldu 6 aylık falan evliyiz yeni bizde ilişkiye girmiştik salonda sonra kendimi duşa attım saçımı tararken annesinin sesini duydum baya oyalandım saçlarımı falan fönledim hani belki gider artık diye neyse geldim salona Aa siz mi geldiniz dedim sonra eşime döndüm umarım annenlerin görmemesi gereken bi iz bırakmamışızdır ortada dedim o anlık şoku yaşadılar ama devam yani. Onlar utanmıyor ne yazıkki.Acaba bir gün yine emri vaki geldiklerinde: duştan yeni çıkmış müsait değiliz gibisindemi yapsanız? Belki utanılcak bi durum olursa birdaha çatkapı gelmezler. Veya geldiklerinde oturma odasına sütyen koyun yere falan, uygunsuz vaziyete gelmişler gibi ? Ben olsam böyle birşey yaparım sanırım
Diyorum. Mesela şuan eşim orada eminimki bugun onları kabul etmediğim için arkamdan neler neler söylemiştir. Mesela doğum günü olur eeee bana ne alacaksınız şunu şunu alın, hani var mı yok mu sormadan mecburmuşum gibi. Cok sıkıldım gerçekten bu insanlardanSiz bence bu tavrınızda devam edin müsait değilim, çalışıyorum, ev müsait değil, dinlenmeye ihtiyacım var gibi gibi bunu sürekli sürekli yaparsanız kabullenirler. Bazen eşinizle plan yapmak için çağırırlarsa bizim başka planımız var de kestir at. Eşiniz niye böylesin dediğinde sen görüşüyorsun benim yerime yetmez mi dersiniz olur biter. Dik durun ki tavrınız net olsun. Çekinsinler sizden.
Yok artık yaaEminim ve o kadar eminim ki gelir. Salona geçer Siz bakın işinize gelince yorgunluk kahvesi içeriz der.
Açık açık eşinizle konuşun ve taviz vermeyin , ailesine de gerekirse lafı yapıştırın..Herkese merhaba.
Bir buçuk yıllık evliyiz henüz. Evlendiğimiz günün gecesinden itibaren bugüne kadar olan tüm tartışmalarımızın nedeni ne yazık ki ailesi oldu.
Senelerdir beni tanıyorlar evlenmeden önce uzun bir flört dönemimiz oldu. Hep aramdaki mesafemi koymaya çalıştım ancak annesi ve bilhassa kardeşi bu mesafeyi hiç etmek için çok çaba harcıyorlar. Nitekim her gün evimize gelmek istemeler, uzaktan çalışıyorum bunu bildikleri için her öğle molasında dahi kahve içmeye geleceğiz kapıdayız demeler. Asla sonu gelmiyor. Aradığında artık gerçekten telefonu açmak ,çağırmak gelmiyor içimden. Çünkü biliyorum ki ya bir şey isteyecek yada kapının önündeyim kapıyı aç geldik kahveye diyecekler. Kibarca reddettiğim çok oldu. Üstüne çalıştığım için eviminde müsait olmadığı zamanlar çok oluyor gelmeden önce arayın yada biz müsaitsek sizi arar davet ederiz zaten dedim.
Bugun tamam diyorsa yarın unutuyo o ayrı.
Eşim ise sanki anne ve kız kardeşinin huyunu bilmiyormuşcasına önce evet çok sıkıldım artık diyip yüzünü görünce anne anne diyip sesi içine kaçanlardan. Tek başıma mücadele veriyorum resmen.
Kız kardeşi 8 yaş küçük ama eşimden 10 yaş büyükmüş gibi davranışları verdiği emirler vs.
Bu dengeyi asla kuramıyor asla.
Dün tatilden döndük aradı 4 kez ya siz gelin ya biz gelelim diyor müsait değiliz diyorum trip atıp kapatıyor. Şimdi yine aradı kapıdayız açarsınız artık diye malesef mesajı gördüm ama görmemezlikten geldim. Ya gerçekten dayanamıyorum ben mi çok kötü kalpliyim acaba.
Her dk gelinsin gidilsin hiç istemiyorum bugun eşim görüşecek ben gitmeyeceğimi söyledim bozuluyo bu seferde.
