Eşim dengeyi kuramıyor.

Acaba bir gün yine emri vaki geldiklerinde: duştan yeni çıkmış müsait değiliz gibisindemi yapsanız? Belki utanılcak bi durum olursa birdaha çatkapı gelmezler. Veya geldiklerinde oturma odasına sütyen koyun yere falan, uygunsuz vaziyete gelmişler gibi ? Ben olsam böyle birşey yaparım sanırım

Bi gün gerçekten böyle bi durum oldu 6 aylık falan evliyiz yeni bizde ilişkiye girmiştik salonda sonra kendimi duşa attım saçımı tararken annesinin sesini duydum baya oyalandım saçlarımı falan fönledim hani belki gider artık diye neyse geldim salona Aa siz mi geldiniz dedim sonra eşime döndüm umarım annenlerin görmemesi gereken bi iz bırakmamışızdır ortada dedim o anlık şoku yaşadılar ama devam yani. Onlar utanmıyor ne yazıkki.

Diyorum. Mesela şuan eşim orada eminimki bugun onları kabul etmediğim için arkamdan neler neler söylemiştir. Mesela doğum günü olur eeee bana ne alacaksınız şunu şunu alın, hani var mı yok mu sormadan mecburmuşum gibi. Cok sıkıldım gerçekten bu insanlardan

Açık açık eşinizle konuşun ve taviz vermeyin , ailesine de gerekirse lafı yapıştırın..

Açık açık eşinizle konuşun ve taviz vermeyin , ailesine de gerekirse lafı yapıştırın..
Konustum daha ağır şekilde konuşacağım. Şimdiki konu cocuk sahibi olmamam. Ee artık ne zaman torun sevicem Aa geçen yemeğe gitmiştiniz alkol içmemişsin demekki sen hamilesin Bilmem ne yani cocuk sahibi olmak gibi bi düşüncem yok ama düşünüyor olsaydım ve çocuğum olmasaydı bu yaklaşımlar beni cok üzerdi

Ay kim diyo bunu ya kafasını duvara sürtüp kıvılcımlarla belki beynine elektrik giderde ne saçmalamadığının farkına varır bıhtıhhhhh yaaaaaa vallaaaa bi bitmediler

Taşınma imkanınız yok mu? Diğer türlü işiniz çok zor görünüyor. Ya da eşinizle ciddi ve net şekilde konuşsaniz uyarsa? Çünkü sizi ciddiye almıyorlar ve böyle devam ettikçe daha da yüz göz olacaksınız sözünüzün değeri kalmayacak.

ben ayni binada oturdum 2 sene aman aman. insansa anlayis olmadimi zor kv hergun bende hergun bende cat kapi olur olmadik saat farketmez. delirdim. zaten kendi gelmese bizim gitmemizi istiyordu mesefe koymaya calisiyorum hergun gelince ne mesafesi. evim musait olmuyor kendim musait olmuyorum vs vs. esimle tartisiyordum yeter diye. en son esime ya tasirsin evi yada bosanirim ozelim diye birsey kalmadi dedim. gece 11 de bile gelirdi hele aksam 9 dedimi bende. 12 ye kadar otururdu. neler yasadim daha. seni anliyorum mesafe candir. kv ler gorusme durumunu abartiyo hepsi icin degil bu lafim.

Biz uzaktaydık ilk evlendiğimizde kalkıp dibimize geldiler. Hoş uzaktaykende 7/24 görüntülü arıyordu

Mesafeyi anlamıyorki yani gururda yokki ben artık küseyimde demiyor huzur kaçırsın anca. Ama oğlundanda sıkıldım iyice ben sonumuzun olduğunu düşünmüyorum malesef.

Yapma çocuk falan, evin içine alacaklarmış neredeyse seni, ben okuyunca kv söylüyor sandım. Adam gayet memnun halinden, taşınacak olsanız bile kesin kvnin alt kat olacak
Evet,anneni al gel bizde yaşasın desem 1 dk düşünmez. Önceden bu tavrını baskılıyordu demekki göstermiyordu artık iyice annem annem modunda

Bu adam ne böyle ya anasının kuzusu, niye evlenmiş ki . Anasının eteğinin altında otursaymış,birey değil ki. Benim evime benden habersiz gelemez, kendi annem dahi bana gelirken haber verir, ben kibar kibar söylemek baktım eşim istemiyor ipler kopacaksa kopar. Evime habersiz gelmeyin ! Eğer bunu dinlemiyorsan geldiğinde içeri almam,kimin ne düşündüğü de umrumda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…