Akıl verin bana
Konustum daha ağır şekilde konuşacağım. Şimdiki konu cocuk sahibi olmamam. Ee artık ne zaman torun sevicem Aa geçen yemeğe gitmiştiniz alkol içmemişsin demekki sen hamilesin Bilmem ne yani cocuk sahibi olmak gibi bi düşüncem yok ama düşünüyor olsaydım ve çocuğum olmasaydı bu yaklaşımlar beni cok üzerdiAçık açık eşinizle konuşun ve taviz vermeyin , ailesine de gerekirse lafı yapıştırın..
Açma kapıyı bence. Kesin çözümŞimdi yeni trendi size gelmeyecektikte oradaki markette indirim varmış yürümüşken sizede gelip bi kahve içelim dedik. Güler misin ağlar mısın
Ay kim diyo bunu ya kafasını duvara sürtüp kıvılcımlarla belki beynine elektrik giderde ne saçmalamadığının farkına varır bıhtıhhhhh yaaaaaa vallaaaa bi bitmedilerArayarak taciz ediyolar. Dahası az önce ne dedi biliyo musunuz ee çocuğun olduğunda bakalım insanlara yine gelme diyebilecek misin her dk görmek isteyecekler inş kavga etmeyiz o zamanda diyor. Yolunu yapıyor yani şimdiden
Taşınma imkanınız yok mu? Diğer türlü işiniz çok zor görünüyor. Ya da eşinizle ciddi ve net şekilde konuşsaniz uyarsa? Çünkü sizi ciddiye almıyorlar ve böyle devam ettikçe daha da yüz göz olacaksınız sözünüzün değeri kalmayacak.Arayarak taciz ediyolar. Dahası az önce ne dedi biliyo musunuz ee çocuğun olduğunda bakalım insanlara yine gelme diyebilecek misin her dk görmek isteyecekler inş kavga etmeyiz o zamanda diyor. Yolunu yapıyor yani şimdiden
Ay kim diyo bunu ya kafasını duvara sürtüp kıvılcımlarla belki beynine elektrik giderde ne saçmalamadığının farkına varır bıhtıhhhhh yaaaaaa vallaaaa bi bitmediler
Biz uzaktaydık ilk evlendiğimizde kalkıp dibimize geldiler. Hoş uzaktaykende 7/24 görüntülü arıyorduTaşınma imkanınız yok mu? Diğer türlü işiniz çok zor görünüyor. Ya da eşinizle ciddi ve net şekilde konuşsaniz uyarsa? Çünkü sizi ciddiye almıyorlar ve böyle devam ettikçe daha da yüz göz olacaksınız sözünüzün değeri kalmayacak.
Yapma çocuk falan, evin içine alacaklarmış neredeyse seni, ben okuyunca kv söylüyor sandım. Adam gayet memnun halinden, taşınacak olsanız bile kesin kvnin alt kat olacakEşim …
Mesafeyi anlamıyorki yani gururda yokki ben artık küseyimde demiyor huzur kaçırsın anca. Ama oğlundanda sıkıldım iyice ben sonumuzun olduğunu düşünmüyorum malesef.ben ayni binada oturdum 2 sene aman aman. insansa anlayis olmadimi zor kv hergun bende hergun bende cat kapi olur olmadik saat farketmez. delirdim. zaten kendi gelmese bizim gitmemizi istiyordu mesefe koymaya calisiyorum hergun gelince ne mesafesi. evim musait olmuyor kendim musait olmuyorum vs vs. esimle tartisiyordum yeter diye. en son esime ya tasirsin evi yada bosanirim ozelim diye birsey kalmadi dedim. gece 11 de bile gelirdi hele aksam 9 dedimi bende. 12 ye kadar otururdu. neler yasadim daha. seni anliyorum mesafe candir. kv ler gorusme durumunu abartiyo hepsi icin degil bu lafim.
Sütten kesememiş teyze oğlunuBiz uzaktaydık ilk evlendiğimizde kalkıp dibimize geldiler. Hoş uzaktaykende 7/24 görüntülü arıyordu
Evet,anneni al gel bizde yaşasın desem 1 dk düşünmez. Önceden bu tavrını baskılıyordu demekki göstermiyordu artık iyice annem annem modundaYapma çocuk falan, evin içine alacaklarmış neredeyse seni, ben okuyunca kv söylüyor sandım. Adam gayet memnun halinden, taşınacak olsanız bile kesin kvnin alt kat olacak
Alsın emzirmeye devam etsin artık o lafından sonra iyice soğudum içerde uyuyor hiç bişi olmamış gibi zatenSütten kesememiş teyze oğlunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?